Vücudun Fazla Adrelin Salgılaması ?
-
mesele dayak yemek yada dayak atmak değil öfkeni kontrol edemiyorsun anladıgım kadarıyla kontrol edemediğin güç içinde patlıyor vücüd kimyanı bozuyor panik atak olabilir bilimsel adı ama panik atak baslangıcı olur yoksa panik atak gerçek olanı agır baya özgüven eksikliğide olamaz semt büyüyen cocukların özgüvenleri hep tavan egoları hep x10 standart cocuklardan bahsediyorum psikiyatriye gitme bence amk o deli sen deli bi yerde bulusamıosunuz sabırını yontabilceğin bi değer bul mesela inanç islami inançına göre karşındakini kırmak onunla tartısmak hoş bir sey değil yada ne bileiim toplumsal olarakda iyi bir sey değil zaten ama kesinlikle öfkeni kontrol altına alman lazım istersen kick boksa gidebilirsin ama bu senin düşünce sistemini daha fazla geliştircek mewzu anında insanlarla konusurken bogazına dügümlenme olayları için sık sık arkdaslarınla tartısman lazım mesela münazara seklinde ikili tartısın 3 lü tartıs sürekli örneğin siyaset hakkında tartısın nasılsa bi sonuca varılmayacak konu yada ne biliyim bilim dalları hakkında sokak kavgaları hakkında bu sekildede o dügümlenme olayını çözersin sonucta bu beyin senin kontrol altında ama sinir sistemin kontrolu tamamen ele geçirdiği için mantara baglıo dediim gibim bence
1 kick boks
2 sık sık ikili tartısma
3 kitap oku bak coooooook faydasını görürsün
4 dini olarak bir seye baglan ateistsen bile ona göre yasa onun kavram ve degerleri üzerine git hayatına yansıt yani müslümansan müslüman gib yada işte yahudiysen falan fişman anladın sen onu
bunlar benim fikrim tabi -
Adranalin nekadar bir hormon olsada metabolize olma süresi akılmalmaz derecede kısadır ancak yinede sorununun adranalinle alakalı olmadığını düşünüyorum ve denildiği gibi anksiyete
Sorunun için Psikiyatri ye gidip anksiyete bozukluğuyla alakalı(panik atak) tedavi olucaksın.
OKB hastası olduğunu hiç düşünmüyorum ancak OKB olsa bile yine gideceğin alan anksiyete dir.
Gitmem diyosan,yinede br git adı koyulsun ne olduğu ile alakalı sonra evde kendin çözümüne bak ama hastalığın ne olduğu bir anlaşılsın
-
metrobüse bin metrobüse geçer,
her sabah iş saatlerinde onlarca kavgaya(tekme tokat), sözlü münakaşaya gireceksin ki bir süre sonra
tanımadığın insanlarla tartışmak, kavga etmek kankanla dertleşmek kadar kolay olacak
benim olayım senin gibi değildi genelde rezillik çıkmasın isterdim
ama artık sanırsın piskopatın allahı :)
-
siz panik olmakla panik atagi karistiriyorsunuz. panik atak cok farkli bisey.
dedigin olay bendede var ama ben olumune saldirasim geliyor o halden cikmak icin :) -
BlacKShelD bunu yazdı
Hocalar yaşamım boyunca herhangi bir belada kavgada tartışmada şayet + olarak tanımadıgım insanlarda,
Ne zaman tartışmaya veya kavga dürtüsüne dogru gitsem, Sesim titriyo ve az buçuk kelımelerde aksaklık yaşıyorum,
Titreme ve aşırı kalp atışı oluyo, Diz Kapaklarımda titreme,
Saglıklı düşünemeyip adam akıllı konuşamıyorum, Sözlerimi seçemiyorum ne gelirse sölüyorum,
Ama kişiliğime baktıgımda çok soğuk kanlıyım Sinirliyim ve gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam.
Ama Bu Çok Fazla Aderlin Salgılaması Benı Çok Sıkntıya Sokuyor.
Bugun Ufakta Olsa Tanımadıgım Biriyle Bir Olay Yüzünden Yanımda Kız Arkadaşım Varken Konuştum.
Lakin Fark Ettim Ki Sözlerimi Yalnış Seçtim. Olaydan 2 Dakıka Sonra Asıl Sölemem Gerekenlerı Sölemediğimi Fark Ettim.
Sesimde Bir Titreme, Kalp Atışlarım Tavan, Dizlerimin Bağı Çözülmüş Gibi...
Bu Muhabbet Nedir Hocalar, Ne Zaman Böyle Olaylara Girsem Allah'a Sükür Bir SIkıntı Çıkmıyo.
Ama Hiçbir Zaman Bu Salgılama Olayı Yuzunden Saglıklı Düşünüp Asıl Sölemem Gerekenleri Söleyemiyorum.
Ve En Kötüsü Ama En Kötüsü Dikkatim Okadar Dagılıyor ki , Yanımdakı Sölemese Olayla Gerçekleşen Hareketleri Ne biliyim Birinin LAfını Hareketini Asla Anlayamıycam...
Not : ( Baltazarların Saldırısına Ugramamak İçin, Ödlek, Yüreksiz Korkak Gibi Söylemler Olabilir. Allah'a Şükür Semtte Büyüdüm :) )
Bu Yuzden Yardım Edebilicekler Lütfen Soguk kanlılığımı Nasıl Sağlarım Bu İStem Dışı Salgılamadan Nasıl Kurtulurum Çünkü Gerçekten Konrtol Dışı Olması Benım Yapmak Ve Yapabikliceklerimi Etkiliyo.
dostum insanlığın korkusu bilinmeyenedir bu korku olduğunda da olabilecek en kötü şeyin olacağını düşün çenenimi kırar gözünümü morartır her türlü kötü ihtimali olmuş gibi git korktuğun şeyin üstüne
-
erebos bunu yazdı
Adranalin nekadar bir hormon olsada metabolize olma süresi akılmalmaz derecede kısadır ancak yinede sorununun adranalinle alakalı olmadığını düşünüyorum ve denildiği gibi anksiyete
Sorunun için Psikiyatri ye gidip anksiyete bozukluğuyla alakalı(panik atak) tedavi olucaksın.
OKB hastası olduğunu hiç düşünmüyorum ancak OKB olsa bile yine gideceğin alan anksiyete dir.
Gitmem diyosan,yinede br git adı koyulsun ne olduğu ile alakalı sonra evde kendin çözümüne bak ama hastalığın ne olduğu bir anlaşılsın
Bence okadarda önemli bir sorun değil. yani herkezin korkunca yaşayacağı şeyler bunlar.
Herkez de her kavgada dayı olacak diye bişey yok. Kimisi düzgün muhitte büyüyor kimisi ise hergün it kopukla karşılaşıyor. Ne kadar çok kavgaya girersen okadar az korkarsın. Fakat bu demek değil ki bunu düzeltmek için kavgaya giresin.
İsterseniz korkak deyin, Şahsen ben adama 20 yumruk atıp 1 yumruk yiyceğimi bilsem yinede o kavgaya girmemeye çalışırım. Çünkü iş o boyuta gelmişse zaten karşımdaki adamın 20 tanesi benim değerimde değildir. Onun yerine hadi lan bas git gibi kalıp bi cümle kurup yoluna git. Ondan sonra bulaşmadığın halde dayak yersen git ver savcılığa yine sen kazançlı çıkarsın merak etme.
Aksi taktirde savaşı onun daha deneyimli olduğu alana çekersin, sen dövsen bile haklı olduğun şeyde haksız pozisyona düşersin. Üstüne bide dövsen bile o işin orada biteceği ne malum?
-
http://www.iha.com.tr/haber-ofkelendiginizde-bunlari-yapin-399450/
-
yav yok yazdım önceki sayfada sikleyen yok, panik atak, anksiyete bozukluğu ile ilgili 1.5 senedir tedavi görüyorum ben alakası yok bunun panik atakla falan, senin karakterin böyle demekki illa gitmek istiyorsan doktora git o ayrı
-
Halâ panik atakla alakası yok diyen insanlar var.
Panik atak nedir ilk satırı bir okumanızı tavsiye ederim.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Panik_atak -
Zeytun-i bunu yazdı
Halâ panik atakla alakası yok diyen insanlar var.
Panik atak nedir ilk satırı bir okumanızı tavsiye ederim.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Panik_atakbana diyorsun sanırım, bak ne diyorum ben bizzat bu rahatsızlığı yaşadım yaşıyorum, sadece kendimi örnek alarak konuşmuyorum tahribattan olsun dışardan olsun bu rahatsızlıkla uğraşan bir çok insanla görüştüm konuştum bu arkadaşın yaşadığının panik atakla alakası yok
attığın linkin ilk satırı;
Panik atak, başta panik bozukluk olmak üzere birçok psikiyatrik bozuklukta ve bazı fiziksel hastalıklarda görülen yoğun korku, kaygı, yoğun endişe karışımı bir nöbettir. o söylediği yoğun korku, kaygı, yoğun endişe dediği kısım size sadece korku kaygı olarak geliyor bakın başında yoğun var, panik atağı anlamak istiyorsanız hayatınızda yaşadığınız en dehşet verici dizlerinizin bağını çözen vücudunuzu yönetmenizi zorlaştıran anı düşünüp bunu en az 20 ile çarpın
Adam tartışma, kavga esnasında heyecanlanıyorum diyor, açık saçık bir sebebe bağlı olarak vücudun verdiği tepki bu, panik atak bu şekilde sadece tartışma kavga esnasında olmaz
hocam panik atak falan yaşamıyorsun kendini şartlandırma bana güven biraz daha rahatlamaya ihtiyacın var sadece