Vodafonenet'ten Turk.Net'e Geçtim
-
mavii bunu yazdı
Türknete başvuru yaptım ilk ay ücretsizmiş, şimdi evrak göndermek gerekiyormuş.. evrak göndermeden internet açılıyor mu yoksa illa evrak gönderip onların açmasını mı beklemem gerekli? Ne kadar sürer internetin açılması
Evrak zorunlu, ellerine ulaştığı gün sisteme yüklüyorlar ve aktivasyon işlemleri başlıyor.
Pazartesi gönderdim, salı ellerine ulaştı. Bakalım kaç günde aktif olacak.
-
Evdeki eski abonelik 5 yıl önce falan kapatmıştık şimdi bu sıfırdan yapılacak, yarın evrakları göndereyim bakalım ne kadar zamanda açılacak. Zorunlu olarak kredi kartı istedi sanal kart oluşturmadım sıkıntı olur mu ki?
-
mavii bunu yazdı
Evdeki eski abonelik 5 yıl önce falan kapatmıştık şimdi bu sıfırdan yapılacak, yarın evrakları göndereyim bakalım ne kadar zamanda açılacak. Zorunlu olarak kredi kartı istedi sanal kart oluşturmadım sıkıntı olur mu ki?
Otomatik ödeme icin istiyor bende sanal kart degil direkt kredi kartını girdim bir sıkıntı olacağını sanmam. Daha sonra değiştirebiliyorsun hocam, icin rahat etmezse değiştirirsin.
-
Pazartesi evrakları gönderdim.
Salı elimize ulaştı dediler.
Çarşamba modeme gireceğim kullanıcı adı ve şifreyi verdiler. Sayfada "Aktivasyon işlemlerinizin tamamlanmasına 1 adım kaldı. Aktivasyon işleminizi yapıyoruz." şeklide yazıyor.
-
Bunlar dayimin ev telefonunu şak diye tasimis bugun. Aktivasyon tamamlandi modem kullanici sifreyide sms olarak yollamis. 3 ay odenmemis telefon faturasi vardi. Telekoma borcluyken tasima oluyomu?
-
dün akşam bende başvuru yaptım webten, bakalım süreç nasıl işleyecek :)
-
Evrakları gönderdim bakalım ne kadar sürecek.. düşünen varsa 31 Mart'a kadar internet üzerinden başvuru yapanlara 1 ay ücretsiz internet veriyor
-
Taşıma tamamlandı :)
-
-
tolgasen bunu yazdı
Modem degerlerini atarmisin hocam?