Vestel Venüs 3 Önümüzdeki Ay Tanıtılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

1000 liradan az olacak, uzun ömürli malzemesi olacak, foto çekme mp özelliği az olabilir, ama programları mümkün olduğunca hızlı olacak bir telefon modeli önerir misinz?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

1000 liradan az olacak, uzun ömürli malzemesi olacak, foto çekme mp özelliği az olabilir, ama programları mümkün olduğunca hızlı olacak bir telefon modeli önerir misinz?

Lenovo P70, kampanya vs denk getirebilirsen LG G2.

mkyb tarafından 05/Eyl/15 22:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

generalin 3 sene önce yaptığı cihazlar bile bunu 2 ye katlar amk.

o nasıl telefon öyle :D . şu içinde java yüklü gelen ilk çıkan dandik çin telefonlarına benziyor.

hayır iyi kötü güzel olsa güzel diyecem de o rezillik ne öyle. gmd one 700 lira fiyatıyla bunu 5 e katlar amk. disco 2 plus bundan 4 tane yapar.

daha öncede demiştim malzeme kalitesi , çingenelerin topladığı plastiklerden eritilip üretilmiş. telefon yere düşüyor. arka kapağın boyası pert :)

bu arada venüs çıktı çıkalı sadece 2 kişide gördüm. onlarda mobilya alıp kampanya bahanesine almışlar. bir diğeri feysbukta 2. el olarak satışa çıkarmıştı.

kullananı gören varmı başka ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

o nasıl telefon öyle :D . şu içinde java yüklü gelen ilk çıkan dandik çin telefonlarına benziyor.

hayır iyi kötü güzel olsa güzel diyecem de o rezillik ne öyle. gmd one 700 lira fiyatıyla bunu 5 e katlar amk. disco 2 plus bundan 4 tane yapar.

daha öncede demiştim malzeme kalitesi , çingenelerin topladığı plastiklerden eritilip üretilmiş. telefon yere düşüyor. arka kapağın boyası pert :)

bu arada venüs çıktı çıkalı sadece 2 kişide gördüm. onlarda mobilya alıp kampanya bahanesine almışlar. bir diğeri feysbukta 2. el olarak satışa çıkarmıştı.

Ya hocam onları siktir et bi kere model sıralaması çok saçma :

5.5 inç ve 5 inç model arasında fark yok sadece ekran boyutu biride 0.5 inç daha fazla. İşlemci vs aynı. Fakat 5.5 inç 1400 öbürü ise 1.200 TL satılacakmış. Sadece 5 inç olanın bataryası çıkmıyor ve hafıza kartı takılmıyor.

Gelelim diğer 5 inç modele bunda ise 1 GB ve Snapdragpon 200 var işlemci bok gibi ramde bok gibi fiyat ise 800 TL.

700 liralık General Mobile 4G ve Lenovo P70 ortalarına alıp ortada sıçan oynatırlar bu telefonlara.

https://www.youtube.com/watch?v=7gByQkcqr2w

mkyb tarafından 05/Eyl/15 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

5.5 inç ve 5 inç model arasında fark yok sadece ekran boyutu biride 0.5 inç daha fazla. İşlemci vs aynı. Fakat 5.5 inç 1400 öbürü ise 1.200 TL satılacakmış. Sadece 5 inç olanın bataryası çıkmıyor ve hafıza kartı takılmıyor.

Gelelim diğer 5 inç modele bunda ise 1 GB ve Snapdragpon 200 var işlemci bok gibi ramde bok gibi fiyat ise 800 TL.

700 liralık General Mobile 4G ve Lenovo P70 ortalarına alıp ortada sıçan oynatırlar bu telefonlara.

bunların herşeyi komik ve saçma .şimdi benim anlamadığım bir olay var.

okadar mühendis ,patron, maaş alan diğer orosbu çocukları hiç demiyormu : yaptığımız ürünün ta amk. 

biz ne biçim tasarladık lan bunu . bu ne sikik bir logodur telefonun önünde eşşek kadar.

ucuz çin malı telefonların belirsiz logoları gibi ne biçim iş çıkardık biz.  

arkamızdan ana avart sövecekler .ayfona niye benzettik biz bu telefonu .

gerçekten bu yazdıklarımı hiç düşünmüyorlarmı ?

bunlar hiçmi telefon alıp incelemiyorlar ?

lg nin çerçeve inceliğine ,ayfonun işçiliğine , sony nin tasarım inceliklerine hiç bakmıyorlarmı ?

ilk çıkan gmd nin yanına koyup utanmıyorlarmı hiç ? 

patrolnları demiyormu : kalıbınızı sikeyim. bukadar adam bunu mu tazarladınız? diye. 

ben patron olsam bukadar adama maaş versem. karşıma böyle siktirboktan bir telefon çıkarsalar stresten kendimi sikerim.

işlemcisi yetmediği için ilk modeline 13 mp kamera koyamamışlar.

o nasıl bir arka kapaktır amk. insanın midesi bulanır onu tutmaya.

web tekno küfür eder gibi telefon tanıtıyor. adamlar bir an önce çekim bitsede kapatsak kamerayı.

çünkü küfür edilecek ürünler. açık açık dandik ürünü vatandaşa geçirmeye çalışmaktan başka birşey değil.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birde batarya yerli malı diyorlar 😆 Türkiye'de kalem pil üreten fabrika bile yok adamlar tlefonu pili üretiyor vay amk. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

bunların herşeyi komik ve saçma .şimdi benim anlamadığım bir olay var.

okadar mühendis ,patron, maaş alan diğer orosbu çocukları hiç demiyormu : yaptığımız ürünün ta amk. 

biz ne biçim tasarladık lan bunu . bu ne sikik bir logodur telefonun önünde eşşek kadar.

ucuz çin malı telefonların belirsiz logoları gibi ne biçim iş çıkardık biz.  

arkamızdan ana avart sövecekler .ayfona niye benzettik biz bu telefonu .

gerçekten bu yazdıklarımı hiç düşünmüyorlarmı ?

bunlar hiçmi telefon alıp incelemiyorlar ?

lg nin çerçeve inceliğine ,ayfonun işçiliğine , sony nin tasarım inceliklerine hiç bakmıyorlarmı ?

ilk çıkan gmd nin yanına koyup utanmıyorlarmı hiç ? 

patrolnları demiyormu : kalıbınızı sikeyim. bukadar adam bunu mu tazarladınız? diye. 

ben patron olsam bukadar adama maaş versem. karşıma böyle siktirboktan bir telefon çıkarsalar stresten kendimi sikerim.

işlemcisi yetmediği için ilk modeline 13 mp kamera koyamamışlar.

o nasıl bir arka kapaktır amk. insanın midesi bulanır onu tutmaya.

web tekno küfür eder gibi telefon tanıtıyor. adamlar bir an önce çekim bitsede kapatsak kamerayı.

çünkü küfür edilecek ürünler. açık açık dandik ürünü vatandaşa geçirmeye çalışmaktan başka birşey değil.

Bu yaz vestelde staj yaptım, tam da bu olayların döndüğü yerde. pek çok şeye şahit oldum onlardan dinledim.

Ama ne yazık ki konu gizli değil.. anlatamıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

alanı da aldıranı da m*ksinler.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=zzT0yUF59-I

Salak salak şeylerle uğraşacağına Vestel böyle şeylerle gelsin bana canımı yesin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Çin malı ucuz telefonlar bile daha iyidir,  bunlar sırf sektörde olalım diye üretilmiş cihazlar olarak görüyorum.  İnsansız hava aracı çalışmaları  filan gene iyi sayılır.  Vestel  telefon kullanacağıma nokia 3310 yada 1100 kullanırım hem daha saglam hemde hızlı. :) 

Bİ arkadaş staj gördüm yazmış konuyu  gizleyinde  bi anlatsın detayları merak ediyor insan 

Toplam Hit: 7625 Toplam Mesaj: 70
vestel çöpüs