folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ...Ve Karne Aldık, Okul Bitti

...Ve Karne Aldık, Okul Bitti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

okadar kötü durumdayım ki anlatamam! şuan üstümü giyiyorum, Giyecem. Dedin önce tbt de konu açiyim sonra hazırlanıp giderim dedim :( üzülmemin sebebi karne değil, çğrencilik hayatımın sona ermesi. Artık Öğrenci Değilim, artık okula gitmeyecem, artık o şeyler olmayacak. Lise son talebesiyim. Şimdi gidecem. 0rda görcem arkadaşları bacıları ibneleri piçleri... Seviyorum lan okulumu. Ama bitiyo işte. Hayatın acımasız dönüm boktalarından birine geldim/geldik. off bakalım ne yapacam. off sdgasşdgahsgdahsdgahdgagdşahdga

sizde yazın ne yazacaksanız. Birlikte paylaşalım bu üzüntüyü. Ben okuldan dönüşte raporları yazarım. Hadi kendinize iyi bakın. Lise sonda olmayanlara da şunu Diyorum : okulunzun değerini bilin, yapabildiğiniz kadar çok aktivite yapın, güzel hatıralar bırakın, bol boll resim çekilin. Sıkılana kadar. Verici kızları tespit edin :P

görüşürüz... ?

sanılanın aksine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robot
    Robot's avatar
    Erkek

Hayatım boyunca 2 kağıttan nefret ettim. 1 ) Para , 2 ) Karne .

Aslında nefret ettiğim karne değil , karnedeki notları insanın hayat notları gibi değerlendiren insanlardan nefret ettim , bunu işleten sistemden nefret ettim. Herkese kolay gele , umarım üzülmezsiniz. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abı bırak ya...

Uni yok mu ?

Ayrıca sevdiğin adamın gerekirse evine gider gorursun... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hadi iyi notlar bekliyoruz sizden :) ...Lise hayati en yavsak donemdir , universite ondan beter...zaten uniye giderseniz lisedeki gibi arkadas ortami olmaz...harbi 1 en fazla 2 tane arkadasiniz olur guvenebileceginiz...neyse en kisa zamanda uni kazanmaniz dilegiyle :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Falconeyd
    Falconeyd's avatar
    Erkek

hiç okula gidesim yok ya :)  karne çok kötü deil ama 2.dönem salınca pehk ii olmadı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Varyaaaa,

her sene yazın buluşuruz lisedeki arkadaşlarımla piknikte...

Bazıları askerde, bazıları okuyor, bazıları iş buldu, bazıları polis oldu, bazıları başka şehirlere gittiler...

Ama şimdi deselerki, baştan okutacaz sana o liseyi, mülazım hocanın, pervin hocanın, muammer hocanın öğrencisi olacaksın tekrardan, tekrardan her gün yiyeceksin yediğin dayakları...

tekrardan yapacaksın orada yaptığın piçlikleri, tekrardan gireceksin o yazılılara deseler, tekrar aynı arkadaşlarınla koyacaklar seni deseler o sınıfa,

koşa koşa gitmeyen şerefsizdir hoca...

geçen konuştum emrah die bi arkadaşımla, istanbulda polis oldu, kamerada gördüm boğazım düğümlendi...

Bazı arkadaşların olacak, haberi gelecek öldü die, o anı ile hatırlayacaksın...

o kadar kötü bi durumki anlatamam  sana :(((

Hayatının her anında isteyeceksin liseli olmayı oofff oofff..

Ne üniversite ne yüksekokul hiç birindede bulamayacaksın o ortamı...

Tavsiyem, ne olacağı belli değil, helalleş o arkadaşlarınla son kez..

Hala söylüorum lisemi istiorum ben...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

üzülmeye değmio hoca boşver.. 4 ay sonra liseyi hatırlamazsın bile..

6 7 ay sonra kimse ne arar ne sorar anca karşılaştınızda selam selam napıon iim sen iim hadi by..

böyle bu işler :) .. 

hatta unutamam bi kaç ay önce 4 yıl beraber lise okuduğum, paramı paylaştığım, okuldan beraber kaçtığım bi arkadaş 

bi kaç kuruş para için ana avrat düz gitmişti :) düşün artık.. arkadaşlarım yoldaşlarım ağlarım sizsiz salya sümük .. yalan amk :)

ama şu var genel okul olarak bakarsan  liseden sonra baya bi boşluğa düşüyosun

lisedeyken tek sıkıntının sabah erken kalkmakmış olduğunu daha iyi anlıyosun :D 

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Kodumun yahosu cevap yaz ulaaan...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aga takma kafaya şindilik öss ye çalış sonra üniv.de gerisi gelir zaten yalan dünya napalım... amına kodumun eğitim sistemi

muhbir-tbt@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lise dönemim...

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Liseden gorustugum 2tane arkadas var onun disinda kimse yok ,benimde ortaokul superdi ,tekrar git ayni ortamda oku deseler 1an tereddut etmem :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 9858 Toplam Mesaj: 76