Vestel Venüs 3 Önümüzdeki Ay Tanıtılıyor
-
Yakında yerli çük ürettik diye Afrika'dan zenci ithal eder bunlar :)
-
xous bunu yazdı
ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun
Hahaha bi de bunun şu versiyonu var; 16 gb ram' li mac alıp candy crush oynayanları.
Siktiklerim; girip 3-5 selfie çekecek, facebook' a girecek, instagramda fotoğraf paylaşacak, bi de açıp candy crush oynayacak, yok vay efendim telefon 2gb ramli olursa olmazmış.
Nefret ediyorum böyle tiplerden.. Herifin maaşı 1000 lira, cebindeki telefon iphone 6 plus. Ne yapıyon diye sorsalar, işte facebooka giriyos bilmem ne.
-
FOXXLY bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıMaddox bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
2 gb ram bellege sahip tv kumandasi.
adam tek söz ile bitirmis , yerden yere vurmus, ezmiş , dümdüz etmis kimse de fark etmemiş ulan :D
helal olsun hocamSaol hocam.
bende içimden taktir etmiştim. dışımdan da edeyim ; yorum şahane :F
:)
-
Düşme testi çok iyiymiş yalnız arka kapağı telefondan daha çok satılacak olan cihaz , istihdam artacak .
-
alanın amk.
-
bu telefonda kullanılan lityum iyon polimer pil darbeye maruz kalınca böyle, yüksek akım çekme, kısa devre ve hızlı şarj etme gibi durumlarda (bkz: overcharge) şöyle bir hal alır.
kafasına göre patlayabildiği konusunda da yaygın bir görüş vardır.ekşi sözlükten alıntı.
-
Güzel telefon yapmışlar beğendim telefon arayan kişiler çıkınca düşünebilir
-
golgi bunu yazdı
Güzel telefon yapmışlar beğendim telefon arayan kişiler çıkınca düşünebilir
Bunu alın.
-
mkyb bunu yazdı
bu telefonda kullanılan lityum iyon polimer pil darbeye maruz kalınca böyle, yüksek akım çekme, kısa devre ve hızlı şarj etme gibi durumlarda (bkz: overcharge) şöyle bir hal alır.
kafasına göre patlayabildiği konusunda da yaygın bir görüş vardır.ekşi sözlükten alıntı.
Hocam bu pili tek kullanan üreten vestel değil. Sen iPhone piline de Samsung piline de fiziksel hasar verirsen aşırı yükleme yaparsan patlar. Daha gecen gün Samsung telefon kadının birinin cebinde patladı durduk yere. Hadi begenmiyoruz da sağlam argümanlarla elestirelim.
-
ozgunlu bunu yazdıxous bunu yazdı
ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun
Hahaha bi de bunun şu versiyonu var; 16 gb ram' li mac alıp candy crush oynayanları.
Siktiklerim; girip 3-5 selfie çekecek, facebook' a girecek, instagramda fotoğraf paylaşacak, bi de açıp candy crush oynayacak, yok vay efendim telefon 2gb ramli olursa olmazmış.
Nefret ediyorum böyle tiplerden.. Herifin maaşı 1000 lira, cebindeki telefon iphone 6 plus. Ne yapıyon diye sorsalar, işte facebooka giriyos bilmem ne.
O zaman git celeron kullan hocam. Sorun marka değil sorun kopya/çalıntı ya da satın alınmış teknolojileri "yerli üretim" yalanı altında fahiş fiyatlara satmaları.
Neden desteklenmiyor açıklayayım;
1.Özgün hiç bir tarafı yok.
2.Kalite çöp 2 yıl öncesinin çin telefonlarının kalitesinde
3. Fahiş fiyat
Kısacası insanlara teknoloji satmayı değil kandırmayı hedeflemiş bir yatırımı destekleyen adam zenciye göt emanet etse daha iyi.