...Ve Karne Aldık, Okul Bitti
-
bize salı verceklermiş yetişmemiş karneler
emin deilim ama edebiyat 1 gelcek galba hocaya soruom bıraktınmı die guluyo işte az kaldı karneye gorursun filan dio sozluden 58 verse geccem ama solemiyo sınıf gecme derecem 4,2 filan gelecek ama edebiyat tan kalırsam hiç bişi alamıcam offfff
şanşa bi onur belgesi alıcam onuda sınıf hocası cocugun birine bi sayı sole dedi cocugun soledıgı sayıyı sınıf mevcuduna boldumu carptımı naptı bilmiyorum 22 cıktı listedede ben 22. sıradayım die ben alacam onur belgesini
bide edebiyat 1 olunca ortalamayla gecebiliyomuyum yoksa yazın sınavlara girmek zorundamıyım
-
lise hayatı mı ? beni ana okuluma gönderin o zaman daha güzeldi hereşy, arkandan vuran arkadaşların yoktu , şerefsizlik yapan yoktu herkes mutluydu bende mutluydum o zamanlar =) orta okul hayatımda herşeyi yapmışımdır , gel görki lise hayatını hiç sevmem, karnelerden neferet ederim =)
Orta okul Yılları : Oglum Karnenin hepsi 5 olsun istediğini alıcam
Lise Yılları 2. Sınıf: Oglum Zayıf getirme Bize yeter oglum notun düşmesin
Lise 3. Sınıf : Oglum Yeterki Şu okulu bitir başka bişi istemiyoruz :S
-
benim gibi bi efsane okula veda etti ya daha hiç bi bok olmaz bizim okuldan :)
-
way be lise 1 göt zoruylada olsa bitti
nası gçti bilmiom amk
ama grçkten lise gibisi yok
orta okul bi skime bnzemiodu ama
grçk ark bnce lisede war
nerdeyse her p.tesi kaçıp nargileye giderdik
ne gnlerdi bea
önmde daha 3 sene daha war eğer bu 3 sene
lise 1 gibi olcaksa 13 sene daha okurum :)
-
hey gidi okul yillari yaf. la herkes okul bitti kurtulduk diyo la kafayimi yediniz la okul gibi bi yer warmi ne gusel 9 ay tatil yapionuz iste bn okula sirf bu yuzden gidiodum arka tayfa vardi son sinifta butun gun girgir samata rizeliyim diye LAZ diyolardi bide:)) dersin ortasinda ayaklanir birbirimize karambol yapardik fln bide bn yok da yazilmiodum nolmalde devamsizlimin 30 - 40 olmasi lasimken 3.5 yaziodu karnede:) ne guzel gunlerdi o gunler hic deilse simdiki gibi parasizda kalmiodum:)) cok ozledim lan bn okulumu 50. Yil Tahran Oteli :)))))))
-
hiç ineklik yapmadım ama takdir
edit:hah hah hah
-
way beah piçlikleriyle acısıyla tatlısıysa :D herşeyiyle 4 senelik hikayemiz bitti
en kral dostlar lisede edindim :) herzaman dedim her karne günü ilki o okula gitmişim die
iyiki kardeşlerimi tanımışım diye :) bugün tabi garip bi hüzün vardı ağlamamk için çok kastım başım arıdı bi ara
harbi dostluk nedir ben lisede öğrendim ya :( çok özlicem hepsini çoook :( -
heyt uleeeeeeeeeeeeyn teşekkür aldım :D
tutmayın beni bnim önüm açık önümü kesmedikleri sürece ilerlerim :D
-
yine tesekkur aldım ya bıktım artık su lise döneminde tesekkur almaktan yaaw ...artık lisede bitti ne pok yiycez merak ediyorum ....
-
Ooff.. gittik aldık karnemizi.. berbat ötesi yaa :( karnede değilim.. arkadaşlarımdan uzak kalıyorum... ve de en önemlisi sevdiğim kızdan... 1000 i geçik fotoğraf çektim ama yetmior...