folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vodafone Genç Avantaj Tarifesi

Vodafone Genç Avantaj Tarifesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

vodafonda telefonla müşteri hizmetlerine ulaşamazzssınız,

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

4 aydır bu tarifeyi kullanıyorum gayet de memnunum şimdiye kadar kotayı bir defa aştım onda da bilinçli bir durumdan  ötürü aşmıştım.. öğrenci olan herkese tavsiye ederim gecenin bir yarısı kontör yok lan derdine düşmek zorunda kalmıyorsun :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    o gun aradilar 5tl faturanizi arttiracaz 500dk olan gorusmenzi 1000katina cikaracaz dediler normalde killandim ama dusununce cok makul geldi.

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

2 gündür geçtim bu tarifeye güzel tarife vodafonun çekim kalitesi fark ediyor kendini :) şehir içinde turkcell 3g full çekiyorken vodafone 4/3 ü çekiyor :)

ayrıyeten internette bile biraz yavaşlık var :( bu arada tarifenin yarısını kullanınca 25 tl yerine daha düşük bi ücret ödüyoruz galiba

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Hayır her zaman 25 i ödüyorsunuz eğer dakikalarınız yetmiyorsa 5 tl fark vererek dakikaları 2 ye katılıyosunuz ynai 1000dk 5000sms oluyor

http://yanduvar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

qra51 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayır her zaman 25 i ödüyorsunuz eğer dakikalarınız yetmiyorsa 5 tl fark vererek dakikaları 2 ye katılıyosunuz ynai 1000dk 5000sms oluyor

-----------------------------

söylediğini yapmak için, ne yapmak gerekiyor.. bir yere mesaj falan mı atıyoruz?

Toplam Hit: 8808 Toplam Mesaj: 57