...Ve Karne Aldık, Okul Bitti
-
okadar kötü durumdayım ki anlatamam! şuan üstümü giyiyorum, Giyecem. Dedin önce tbt de konu açiyim sonra hazırlanıp giderim dedim :( üzülmemin sebebi karne değil, çğrencilik hayatımın sona ermesi. Artık Öğrenci Değilim, artık okula gitmeyecem, artık o şeyler olmayacak. Lise son talebesiyim. Şimdi gidecem. 0rda görcem arkadaşları bacıları ibneleri piçleri... Seviyorum lan okulumu. Ama bitiyo işte. Hayatın acımasız dönüm boktalarından birine geldim/geldik. off bakalım ne yapacam. off sdgasşdgahsgdahsdgahdgagdşahdga
sizde yazın ne yazacaksanız. Birlikte paylaşalım bu üzüntüyü. Ben okuldan dönüşte raporları yazarım. Hadi kendinize iyi bakın. Lise sonda olmayanlara da şunu Diyorum : okulunzun değerini bilin, yapabildiğiniz kadar çok aktivite yapın, güzel hatıralar bırakın, bol boll resim çekilin. Sıkılana kadar. Verici kızları tespit edin :P
görüşürüz... ?
-
Hayatım boyunca 2 kağıttan nefret ettim. 1 ) Para , 2 ) Karne .
Aslında nefret ettiğim karne değil , karnedeki notları insanın hayat notları gibi değerlendiren insanlardan nefret ettim , bunu işleten sistemden nefret ettim. Herkese kolay gele , umarım üzülmezsiniz.
-
Abı bırak ya...
Uni yok mu ?
Ayrıca sevdiğin adamın gerekirse evine gider gorursun...
-
Hadi iyi notlar bekliyoruz sizden :) ...Lise hayati en yavsak donemdir , universite ondan beter...zaten uniye giderseniz lisedeki gibi arkadas ortami olmaz...harbi 1 en fazla 2 tane arkadasiniz olur guvenebileceginiz...neyse en kisa zamanda uni kazanmaniz dilegiyle :)
-
hiç okula gidesim yok ya :) karne çok kötü deil ama 2.dönem salınca pehk ii olmadı
-
Varyaaaa,
her sene yazın buluşuruz lisedeki arkadaşlarımla piknikte...
Bazıları askerde, bazıları okuyor, bazıları iş buldu, bazıları polis oldu, bazıları başka şehirlere gittiler...
Ama şimdi deselerki, baştan okutacaz sana o liseyi, mülazım hocanın, pervin hocanın, muammer hocanın öğrencisi olacaksın tekrardan, tekrardan her gün yiyeceksin yediğin dayakları...
tekrardan yapacaksın orada yaptığın piçlikleri, tekrardan gireceksin o yazılılara deseler, tekrar aynı arkadaşlarınla koyacaklar seni deseler o sınıfa,
koşa koşa gitmeyen şerefsizdir hoca...
geçen konuştum emrah die bi arkadaşımla, istanbulda polis oldu, kamerada gördüm boğazım düğümlendi...
Bazı arkadaşların olacak, haberi gelecek öldü die, o anı ile hatırlayacaksın...
o kadar kötü bi durumki anlatamam sana :(((
Hayatının her anında isteyeceksin liseli olmayı oofff oofff..
Ne üniversite ne yüksekokul hiç birindede bulamayacaksın o ortamı...
Tavsiyem, ne olacağı belli değil, helalleş o arkadaşlarınla son kez..
Hala söylüorum lisemi istiorum ben...
-
üzülmeye değmio hoca boşver.. 4 ay sonra liseyi hatırlamazsın bile..
6 7 ay sonra kimse ne arar ne sorar anca karşılaştınızda selam selam napıon iim sen iim hadi by..
böyle bu işler :) ..
hatta unutamam bi kaç ay önce 4 yıl beraber lise okuduğum, paramı paylaştığım, okuldan beraber kaçtığım bi arkadaş
bi kaç kuruş para için ana avrat düz gitmişti :) düşün artık.. arkadaşlarım yoldaşlarım ağlarım sizsiz salya sümük .. yalan amk :)
ama şu var genel okul olarak bakarsan liseden sonra baya bi boşluğa düşüyosun
lisedeyken tek sıkıntının sabah erken kalkmakmış olduğunu daha iyi anlıyosun :D
-
Kodumun yahosu cevap yaz ulaaan...
-
aga takma kafaya şindilik öss ye çalış sonra üniv.de gerisi gelir zaten yalan dünya napalım... amına kodumun eğitim sistemi
-
Lise dönemim...
-
Liseden gorustugum 2tane arkadas var onun disinda kimse yok ,benimde ortaokul superdi ,tekrar git ayni ortamda oku deseler 1an tereddut etmem :D