Vatan Gazetesi Grafik Ve Web Tasarım Kampanyası
-
kupon toplamaya yarın başlayabilirmiyiz arkadaşlar birde ben günde 2 gazete alırsam 29 gün sonra seti almam mümkün mü?
-
haci ben anlamadim ??? kupon biriktirip sertifika mi alinacak ?
Lan boyle seyler eskiden imtihanla olurdu
-
resimde aşağıda yazıyor 2 ay süre var sonra sınav... öyle her kupon toplayana verilmiyor.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
resimde aşağıda yazıyor 2 ay süre var sonra sınav... öyle her kupon toplayana verilmiyor.
-----------------------------çok mantıklı o setlere çalışman için süre daha sonra sınav güzel düşünmüşler kapitalizm sen nelere kadirsin.
-
Prometheus bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
ikisini de almak için 49 kupon derken hergün iki gazete mi alıcaz?
-----------------------------Yok hocam hergün alıyorsun ya 1 gazete eğer birini istiyorsan 29 kupon olunca daha almayacan 2 sini istiyorsan 49 da bırakacan
-----------------------------o zaman hergün iki gazete alayım 1 ay sonra setler elimde
niye 49 gün bekleyeyim?
-----------------------------O hesapla bakarsan 2 gün 15 lira vereyim 2 günde alayımda olur ama öle olmuyor işte.Bende daha yeni başlıcam biriktirmeye.
-
la hiç biriniz mi anlamıyor adamın dediginden yoksa ben mi anlamadım adamı?
-
bayzin bunu yazdı:
O hesapla bakarsan 2 gün 15 lira vereyim 2 günde alayımda olur ama öle olmuyor işte.Bende daha yeni başlıcam biriktirmeye.
-----------------------------=D
bayzin nettin sen =D
olivetti bi tek sen anlamışsın ne dediğimi
-
Prometheus bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
O hesapla bakarsan 2 gün 15 lira vereyim 2 günde alayımda olur ama öle olmuyor işte.Bende daha yeni başlıcam biriktirmeye.
-----------------------------=D
bayzin nettin sen =D
olivetti bi tek sen anlamışsın ne dediğimi
-----------------------------Hee şimdi anladım tm : )
Biraz daha pahalıya gelir ama olabilir neden olmasın dene :D
-
olivetti bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
illegal66 bunu yazdı:
vatan a para vereceğime netten bulur indiririm sertifika boş ..ben chip onlineden aldım ahanda dvarda duruyo... vista ve xp uzmanıyım ;)
;)
şu smile'ın gözüne parmak sokasım geliyo artık...
-----------------------------aynen bende. yani kişi iyide olsa o smiley ne bilim bunaltıyor. birde ",)" böyle bir şey var bir müride yapıyor bunu isim vermiym:D ama yine ";)" bunun kadar igrenç değil.
ewet ben yapıorum problem mi war??? -
irwa bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
illegal66 bunu yazdı:
vatan a para vereceğime netten bulur indiririm sertifika boş ..ben chip onlineden aldım ahanda dvarda duruyo... vista ve xp uzmanıyım ;)
;)
şu smile'ın gözüne parmak sokasım geliyo artık...
-----------------------------aynen bende. yani kişi iyide olsa o smiley ne bilim bunaltıyor. birde ",)" böyle bir şey var bir müride yapıyor bunu isim vermiym:D ama yine ";)" bunun kadar igrenç değil.
ewet ben yapıorum problem mi war???
offf offf...