Vestel Venüs 3 Önümüzdeki Ay Tanıtılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Yakında yerli çük ürettik diye Afrika'dan zenci ithal eder bunlar :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xous bunu yazdı

ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun 

Hahaha bi de bunun şu versiyonu var; 16 gb ram' li mac alıp candy crush oynayanları. 

Siktiklerim; girip 3-5 selfie çekecek, facebook' a girecek, instagramda fotoğraf paylaşacak, bi de açıp candy crush oynayacak, yok vay efendim telefon 2gb ramli olursa olmazmış.

Nefret ediyorum böyle tiplerden.. Herifin maaşı 1000 lira, cebindeki telefon iphone 6 plus. Ne yapıyon diye sorsalar, işte facebooka giriyos bilmem ne. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

2 gb ram bellege sahip tv kumandasi.

adam tek söz ile bitirmis , yerden yere vurmus, ezmiş  , dümdüz etmis kimse de fark etmemiş ulan :D

helal olsun hocam

Saol hocam.

bende içimden taktir etmiştim. dışımdan da edeyim ; yorum şahane :F

:)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek

Düşme testi çok iyiymiş yalnız arka kapağı telefondan daha çok satılacak olan cihaz , istihdam artacak .

Korkmayın canım hayal edin..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

alanın amk.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

bu telefonda kullanılan lityum iyon polimer pil darbeye maruz kalınca böyle, yüksek akım çekme, kısa devre ve hızlı şarj etme gibi durumlarda (bkz: overcharge) şöyle bir hal alır.

kafasına göre patlayabildiği konusunda da yaygın bir görüş vardır.

ekşi sözlükten alıntı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

Güzel telefon yapmışlar beğendim telefon arayan kişiler çıkınca düşünebilir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    golgi bunu yazdı

Güzel telefon yapmışlar beğendim telefon arayan kişiler çıkınca düşünebilir

Bunu alın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

bu telefonda kullanılan lityum iyon polimer pil darbeye maruz kalınca böyle, yüksek akım çekme, kısa devre ve hızlı şarj etme gibi durumlarda (bkz: overcharge) şöyle bir hal alır.

kafasına göre patlayabildiği konusunda da yaygın bir görüş vardır.

ekşi sözlükten alıntı.

Hocam bu pili tek kullanan üreten vestel değil. Sen iPhone piline de Samsung piline de fiziksel hasar verirsen aşırı yükleme yaparsan patlar. Daha gecen gün Samsung telefon kadının birinin cebinde patladı durduk yere. Hadi begenmiyoruz da sağlam argümanlarla elestirelim. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    xous bunu yazdı

ünlü makra kullanınca nasayla projemi yazıyorsun 

Hahaha bi de bunun şu versiyonu var; 16 gb ram' li mac alıp candy crush oynayanları. 

Siktiklerim; girip 3-5 selfie çekecek, facebook' a girecek, instagramda fotoğraf paylaşacak, bi de açıp candy crush oynayacak, yok vay efendim telefon 2gb ramli olursa olmazmış.

Nefret ediyorum böyle tiplerden.. Herifin maaşı 1000 lira, cebindeki telefon iphone 6 plus. Ne yapıyon diye sorsalar, işte facebooka giriyos bilmem ne. 

O zaman git celeron kullan hocam. Sorun marka değil sorun kopya/çalıntı ya da satın alınmış teknolojileri "yerli üretim" yalanı altında fahiş fiyatlara satmaları.

Neden desteklenmiyor açıklayayım;

1.Özgün hiç bir tarafı yok.

2.Kalite çöp 2 yıl öncesinin çin telefonlarının kalitesinde

3. Fahiş fiyat

Kısacası insanlara teknoloji satmayı değil kandırmayı hedeflemiş bir yatırımı destekleyen adam zenciye göt emanet etse daha iyi.

Toplam Hit: 7626 Toplam Mesaj: 70
vestel çöpüs