Vestel Venüs 3 Önümüzdeki Ay Tanıtılıyor
-
Telefonla hava atmanın gençlikle alakası yok cahillikle alakası var. iPhone kullanınca iş yerinde patron bunda iphone var dur şunu genel müdür yapayım demiyor. Bu arada kimse Vestel'e iPhone kalitesinde telefon üret demiyor. Üret ama millete yerli malı diye kazığı dibine sokma diyor. Yazılanları iyi oku.
-
ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun
yerli malı olarak elbette biyerden başlamak lazım alıp kullanmadan neyini kötülersin
-
Hayır proje çizmiyorum fakat kaliteli bir telefon kullanıyorum. Aynı paraya daha iyi telefonlar varken niye Vestel alayım ? Fotoğraf çekerken çamur gibi çekmiyorum, menüde gezinirken durduk yere kilitlenmelerle uğraşmıyorum. Yazılım ve güncelleme desteğini ise girmek istemiyorum zira kapasiten almaz.
Alıpta kullanmaya gerek yok zira donanıma bakınca az çok ne olduğunu belli ediyor zaten. Daha önceki mesajımdada belirttim aynı özellikte ki telefon 800 TL diye. Eğer Vestel ben yerli malı üretiyorum diye reklam yapıyorsa telefonlarını ucuza satmak zorunda.
Bak Türk malı telefonlarda üretici zaten kutunun üstüne alıcı için özel yazı bile yazıyor :
-
THT2005 bunu yazdı
2 gb ram bellege sahip tv kumandasi.
adam tek söz ile bitirmis , yerden yere vurmus, ezmiş , dümdüz etmis kimse de fark etmemiş ulan :D
helal olsun hocam -
adam satıyor ki yapıyor arkadaş çöp möp :D
-
xous bunu yazdı
ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun
yerli malı olarak elbette biyerden başlamak lazım alıp kullanmadan neyini kötülersin
Keşke gerçekten yerli olsa, emin ol gider alırım. Ama özellikle yerli üretim diyip bu duyguya sokmak için yapıyorlar. Kullanılan teknolojiler dış kaynaklı, parçaların çoğu yurtdışından geliyor. Burada yazılımsal oynamalar yapıyorlar, montaj yapıyorlar sonra yerli üretim diye piyasaya sürüyorlar. Zaten cebimize üç kuruş para giriyor. Buna bu parayı vereceğime giderim benzer özellikte telefon alır, artan parayla da bir ay karnımı doyururum. Keşke "yerli telefon" üreteceğimize yerli işlemci üretsek, yerli araba üreteceğimize yerli motor üretsek.
-
1 le ikiyi atlayıp direk 3 ten başlamışlar xD
-
Tüm türkiye bu telefonu bekliyor mk zaten....
-
Maddox bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
adam tek söz ile bitirmis , yerden yere vurmus, ezmiş , dümdüz etmis kimse de fark etmemiş ulan :D
helal olsun hocamSaol hocam.
-
THT2005 bunu yazdıMaddox bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
helal olsun hocamSaol hocam.
bende içimden taktir etmiştim. dışımdan da edeyim ; yorum şahane :F