folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vucut Gelistir Soru Spor

Vucut Gelistir Soru Spor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Hocam 135 kilodan 87 ye düştüm (klasik yöntemlerle değil sağlık sorunları sonucunda)  90 a 95 e ben kilolu demem kilo almaya elverişli bi bünyen yoksa hiç kasma kendini ( son 2 3  senedir 92-98 kg da sabit kalmışsan) hatta zayıflamaya yönelik değil de direk kas yapmaya yönelik sporlara yönel o yağın altına bi kas depolanmaya başladı mı benim diyen adamı alırsın aşağıya 

..Morali hep bozuk olan insan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Bimden 2 li ton balığı alıp yiyosun 40 küsür gr protein sonra makarnayı da Haşlama patates ve muzla gömersin şeker ve karbonhidrat. Yani avakado salatasına somona gerek yok.

Ayrıca seni dinç tutan şey demirdir. Demir eksildiği için akşam spordan 1 saat önce kafein tüketip 30 dk kestirebilirsin. Telefonumdan hızlı şarj olursun.

Tonla hatali sey yazilmis bir sey demeyecektim de bu cok ama cok fena hatali.

Sekerle karbonhidrat ayni seydir, "seker ve karbonhidrat" demek olmaz.

Demir eksikligi insana kendini yorgun hissettirir ama baska bircok seyin eksikligi de insana kendini yorgun hissettirir. Insani dinc tutan sey demirdir demek abesle istigal etmektir. 

Kafein, bitkisel kaynaktan alinan demirin emilimini yuzde 30dan fazla azaltir. Demir eksikligi olan insanin ennnn son yapmasi gereken sey cay kahve icmektir.

Kafeinin, demir eksikliği ile ilgili rahatsızlık yaşayan insanlar üzerindeki etkisi konusunda bilgim yok elbette hocam. Hafta 3 gün gidilen spor aktivitesi öncesi öiçilmesini önerdiğim 1 fincan kahvenin yararlı olabileceğinden söz ettim ben. Çok uc noktalara yolculuk etmişsin. Bahsettiğim şey, kahve iç uykun açılsın mantığından ileri geliyor. Yoksa emilimini azaltması konusunu kafaya takacak kadar kafein tüketimini arttırın mottosu yazmıyorum ben orda.

Şeker ile karbonhidratın aynı şey olması konusunda da bu sefer çok fazla kökene iniyorsun sanırım. Gelgelelim buna yanlış diyorsan, yapılan yanlış evrenselleşiyor. Çünkü yediğimiz içtiğimiz çoğu ambalajlı ürünün paketinin sırtında da karbonhidrat ve şeker değerlerini ayrı yazıyorlar. Ben öyle yapı taşlarını bilmiyorum elbette ama yine benim orada bahsettiğim şey sofra şekeriydi. Mesela gidip kesme şeker kullanmak yerine, kuş üzümü tüketiyorum mantığından ileri geliyor.

Yanıldığım bir nokta kaldı mı ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 3996 Toplam Mesaj: 33
spor