Vucut Gelistir Soru Spor
-
Slm ben spora basladim. 96 kilo 174 boy var. Size sorum bilenlere spordan once kahve veya
Bireriye tarcin limon kaynatip iciyorum hizli yag yakmasi icin
Dogal olarak spordan once bildiginiz icecek varmi. Mesala yag hucrelerini hizli parcalamak icin
-
yeşil çay da l carnitinin yaptığı etkiyi yapar . 2 bardak yeşil çay . . çok fazla karıştırırsan söyleyim mideni bozarsın ..
-
bizim arkadaş yağ yakıcı almıştı acı portakal suyu gibiydi tadı pek bilgim yok bu konuda yağ yakıcı bak al istersen spordan önce kullanırsın
-
Limonlu su en doğal çözümüdür. L-carnitin de kullanabilirsin bir süre sonra. Yağ yakımına vücudun biraz kendisi yani spor yaparak başlasın ve ardından destekleyebilirsin bununla. Kahve içmeni önermem çünkü kendileri MSS stimülanı olurlar. Taşikardi yani hızlı kalp atımına sebep olur. Ve yeni başladığın için nabzın zaten zorlanacak ekstradan, kalbini yormanın bir anlamı yok.
-
günde 3-4 bardak limonlu su iç ama hazır limon suyu kullanma doğal limonu kes ortadan sık suyla karıştır iç
sabah kahvaltıda nescafe gold iç şekersiz sütsüz acı acı bir süre sonra seversin tadını ben çay terine onu içiyorum paketi 17 lira ama 2 ay gidiyo :)
birde soda ayran limon var her akşam 1 büyük bardakta iç
al sana en doğal yağ yakıcılar zaten insan günde 2000 kalori yakıyor oturarak bunlarla dahada arttırabilirsin
konu altına yazmayın iş yapmaz bunlar diye bir yerden okuyarak yapmadım yaşım 17 68 kilodan 64.5 kiloya düştüm 1.5 ayda
-
Ben kimyasal kullanmak istemiyorum dogal olarak mesala. Sporda cabuk yoruluyorum yorulma olayini ve. Spor yapmadan once neler icmeliyim
-
Peki sporda dinc olmak icin ne onerirsiniz
-
L carnitine. Muazzam terletir. Hızlı yağ yakmak istiyorsan büyük boy çöp posetinin sonundan del kafana geçir üstüne polar giy kos bana dua et sonra
-
hızlı yağ yakımı için önce boğazı keseceksin hocam. ayrıca hiit diye bir şey var iyice araştır onu yap gerçekten sonuçları gözle görülür şekilde
-
-
Spordan önce 1-3 arası muz + bitter çikolata yiyiyosun havanı buluyosun. Spor esnasında da 1.5 litre su tüketiyosun.