folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası

Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

herşeyi kişiselleştirip forumun ağzına sıçmassak olmaz, lütfen devam edelim ...

2. bir husus: Önemsiz ama konu hakkında, kodumun interneti sınırsız bir kaynak, bu kuponları biriktirip sonra bu setleri alacaksınız, sonra programlama öğreneceksiniz, hmm, peki mantıkla hareket edersek herşeyin aksine, hemen şimdi görsel eğitim setleri,e-booklar ve örnekler download etsek, cuma günü bitse, etti 5 kupon. bir buçuk ayda öğrenmeye, işi kapmaya çalışsak etti 44 kupon. Hayırlı olsun yeni setin...

Kitaplarda veriyormus güzel kitaplar gibi duruyor

bir zamanlar bende senin gibi düşünürdüm elimde

hemen hemen her konuda 5gb yi aşkın pdf dosyası olarak ebook var ama monitöden okunmuyor

basılı olması daha rahat :|

herşeyi sie ettim

kitap bu olm kütüphanrnde yada masanın üstünde felan durunca insanı daha bir havalı gösteriyor :D

bir zamanları yok hocam,

Bunlar baş ucu kitapları değil, yeni başlayanlara düğmelere basmayı öğretiyor başka bir +sı yok. Yoksa kütüphanemde hala açıp bakarım, Visual Basic Pro 6.0 kitabı var türkmen yayın evinin, öyle baş ucu kitabı görmedim. Kitabın havası ayrı fakat, görsel eğitim setlerini düşün, binlerce örnek indirdiğini düşün. 2 sayfa SystemTray kodunu bilgisayara geçirene kadar kaybettiğin vakitle internetten örneği bulup, iki parametreyle istediğini yaptığını düşün. Zamandan kazanmak burda mesela. O bir zamanlar, o zamanlar geçince kıymetini anlıyosun işte. Ayrıca okunmaması Acrobatın ibneliği :) Yoksa bir word dosyasındanda gayet rahat öğrenebiliyorsun. Öğrenecek adam her türlü öğrenir lan ayrıca :D Kısacası, isteyene yol sonsuz, yoksa kupon biriktir upshaper al daha iyi amk. Kuponla adammı olunur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

halk eğitim dışınde verilen sertifikalar geçersiz izmirin ilçesinde halk eğitime 100 tl yardım ile hakikisini kursa devam etmek şartıyla alırsın her devlet dairesinde işe girerken geçerli ben kursa gidiyom haziranda alacam çok şeyler ögrendim şimdi izmirde kadnlar günü için açılan  fuar standında halk eğitim merkezinin grafik tasarım sergisi var küçük bir yerde olsa yapılanlara bakabilirsiniz kursa gitmek isteyen mürütlere yardımcı olurum kurs birincisiyim haberiniz olsun

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

abdullahozcan bunu yazdı:

halk eğitim dışınde verilen sertifikalar geçersiz izmirin ilçesinde halk eğitime 100 tl yardım ile hakikisini kursa devam etmek şartıyla alırsın her devlet dairesinde işe girerken geçerli ben kursa gidiyom haziranda alacam çok şeyler ögrendim şimdi izmirde kadnlar günü için açılan  fuar standında halk eğitim merkezinin grafik tasarım sergisi var küçük bir yerde olsa yapılanlara bakabilirsiniz kursa gitmek isteyen mürütlere yardımcı olurum kurs birincisiyim haberiniz olsun

hocam iyi hatırlattın :) BilgeAdam vs kursların sertifikalarıda Halk Eğitimden onay almadan işe yaramıyor. Varsa yoksa halk eğitim yani.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

Kaçırdık mı yaf şimdi ??? Kaçıranlar için bugün birşey var mı bilen var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

GeFORC3 bunu yazdı:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sLyMncTn
    sLyMncTn's avatar
    Erkek

GeFORC3 bunu yazdı:

Kaçırdık mı diyenler  üzülmesin bugün de gazetenizi alıp başlayabilirsiniz.

kampanya 3 altında ilk kupon verilmektedir.

Süleyman....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

sLyMncTn bunu yazdı:

GeFORC3 bunu yazdı:

Kaçırdık mı diyenler  üzülmesin bugün de gazetenizi alıp başlayabilirsiniz.

kampanya 3 altında ilk kupon verilmektedir.

Ozaman, bu adam gazate almaya gider :)))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Lan ben basladım dünden biriktirmeyede bu sekilde konusuyonuz yok en bas seviyeden falan yok butona basmayı öğretiyor su bu hevesim kactı.

Zaten ben büyük ölcüde Flash CS3 için istiyorum actionscript falan aksın biraz : )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bunla milliyetin 30 günde ingilizce setini biriktiyoz 19 kupon :W

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bazı arkdslar netteki kaynaklar daha iyi ve zaman kazandırır demişler. Bence bu kitapları okuyup bitirdikten sonra biraz da pratikle netteki kaynaklara basvurursak direk netten baslayan adamlardan bi farkımız olur bence...

temeli sağlam atalım inşaatı bi şekilde bitiririz bnm fikrim bu bugünde alabilirsiniz 4. kampanya ilk kupon şeklinde...

Ben Flash cs4 işin biriktirecem...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 19037 Toplam Mesaj: 105