Vestel Venüs 3 Önümüzdeki Ay Tanıtılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonla hava atmanın gençlikle alakası yok cahillikle alakası var. iPhone kullanınca iş yerinde patron bunda iphone var dur şunu genel müdür yapayım demiyor. Bu arada kimse Vestel'e iPhone kalitesinde telefon üret demiyor. Üret ama millete yerli malı diye kazığı dibine sokma diyor. Yazılanları iyi oku.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun 

yerli malı olarak elbette biyerden başlamak lazım alıp kullanmadan neyini kötülersin 

sokayım onun tezine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hayır proje çizmiyorum fakat kaliteli bir telefon kullanıyorum. Aynı paraya daha iyi telefonlar varken niye Vestel alayım ? Fotoğraf çekerken çamur gibi çekmiyorum, menüde gezinirken durduk yere kilitlenmelerle uğraşmıyorum. Yazılım ve güncelleme desteğini ise girmek istemiyorum zira kapasiten almaz.

Alıpta kullanmaya gerek yok zira donanıma bakınca az çok ne olduğunu belli ediyor zaten. Daha önceki mesajımdada belirttim aynı özellikte ki telefon 800 TL diye. Eğer Vestel ben yerli malı üretiyorum diye reklam yapıyorsa telefonlarını ucuza satmak zorunda.

Bak Türk malı telefonlarda üretici zaten kutunun üstüne alıcı için özel yazı bile yazıyor :

https://youtu.be/etHbCQ3N5go?t=5m30s

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

2 gb ram bellege sahip tv kumandasi.

adam tek söz ile bitirmis , yerden yere vurmus, ezmiş  , dümdüz etmis kimse de fark etmemiş ulan :D

helal olsun hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

adam satıyor ki yapıyor arkadaş çöp möp :D

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swalker
    swalker's avatar
    Erkek
    xous bunu yazdı

ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun 

yerli malı olarak elbette biyerden başlamak lazım alıp kullanmadan neyini kötülersin 

Keşke gerçekten yerli olsa, emin ol gider alırım. Ama özellikle yerli üretim diyip bu duyguya sokmak için yapıyorlar. Kullanılan teknolojiler dış kaynaklı, parçaların çoğu yurtdışından geliyor. Burada yazılımsal oynamalar yapıyorlar, montaj yapıyorlar sonra yerli üretim diye piyasaya sürüyorlar. Zaten cebimize üç kuruş para giriyor. Buna bu parayı vereceğime giderim benzer özellikte telefon alır, artan parayla da bir ay karnımı doyururum. Keşke "yerli telefon" üreteceğimize yerli işlemci üretsek, yerli araba üreteceğimize yerli motor üretsek. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

1 le ikiyi atlayıp direk 3 ten başlamışlar xD

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Tüm türkiye bu telefonu bekliyor mk zaten....

Dur be kadınnnn....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

adam tek söz ile bitirmis , yerden yere vurmus, ezmiş  , dümdüz etmis kimse de fark etmemiş ulan :D

helal olsun hocam

Saol hocam.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

helal olsun hocam

Saol hocam.

bende içimden taktir etmiştim. dışımdan da edeyim ; yorum şahane :F

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 7628 Toplam Mesaj: 70
vestel çöpüs