Vodafonenet'ten Turk.Net'e Geçtim
-
Abi aradım dedim superonlineden size geçicem altyapım destekliyor mu bakarmısınız..
Adamın cevaba bak ya tam komedi.
Diyor siz geçin destekliyorsa biz sizi akk'siz yaparız.Ee diyorum ya desteklemiyorsa 150 gb akk'niz var diyor.
La benim zaten akk'm 150 gb ben niye riske giriyim saat gibi işleyen internetim varken.
-
Kernel_Panic bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Modem degerlerini atarmisin hocam?
-
tolgasen bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Sagolun hocam. Maksimum hiz olan 50mb tanimli porta, downstream 8 snr esikte bi deger zaten. Hat zayiflamasi fazla cikmis ic tesisati kontrol etmende fayda var. Bu sekilde modem crc hatalari alabilir.
-
Kernel_Panic bunu yazdıtolgasen bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Sagolun hocam. Maksimum hiz olan 50mb tanimli porta, downstream 8 snr esikte bi deger zaten. Hat zayiflamasi fazla cikmis ic tesisati kontrol etmende fayda var. Bu sekilde modem crc hatalari alabilir.
Evet, SNR değeri düşük diye 50 mbite sabitlemişler. 100 mbite çekince kopmalar yaşadım çok fazla. İç hattı kontrol ettirdikten sonra 100 mbite çekecekler tekrardan. Şuan en stabil seviyede. Ortalama 3,7mb - 4,4mb ile indiriyorum.
-
Asus Dsl-N16 modemi aldim bugun kurmayi denedim dsl sinyali yok. Aktivasyon yapildi dediler hala modeme sinyal gelmedi. Ev telefonuda kesik acaba evde mevcut telefon hatti varken yeni kablo cekip apartman girisindeki telefon kutusuna mi birakti telekom elemani?
-
Kernel_Panic bunu yazdı
Asus Dsl-N16 modemi aldim bugun kurmayi denedim dsl sinyali yok. Aktivasyon yapildi dediler hala modeme sinyal gelmedi. Ev telefonuda kesik acaba evde mevcut telefon hatti varken yeni kablo cekip apartman girisindeki telefon kutusuna mi birakti telekom elemani?
Aynen öyle yapıyor. Bugün telekom ekibi geldi, telefon hattı için yeni hat çekeceğiz dedi. Kutuya iki uç bıraktı siktirolup gitti. Neden mevcut hattan göndermiyorsunuz, tekrar elektrikçi çağırıp kablo mu çektireceğim dedim. MEcburen öyle, bu şekilde yapılması gerekiyor dedi. İki hat çektirdik boku bokuna.
-
tolgasen bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
Aynen öyle yapıyor. Bugün telekom ekibi geldi, telefon hattı için yeni hat çekeceğiz dedi. Kutuya iki uç bıraktı siktirolup gitti. Neden mevcut hattan göndermiyorsunuz, tekrar elektrikçi çağırıp kablo mu çektireceğim dedim. MEcburen öyle, bu şekilde yapılması gerekiyor dedi. İki hat çektirdik boku bokuna.
Dogru hocam cebimden kac lira cikarsa ciksin altyapi tekeli bu o.c'lerden internet aldirmiyorum ailem ve cevremdekilere. Istedikleri kadar yokus yapsinlar.
-
Benim internet açılmış ama modem uymadı adsl elimdeki ama vdsl gerekliymiş şimdi modem arıyorum alıcam bakalım internet hızı nasıl :)
-
-
mavii bunu yazdı
http://beta.speedtest.net adresine gir TurkNet Istanbul sunucusunu secip test et birde. Ping yuksek geldi bana. Upload hizini herkese 2 Mbit veriyolarmis. Modeme 4 Mbit tanimli oldugu halde.