Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar inanmayacaksınız ama düşürdüğüm cüzdanımdaki promosyon kodunu bulmuştum ve önemli kağıtları koydugum kutuya koymustum. gecen eve hırsız girdi a.q um u son anda farkettim çekmeceden kutuyu alıp kaçtı peşindne gittim ama ben uyandığımda dengesiz olurum koşamadım fazla bıraktım...
neyseki çok önemli bilgiler yoktu ama promosyon koduda gitti...
nasıl yapıcaz şimdi alamayacak mıyım ben bu seti bi çaresi varmıdır...
-----------------------------red pro kodunu s.ktir et kuponlar tam olsun alırsın kayıt miktarı kadar bayiiye set gönderiyorlar o koda bakmıyorlar
-
Cia bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
Arkadaslar inanmayacaksınız ama düşürdüğüm cüzdanımdaki promosyon kodunu bulmuştum ve önemli kağıtları koydugum kutuya koymustum. gecen eve hırsız girdi a.q um u son anda farkettim çekmeceden kutuyu alıp kaçtı peşindne gittim ama ben uyandığımda dengesiz olurum koşamadım fazla bıraktım...
-----------------------------red pro kodunu s.ktir et kuponlar tam olsun alırsın kayıt miktarı kadar bayiiye set gönderiyorlar o koda bakmıyorlar
-----------------------------insallah öyledir kardesim valla simit param yoktu bazı zamanlar gazete aldım aç kaldım bu set için :)
alamazsam pis koyar
15 gün kaldı yaklasık 2 tane eksiğim vr 3 yedek hakkım var ne olacak bilmiorum :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------insallah öyledir kardesim valla simit param yoktu bazı zamanlar gazete aldım aç kaldım bu set için :)
alamazsam pis koyar
15 gün kaldı yaklasık 2 tane eksiğim vr 3 yedek hakkım var ne olacak bilmiorum :)
-----------------------------eksikleri kuponlar bitince kaçtane eksigin varsa o sayıda gazete alınca kabul ediyorlar ;) olmazsa ben bi arkadaşlara sordurayım depodan alabilirlerse sana yollayayım :)
-
9 gün kaldı :)
-
sertifika o kadar önemlı degıl onemlı olan o işden para kazanabılmek para kazanıyorsan sertıfıkaya gerek yok kupon bırıkırmı nette var zaten vıdeolu sıteler dokumanlar ayrıntısıyla verılmısdır neden bırıktırmeyle ugrasıyorsunuz kı
-
bycomputer bunu yazdı:
sertifika o kadar önemlı degıl onemlı olan o işden para kazanabılmek para kazanıyorsan sertıfıkaya gerek yok kupon bırıkırmı nette var zaten vıdeolu sıteler dokumanlar ayrıntısıyla verılmısdır neden bırıktırmeyle ugrasıyorsunuz kı
-----------------------------Kitaplar için tabiki :)) Adobe'nin orjinal kitaplarının tanesi 50lira civarı ve 6 kitap veriyorlar.Eğer kitapların malzemesinden çalınmamışsa kii gazete promosyonlarında örneklerini gördük :)) yaklaşık 300 liralık bir kitap seti :) Bilgisayarla, özellikle grafikle ilgilenen kişilerin kitaplığında çk tatlı durur, ayrıca ihtiyacın oldukça karıştırır bakarsın normal kitabın tadı farklıdır yaf :)
Ben bu kampanyayı muhtemelen CS5lerin çıkacak olması ve elde kalan CS4lerin eritilmesi için düzenlendiğini düşünüyorum en azından adobe ve medyasoftun düşüncesi budur :))) vatanında malum gazete satmak :)
-
bycomputer bunu yazdı:
-----------------------------kitabın ayrı bir tadı var :|
serfitika tırt zaten
birde kitap oldumu elinin alyında döküman olması iyi oluyor yoksa google da tutorial aramak çok masraflı(yeni başlayan biri için)
tutorial de adam diyor clone stamp tool u alalım
sende kalıyorsun öle
ulan o nerede diye
bir saat bakınıyorsun :|
-
arkadaşlar ilk seri ne zaman dağtılıcak haber var mı?
-
5 sene once edutime in web tasarim grafik tasarim web programlama kursuna gittim bi sikime yaramadi ayiptir soylemesi.
ders veren hocanin bile herhangi bir egitim sertifikasi yoktu bunu kendi soyledi. kendi kendini gelistirmis. ama bizi gelistiremedi :)
-
dağıtım ne zaman ?