folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası

Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar inanmayacaksınız ama düşürdüğüm cüzdanımdaki promosyon kodunu bulmuştum ve önemli kağıtları koydugum kutuya koymustum. gecen eve hırsız girdi a.q um u son anda farkettim çekmeceden kutuyu alıp kaçtı peşindne gittim ama ben uyandığımda dengesiz olurum koşamadım fazla bıraktım...

neyseki çok önemli bilgiler yoktu ama promosyon koduda gitti...

nasıl yapıcaz şimdi alamayacak mıyım ben bu seti bi çaresi varmıdır...

red pro kodunu s.ktir et kuponlar tam olsun alırsın kayıt miktarı kadar bayiiye set gönderiyorlar o koda bakmıyorlar

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

Arkadaslar inanmayacaksınız ama düşürdüğüm cüzdanımdaki promosyon kodunu bulmuştum ve önemli kağıtları koydugum kutuya koymustum. gecen eve hırsız girdi a.q um u son anda farkettim çekmeceden kutuyu alıp kaçtı peşindne gittim ama ben uyandığımda dengesiz olurum koşamadım fazla bıraktım...

red pro kodunu s.ktir et kuponlar tam olsun alırsın kayıt miktarı kadar bayiiye set gönderiyorlar o koda bakmıyorlar

insallah öyledir kardesim valla simit param yoktu bazı zamanlar gazete aldım aç kaldım bu set için :)

alamazsam pis koyar

15 gün kaldı yaklasık 2 tane eksiğim vr 3 yedek hakkım var ne olacak bilmiorum :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

Cia bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

insallah öyledir kardesim valla simit param yoktu bazı zamanlar gazete aldım aç kaldım bu set için :)

alamazsam pis koyar

15 gün kaldı yaklasık 2 tane eksiğim vr 3 yedek hakkım var ne olacak bilmiorum :)

eksikleri kuponlar bitince  kaçtane eksigin varsa o sayıda gazete alınca kabul ediyorlar ;) olmazsa ben bi arkadaşlara sordurayım depodan alabilirlerse sana yollayayım :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

9 gün kaldı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bycomputer
    bycomputer's avatar
    Erkek

sertifika o kadar önemlı degıl onemlı olan o işden para kazanabılmek para kazanıyorsan sertıfıkaya gerek yok kupon bırıkırmı nette var zaten vıdeolu sıteler dokumanlar ayrıntısıyla verılmısdır neden bırıktırmeyle ugrasıyorsunuz kı

bende adam olmaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

bycomputer bunu yazdı:

sertifika o kadar önemlı degıl onemlı olan o işden para kazanabılmek para kazanıyorsan sertıfıkaya gerek yok kupon bırıkırmı nette var zaten vıdeolu sıteler dokumanlar ayrıntısıyla verılmısdır neden bırıktırmeyle ugrasıyorsunuz kı

Kitaplar için tabiki :)) Adobe'nin orjinal kitaplarının tanesi 50lira civarı ve 6 kitap veriyorlar.Eğer kitapların malzemesinden çalınmamışsa kii gazete promosyonlarında örneklerini gördük :)) yaklaşık 300 liralık bir kitap seti :) Bilgisayarla, özellikle grafikle ilgilenen kişilerin kitaplığında çk tatlı durur, ayrıca ihtiyacın oldukça karıştırır bakarsın normal kitabın tadı farklıdır yaf :)

Ben bu kampanyayı muhtemelen CS5lerin çıkacak olması ve elde kalan CS4lerin eritilmesi için düzenlendiğini düşünüyorum en azından adobe ve medyasoftun düşüncesi budur :))) vatanında malum gazete satmak :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bycomputer bunu yazdı:

kitabın ayrı bir tadı var :|

serfitika tırt zaten

birde kitap oldumu elinin alyında döküman olması iyi oluyor yoksa google da tutorial aramak çok masraflı(yeni başlayan biri için)

tutorial de adam diyor clone stamp tool u alalım

sende kalıyorsun öle

ulan o nerede diye

bir saat bakınıyorsun :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

arkadaşlar ilk seri ne zaman dağtılıcak haber var mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

5 sene once edutime in web tasarim grafik tasarim web programlama kursuna gittim bi sikime yaramadi ayiptir soylemesi.

ders veren hocanin bile herhangi bir egitim sertifikasi yoktu bunu kendi soyledi. kendi kendini gelistirmis. ama bizi gelistiremedi :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

dağıtım ne zaman ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 19034 Toplam Mesaj: 105