folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücudun Fazla Adrelin Salgılaması ?

Vücudun Fazla Adrelin Salgılaması ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

Panik atak, anksiyete tarzı tedavilerde paxera kullanıyorlar diye biliyorum, psikiyatriye gitmen de fayda var. Fiyatları da epey ucuz 10 lira bile değildir.

Hocam Psikıyatrı Tedavım Zorunlu Şekılde Yarıda Kesildi, Bu İlacı Eczaneden Reçetesiz Ve Yeşıl reçete olamadan Almam mümkünmüdür Acaba

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    BlacKShelD bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı

Panik atak, anksiyete tarzı tedavilerde paxera kullanıyorlar diye biliyorum, psikiyatriye gitmen de fayda var. Fiyatları da epey ucuz 10 lira bile değildir.

Hocam Psikıyatrı Tedavım Zorunlu Şekılde Yarıda Kesildi, Bu İlacı Eczaneden Reçetesiz Ve Yeşıl reçete olamadan Almam mümkünmüdür Acaba

Alabilirsin reçetesiz olarak, 10-20-30-40 mg dozajları var. Yavaş yavaş arttırmanı tavsiye ederim(her ay)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ya hocam 10 dakikada panik atak etiketi koydular sende kabullendin bunu, adam kavga tartışma esnasında bunları yaşıyorum diyor anksiyete bozukluğu panik atak diyorsunuz ne alakası var, gidip kafana göre ilaç alma daha 19 yaşındasın kafana göre ilaç alıp göreceksin ebeninkini tersten, sadece heyecanlı bir yapı var diye panik atak demek çok yanlış, ya doktora git yada ilaç falan kullanma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

hocam aynısı bendede oluyo ama korktuğundan değil.  özgüven eksikliğinden ve sık sık kavga dövüşle alakan pek olmadığı için oluyor.  misal ben tartışma bittikten sonra "ulan keşke şunları deseydim amk" diyorum ama o an aklıma gelmiyor sağlıklı düşünemiyorum.  Ama bazı insanlar var en hararetli tartışma yada kavga anında bile o kadar düzgün cümleler kurabiliyolar ki kavga edeceğin varsa bile vazgeçiyon aq

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bununla ilgili bir film vardı. Morgan Freeman oynuyordu. Şimdi ismi aklıma gelmedi. Filmdeki elemanda çok fazla adrenalin salgılıyordu bunun sayesinde daha hızlı karar verip, düşünebiliyordu.

mkyb tarafından 12/Eki/14 01:35 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Bununla ilgili bir film vardı. Morgan Freeman oynuyordu. Şimdi ismi aklıma gelmedi. Filmdeki elemanda çok fazla adrenalin salgılıyordu bunun sayesinde daha hızlı karar verip, düşünebiliyordu.

wantedla 

Konuya ilave hocam bu adranalin olayını ben şöyle aştım 

ortam gerginse üstüne gittim , dayak yedim dayak attım çok sert vurdukçada heycanlanmayı unutuyor vucut alışıyor tepki vermiyor 

yani en azından bende böyle oldu 

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

@Lotus ; Hocam hakılıda olabilirsin tabıkıde en sağlıksı doktor kontrolu, Ama bu iş gerçekten çığırından çıktı hocam, Ya hocam adam akıllıyken durduk yere öz güven kaybı oluşturuyo bende, oturup gunlerce yasadıgım olayı dusunuyorum keske söleydim ulan falan lan bunu niye demedim niye böyle davrandım işin en kötüsüde korkmuyorum hocam korksam amenna ama korkmadıgım halde bu olanlar benı korkuyomuş gibi gösteriyo ve -1 başlamamı sağlıyo 

@slmarlq ; Hocam tamda dediğin gibi yemin edeirm iki gun onu düşünuyorum sonra odaklanma sıfır oluyo o an içerisinde bugunku konuşmamda biri yolda çocuklardan birini çevirdim bişi konuştum ama çocukların biri mahallemdekı bir apartmana tüydü amk o çocuk burdan bile değil eve geldim zink aklıma geldı o çocugu gördügüm oraya girdiğini tahminimce benden saklandıgını düşündüğüm halde dikkatte almayıp daha sonrasından ortaya çıktı anlamıyorum çok fazla kontrolu kaybetmeme neden oluyo ulan ben evlenıcem gun gelıcek büyüycem yetişkinlik çağına gelıcem ozamanlardamı böyle olucak ? amk böyle işin bunun çözümü olması lazım 

@Mustafa ; Hocam kişisel ve psikolejık nekadar film varsa izleyip hepsinden ders çıkaran bir adamım ama inan filmde göründüğü gibi olmuyo işte

@nevorapat ; Hocam şu anlık bunu aşmam için birileriyle kavga edemem :) o Yuzden kurgusal kendı çapımda çözümler aramaktayım ama senın taktıgınde iyimiş harbi :) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

geçmiş olsun.

çok bildiğim bir mevzu değil , senin durumun şudur diye teşhis koymak çok sağlıklı olmaz. ama öneride bulunmak istedim.

ama anladığım sadece şu: herkesin belirli dönem yaşayacağı sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun.

ailenle,  çevrenle yaşadığın üstüste sorunların bir patlaması olabilir.

yazdııkllarından yine şunu hissettim. sen biraz sanıyorum içine atan birisin gibi geldi. çok kendini iyi ifade edemiyorsun.

münakaşadan kaçmak için karşı tarafa çok taviz vermişsin zamanında  onlarda seni mahvetmiş.

şimdi herşeyi anlamış geriye dönüp toparlayaım diyorsun yapamıyorsun. çok düşündükçe işler sarpa saracak hayatında.

peki ben bu durumda isem ne yapardım ?

aslında kısa bir süre böyle benzer birşey yaşadım .şöyle ki birine çok kırılmıştım. ama kendimi onu düşünmekten alıkoyamıyordum.

beni kıran bir kişiyi niye 24 saat düşündüğümü anlam veremedim ama insan engelleyemiyor. sonra anladım ki duygu yönünü geriye,

mantıksal düşünmeyi öne getimeyi başarırsan her sorun atlatılır.

nasıl dersen? önce şöyle düşüneceksin  x kişisi seni arkandan vurdu değilmi mesela:

- adi herif bana bunu yaptığı yetmiyormuş gib birde ben ona kızarak zamanımı yiyorum. onu düşünerek kendime daha fazla zarar vermesine izin vermeyeceğim diyerek telkinde bulunacaksın.

bir söz vardır: "Benden Nefret Edenlerden Nefret Edecek Vaktim Yok Çünkü Beni Sevenleri Sevmekle Meşgulüm"

ve kendine bir ideal hayalini hedefleyip onun için elinden geldiğince çok çalışarak kafandan atacaksın.

fitness, bir iş, bir kurs, ne gibi bir etkinlik varsa git ve tabiri caizse eşşek gibi çalışınca hiç kimseyi düşünemiyor insan.

kendine tam bir güven sağlayınca o özellikler azalmaya başlar gibime geliyor. sorun fiziksel değilse bunu böylelikle aşarsın.

ama sen bilincinide kaybediyorsun bu kötü . çünkü bu aralıkta herşey olabilir. telkinle olmazsa kesinlikle doktora gitmelisin.

eğer kendi şehrindeki hastaneden istemezsen. yakın illerdekine git.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

obsesif-kompulsif bozukluk. psikiyatriye gidip adam akıllı derdini anlatıp yardım istemeni tavsiye ediyorum, mevzu durumların için değil yaşadıkların için. bende semtte büyüdüm ve yaşıyorum. istanbulun en varoş semtlerinden biri ama işler öyle olmuyo. burnunun üstüne yumruğu yedin mi o adrenalin kalmıyor yıldızları görüyorsun zaten. o adrenalini o an şiddete döktün döktün yoksa yersin dayağı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam snein beyninin kortrks  bölgesi geri planda  kalıyor  ve  iç güdülerin ön plana çıkıyor  seni yönlendiren bilinçli kısmın değil biliç dışı iç güdülerin oluyor gerekirse amıha  koy ortalığın üstünlük sende olduğunda sıkıntı olmaz

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 4320 Toplam Mesaj: 39