Vodafone Genç Avantaj Tarifesi
-
hacılar tarife iyimiş bi soru da ben sorayım 25 yas altı diyor şu şekilde oluyor mu bilginiz varmı hat sahibinin yaşı büyük ama kullanan 25 yas altı olsa yine tarifeye gecebiliyor mu??
-
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar tarife iyimiş bi soru da ben sorayım 25 yas altı diyor şu şekilde oluyor mu bilginiz varmı hat sahibinin yaşı büyük ama kullanan 25 yas altı olsa yine tarifeye gecebiliyor mu??
-----------------------------18den küçük biri ve çevresindeki herkes 25ten büyükse nasıl geçeriz ? :D
-
25 yaşından küçük birinin kimliğini ikametini alıp gidin yaparlar .
-
Noneyim bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
-----------------------------18den küçük biri ve çevresindeki herkes 25ten büyükse nasıl geçeriz ? :D
-----------------------------hacı seninki de çöle kutup ayısıyla karşılaşmak olmuş :)
-
HeYeT bunu yazdı:
1,5 AY ÖNCE AVEADAYDIM.
400 dkka 4000 sms kampanyası 4 ayda 1 faturamı avea ödeyecek 25tl 6 aydan sonra 35 tl olacaktı.
vodafone kampanyasını gördüm.
hemen geçtim 5 gün önce yaptım zaten artık taahhüt olayı falan yok herhangi bi telefon kampanyası olmadığı sürece.
yarın sabah açılacak mesaj geldi.
25TL.
500DK HER YÖNE
+
5000SMS HER YÖNE
+
HATTIMI TAŞIDIĞIM İÇİN 1 YIL BOYUNCA HER AY 100DKKA DA BEDAVA EXTRADAN.
ETTİMİ AYLIK 600 DKKA.
VODAFONE EZER GEÇER. :)
-----------------------
Bu 10 numaramış buna bende geçerim :)
----------------------------- -
tosun bunu yazdı:
-----------------------------18 yaş sınırı yok 25 yaş ist sınırı var sadece yani babanın hattını yada büyük birisinin sen 25 yaşından küçüksen bu tarifede kullanabilirsin.
25ten büyüksen çakkalllık edip yanına küçük birini alıp tarifeyi bu kullanıcak diyerekten tarifeye geçebilirsin ancak bir kişi üzerine sadece bir genç avantaj yapılabiliyormuş.
-
ek bilgi:
bugün hattım açıldı fatıra kesim tarihi sanırım 30undan 30 una imiş.
bu sebepten bana ilk ay için ona göre dakika ve sms hakkı verdiler
354 dkka 3584 sms tabi ona göree faturada düşük gelecek.
-
HeYeT bunu yazdı:
1,5 AY ÖNCE AVEADAYDIM.
400 dkka 4000 sms kampanyası 4 ayda 1 faturamı avea ödeyecek 25tl 6 aydan sonra 35 tl olacaktı.
vodafone kampanyasını gördüm.
hemen geçtim 5 gün önce yaptım zaten artık taahhüt olayı falan yok herhangi bi telefon kampanyası olmadığı sürece.
yarın sabah açılacak mesaj geldi.
25TL.
500DK HER YÖNE
+
5000SMS HER YÖNE
+
HATTIMI TAŞIDIĞIM İÇİN 1 YIL BOYUNCA HER AY 100DKKA DA BEDAVA EXTRADAN.
ETTİMİ AYLIK 600 DKKA.
VODAFONE EZER GEÇER. :)
-----------------------------Benim avea ile 6 aylık sözleşmem var.. numaramı vodafoneden taşıdım... tekrar geri dönsem bana da verirler mi?
-
efendimiz bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
-----------------------------18 yaş sınırı yok 25 yaş ist sınırı var sadece yani babanın hattını yada büyük birisinin sen 25 yaşından küçüksen bu tarifede kullanabilirsin.
25ten büyüksen çakkalllık edip yanına küçük birini alıp tarifeyi bu kullanıcak diyerekten tarifeye geçebilirsin ancak bir kişi üzerine sadece bir genç avantaj yapılabiliyormuş.
-----------------------------benim üzerime 2 tane genç avantaj var
-
İYİKİ GEÇMİŞİM :)
bizim küçük odada ne avea nede turkcell çekiyordu ve asansörde ve apt. içinde .
heryerde çekiyor herhangi bi kesinti olmadı şimdi.
kırmızı :D