folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ...Ve Karne Aldık, Okul Bitti

...Ve Karne Aldık, Okul Bitti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

KaptaN bunu yazdı:
    hayatımda ne ilkögretim dönemimi nede lise dönemimi sevömedim en fazla 2 arkadaşım avrdır başkada olmadı onlar piçlk yapardı cezası abna lkalırdır a.q sonradan ben yapmaya başladım onların üstüne kladı :):) ilse dönemi istanbul harici ehryerde güzel olabilir heleki trabzonda ama istanbulda şuadan bile güvenebilecegin arkadaş bulmak zorçç

cenenden dolayı sevimio olmayasın sakın?

yok rene abü ben onlarıs evmedigimden dolayı konuşmazdım bile kimseyle  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

seneye mezun oluyorum ama bu okulda ki son günümdü bugün. her duvar, her çamur izi, her kırık demir, her yamuk portre, her yüz, her oda 'da birşey bıraktım. lanet olsun kürdo ağlıyor :'(

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    okul talebe olana hizmet verir. beyhude gecmis yillar.. hic ozlemem. 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:

Verici kızları tespit edin :P

burda kopdum amq :D

bende yenı lıse sona gectım karne kotu 3 zayıf var amq ama yıl sonu ort ıle dırek gectım hehe :D 

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

içimi boşaltmam lazım. Anlayın halimi. isterseniz okumazsınız tabi. Biraz uuzn oLacakta... (isim kullandım. bi arkdaş, diğer arkadaş filan anlatamazdım şimdi :)

Bu konuyu açtıktan sonra giydim üstümü, saçımı yaptım, yemek yedim, evde çıktım. Okula gidene kadar şunu düşündüm: "ya bugün okul yok harhalde. kimseyi göremiyom okul giysisiyle. ama kimse bana tiptip bakmıyo. okul var herhalde bugün. neyse ben gideyim." sonra evden çıkmadan bizim sınıta bi arkdaşla telfnda konuştuğumu hatırladım ve rahatladım.
    emin oldum. devam ettim. Okula girdim. Merdivenleri çıktım. Baktım karşısdan bi arkdaş geliyo: "ooo psikolojik deli naber yaa" görüştük işle onla. Sonra baktım benim kanki bediş orda. Gittim yanına. Konuştuk filan sonra geçtik potanın altına. Kısa süre sonra diğer samimi arkdaşlarda geldi (eda ile berna*) öyle hep beraber duruyoduk. Biraz sonra da kankimiz Tuğçe geldi. Benim ona 1. Dönem okuması için verdiğim kitapları romanları şimdi getirmiş :) deli yaa :)
    O aralarda bişe oldu bana böyle sanki orda olan ben değilim. Sanki rüyadayım, sanki ruhum ben veya sadece bedenim. çok değişik oldu. Sesler uğultular sanki başka biyerden geliyo. Korktum bayılacam mı aq! hayatımda bayılmadım, onu geç milletin içinde bayılırsan gaydı karizmaya hem de son gün. neyse ara sıra oluyo bana zaten...
    öyle sohbet muhabbet ederken sıra olma vakti geldi. Geçtik sıraya. orası bi ayrı sardı. Tüm arkdaşlar, piçler, orospular, yavşaklar, şakşaklar bir arada. 2 kız var yanıma laf atıp duruyolar. Sonra biri adımı sordu. Dedim Aytekin. kız beni tanıyomuş şaşırdı dedi Aytekin sen misin dedi. evt dedim. sonra da dedimki tmm siktirgit :D kız: "terbiyesiz, salak, aptal..." :D
    Konuşma yapılırken sıra geldi okulun başarılarına. Voleybolda 1. olan 11 Sosyal B madalyalarını almak üzere gelsin işte.. Bizim voleybol takımı gitti aldı geldi. Sonra sıra geldi karne almaya. Sınıf homacımı gördüm, döndüm arkaya tüm tarikat beni takip etsin karneleri alıyoruz dedim.(başkan ben:) 0 arada yine o 2kızdan biri dediki "ıyyy bunlar tarikattan" filan ben: "bi siktirip gidermisin bayan" :D güldük işte. Aldık karneleri ki o da ne aq! ben Teşekkür almışım. Hemde 2 dönem boyunca ne ödev yaptım ne yazılıya çalıştım :) neyse biraz foto çekildikten sonra geçtik parka. Bizim bi arkdaş demiştiki sene sonu benim ceketi yırtacaz. Parkta birden o geldi aklıma. Tuttum çektim yırtılmadı. Sonra diğer arkdaşlar daldı cekete :D çok manyaktı orası. Çocuk çıkardı ceketi, aldım elinden bende kibrit vardı cebimde yaktık onu :D ordan geçenler işte tuhaf tuhaf bakıyo vs :D
    Parkta takılırken konuşurken gülerken baktık muhtar lakabını taktığım iskender geliyo. ve diçital fodoğraf maginesi var :D
    epeyi de resim çekildik. Burası çok öenmliydi işte! Helal oLsun Muhtar! birkaç arkadaş ayrıldı sonra hepsi gitit. Kaldık tuğçe bediş ben. grup mu yaptık hayır :D biraz daha takıldıktan sonra geçtik bedişlerin evinin oraya. ordan döndük çarşıya filan epeyi bi dolandık çok şeyler oldu güzel sardı.
    O Akşam da bi okulun gecesi varmış. Oraya gitme plânları kurduk. Daha sonra ayrıldık gittik evlere. aq 1.5 gündür uyumayan bana sardı bi uyku havası :S yanlışlıkla uyudum :D bi uynadım saat 9:15 :S :(( !!!! o günde öyle bitti. Bizimkiler gitmiştir harhalde o geceye. Birazdan arayacam neyse..

Teşekkür aldık. Karne ile belge kaldı bedişte :D bernayıda* gördüm konuştuk filan :) parkta birsürü resim de çekildik / ama berna yoktu ordaa :( bugün sprey boya alcam siyah-kırmızı-yeşil yazacaz isim filan. 30 YTL daha lazım açacam steyi :D

Konu Başlığı(...ve Karne Aldık, Okul Bitti):
    Mesaj NighT-7 tarafindan 15 Haziran 2007 (Cuma) tarihinde yazildi.
    ahhh ahhh :( !!!

// psikolojik tedavi görmek için hastahaneye mi gitcez ? yoksa başka yerlerde mi oluyo ?

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 9855 Toplam Mesaj: 76