Vucut Gelistir Soru Spor
-
Cok tesekkürler
-
biri bu arkadaşa l-carnitin vb. supplementlerin uygun şekilde kullanımında hiçbir zarar vermediğini söylesin:) git weider marka bir l-carnitin al.. spordan önce iç supplementler zarar vermez.. zarar veren steroidlerdir.. bu ayrımı iyi yapın..
21li tarafından 21/Ara/15 20:37 tarihinde düzenlenmiştir -
l kartinin alma sade acı kahve yeter ekstra olarakta kreatin almanı tavsiye ederim acaip ter atarsın
-
şirinyer spor salonu mu D:
-
Hazır mürid cevabını almış ben de bir sorayım. Kilo almak için gainer dışında ne tavsiye edersiniz* Beslenme sıklığı ve uyku düzeni ne derece etkili kilo almada. bilgi verirseniz çok mutlu olurum
-
Mutubilir bunu yazdı
Hazır mürid cevabını almış ben de bir sorayım. Kilo almak için gainer dışında ne tavsiye edersiniz* Beslenme sıklığı ve uyku düzeni ne derece etkili kilo almada. bilgi verirseniz çok mutlu olurum
gainer dışında herşey hoca
-
-
21li bunu yazdı
biri bu arkadaşa l-carnitin vb. supplementlerin uygun şekilde kullanımında hiçbir zarar vermediğini söylesin:) git weider marka bir l-carnitin al.. spordan önce iç supplementler zarar vermez.. zarar veren steroidlerdir.. bu ayrımı iyi yapın..
Fazla yada uygunsuz kullanimda bobreklere zarar vermesi olma ihtimali
-
hocam diyetisyene falan gitmeden supplement alma. vucuda yükleme yapıyosun durduk yere. onun yerine spora giderken bi tane sadece nescafe iç sütsüz şekersiz enerji verir. l carnitine miş yağ yakıcıymış gerek yok. yemeği yağı ekmeği azalt kahve iç kardio yu uzun tut yeter.
not : supplement'lere steroid muamelesi yapmıyorum. kendimde protein tozu kullanıyorum. arkadaşın %100 sağlıklı olduğunu düşünerek yorum yapıyosunuz. tansiyonu var mı böbrek hastalığı var mı şekeri varmı hiç bi bilginiz yok.
aranızdan birisi çıkıp dememiş carnitine içeceksen kardiyo yapmadan 30 dk önce içeceksin ve en az 40-45 dk kardiyo yapacaksın diye ?
spora yeni başlayan birisine supplement tavsiye edilmez. zaten vucudun spora başladım tamam hazırım demesi 1 ay sürecek.
Sharp tarafından 21/Ara/15 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
21li bunu yazdı
Fazla yada uygunsuz kullanimda bobreklere zarar vermesi olma ihtimali