...Ve Karne Aldık, Okul Bitti
-
hayatımda ne ilkögretim dönemimi nede lise dönemimi sevömedim en fazla 2 arkadaşım avrdır başkada olmadı onlar piçlk yapardı cezası abna lkalırdır a.q sonradan ben yapmaya başladım onların üstüne kladı :):) ilse dönemi istanbul harici ehryerde güzel olabilir heleki trabzonda ama istanbulda şuadan bile güvenebilecegin arkadaş bulmak zorçç
-
yaş 20 hala lise son :D:D
2.defa kaldım :(..Notmalde 2 kere kalan atılıyo ama Allahtan torpilim var.=) -
BEnde bu durumları yaşadım Night-7 hatta psikolojik tedavi görmüştüm 1-2 seans sonra geçti alışıyosun )
-
Herşeyin bir sonu vardır. Önemli olan sonua gelene kadar güzel geçirmek sonlu şeyi. Sevmenin de sonu vardır ya ölümdür yada isteyerektir. Bizde okuduk ilk okul orta okul lise şimdi ünv. bakıyorum da arkama ne kadarda zaman geçmiş hayat bizden neler almış neler götürmüş. bir sürü karne aldım ama hiçbiri yok. hepsi kim bilir nerde ya kışın ısınmak için sobaya atmışımdır yada bir cuvalın icine atmışımıdır. yada ne bileyim baska bir yerde.
Birsürüde arkadasım oldu okul bitince en fazla biriyle konusursun en fazla okul bitince unutursun herşeyi arkadaslarınıda karne gibi. onlarda seni unutur.
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
hayatımda ne ilkögretim dönemimi nede lise dönemimi sevömedim en fazla 2 arkadaşım avrdır başkada olmadı onlar piçlk yapardı cezası abna lkalırdır a.q sonradan ben yapmaya başladım onların üstüne kladı :):) ilse dönemi istanbul harici ehryerde güzel olabilir heleki trabzonda ama istanbulda şuadan bile güvenebilecegin arkadaş bulmak zorçç
-----------------------------cenenden dolayı sevimio olmayasın sakın?
-
şükür ,bu seneyeyide atlattık siktirname ama olsun :) sımdı bölüm sececez ben yazılımı sectım ordada web tasarımı ve ag güvenliliğimi ne varmıs bakacaz artık :P
-
off hocam aynı şeyleri bende hissediyorum.lise bitti ak off off.bi sene hz+3sene lise+1sene teknik ak 5 senedir beraber olduğum arkadaşlarımla artık eskisi kadar görüşemicem.hocaları zerre kadar özlemem ama bitti bu rüya gerçekten..
-
kardeşlerim 2 zatyıfım gelıcektı geometrı ılk sınavında 70alıcama 55 aldım kac soruyu sasırdım fıızkten 15-15 aldıq agalar fızık 0 gelıyordu matematık 42.5 ılk dönem 4 zayıf vardı bu dönem 1 tane fızık gelıcek dıye söz vermiştim hepsını duzelttım allahıma şükürler olsun ama hayatımda ılk defa böle kötü oLdum sene basındakı sınıftan arkadısımn kardeşine tutuLdum off kafayı yıcem bugunde sölıcektım kıza reddedılme korkuus vardı ama naapalIm söyleme dedı arkadaşımız sölemedıq sımdı kafam bı dunya zaten 1 haftadır kızı rüyamda göruyorum akfayı yıcem arkadaşlar
eger benımı gıbı bır m0ddaysanız şu sarkıyı öneırım
1-Hakan Taşıyan - Sensiz İki Gün
2-Fatih Kısaparmak - Üzüm Karası Gözlerin ( kızın gözlerı sıyahsa dınelyın ayrıca )
3- Fatih Kısaparmak - Papatya Falı
offf offf beyler için çok kötü yaa
işallah hepınıızın ıstedıgı gibi gelir karnesi arkadaşlarım !
-
s.a
ben takdir aldım.bugün süper bir gün
not:anlarsınız ya (koko,compü-deca)
-
ah amk lisede sabahları felsefe olurdu biz her hafta kaçardık sabahtan okuldan 2 simit 1 ayran süper oluyordu =) arkasından tekçiye giderkik tanesi 150 binden L&M alırıdk birertane sokak aralarında gezerdik piçlik yapardık :D Sivilller denk gelir di onlar kovalar biz kaçardık =) Öğlenleri lokantacı çok yoğun olur onu kazıklamaya çalışırdık =) Kazıklarsak öğleden sonra ilk derse gene girmezdik cafede counter yapardık amk. Ne günlerdi be onlar :(
Valla aynı sınıfla 5 yıl okucan liseyi deseler şerefsizim bende hiç tereddüt etmem..
Ama üni de hakkaten ortam yok güvenebileceğin adam sayısı en fazla 2 ortalam aq !