folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vucut Gelistir Soru Spor

Vucut Gelistir Soru Spor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

İlac vs almam bilmiyorum çünkü zararlari varmi yokmu diye

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Yeni öğrendim hocam bitkilere su koyup kaynatma suyu kaynat bitkiyi öğle koy diğer turlu saçma sapan bir çok zararlı madde cikiyormus

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    uz-i bunu yazdı

bunlar ilaç değil takviye bu zihniyetle zaten kullanma. bunların amaçları vardır 

mesela kilo almak isteyenler gainer kullanır kalorisi yüksektir. ama ideal kiloda olup sabit kalmak ama kas kazanmak isteyenler izole protein kullanırlar ancak benim bok gibi param var diyosan spordan sonra haşlanmış güzel bi et yerim somon yaptırırım avakadolu salatımı gömerim dersin o zaman almazsın. 

google'a yazmak zor değil ilaç demek yerine

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Çok terlemek çok yağ yakmak değildir o poşetli arkadaş boşuna vücudunu susuz bırakmasın. Kahve ise yağ yakmaya ve performans artırmaya yardımcıdır hergün türk kahvesi veya filtre içerim kalbin daha  hızlı attığını hissederim. Bu da yağ yakma evresine daha kolay geçmeni sağlar ama fazlası kötü eder dikkat et. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

İlaç ağız aliskanligi   sharp takviye hangisi nedir filan bilmiyorum  ondan   suan anladigim ve baktığımda ince bir kahvaltı açlık olmasın diye sonra sade kahve spor  ileriye saatte normalde kahvalti

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı
    uz-i bunu yazdı

bunlar ilaç değil takviye bu zihniyetle zaten kullanma. bunların amaçları vardır 

mesela kilo almak isteyenler gainer kullanır kalorisi yüksektir. ama ideal kiloda olup sabit kalmak ama kas kazanmak isteyenler izole protein kullanırlar ancak benim bok gibi param var diyosan spordan sonra haşlanmış güzel bi et yerim somon yaptırırım avakadolu salatımı gömerim dersin o zaman almazsın. 

Bimden 2 li ton balığı alıp yiyosun 40 küsür gr protein sonra makarnayı da Haşlama patates ve muzla gömersin şeker ve karbonhidrat. Yani avakado salatasına somona gerek yok.

Ayrıca seni dinç tutan şey demirdir. Demir eksildiği için akşam spordan 1 saat önce kafein tüketip 30 dk kestirebilirsin. Telefonumdan hızlı şarj olursun.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı
    uz-i bunu yazdı

Bimden 2 li ton balığı alıp yiyosun 40 küsür gr protein sonra makarnayı da Haşlama patates ve muzla gömersin şeker ve karbonhidrat. Yani avakado salatasına somona gerek yok.

Ayrıca seni dinç tutan şey demirdir. Demir eksildiği için akşam spordan 1 saat önce kafein tüketip 30 dk kestirebilirsin. Telefonumdan hızlı şarj olursun.

u

@uz-i hocam kahvaltıyı ince tutma zaten bütün gün hareket halinde olacağından kahvaltıda yediğin çoğu şeyi yakarsın. 3 tane haşlanmış yumurta sadece 1 tanesinin sarısını yiyebilirsin ben öyle yapıyorum.

adam kilo vermeye çalışıyo hocam 2 tane o yağlı ton balığından hergün yerse ne hale gelir biliyo musun ? 

96 kilo 174 cm insana önerilen yemek düzeni. Herhangi bi diyetisyen görse gözleri kanar mesleği bırakıp batıda sahil kasabasına yerleşir

http://multiyasam.com/spordan-once-ve-sonra-ne-yenmeli/

http://iyigelenyiyecekler.com/l-carnitine-l-karnitin-nedir-kullanimi-yararlari-ve-zararlari/

Şekerin zararları 

http://multiyasam.com/sekerin-zararlari/

Fazla Muzun sıkıntıları 

Muzun genel olarak “iyi bir enerji kaynağı” olarak gösterilmesinin altında yatan neden şeker bakımından zengin olmasıdır. Fazla muz yendiğinde günlük olarak alınması önerilen şeker miktarı aşılabilir.

1 adet muz, sağlıklı beslenme listelerinde önerilen potasyum miktarının yaklaşık %25’ini tek başına karşılar. Yani 1 gün içinde 5 adet muz yerseniz ihtiyacınızdan fazla potasyum almış olursunuz. Bu bir alışkanlığa dönüşürse ishal, mide bulantısı, halsizlik gibi belirtiler ortaya çıkabilir. Düzenli olarak önerilenden fazla potasyum almak ilerleyen yaşlarda böbreklerin potasyumu eleme fonksiyonu üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.

Ton balığı tüketimi hakkında Önerilen haftada 2-3 kutudur.

Denizde cıva seviyesi diğer sular ile karşılaştırıldığında oldukça yüksektir ve ton balıkları denizde avlandığı için, bu kimyasalı yüksek miktarda içerirler. Orkinos mükemmel bir besleyici kaynak olmasına rağmen, içerdiği civa nedeniyle uzun vadede zararlı olabileceği için yüksek miktarlarda tüketmemeniz önerilir.

yukardaki grafik bana ait. sadece ekmeği kestim şekeri abartmadım. bol bol koştum. içkiyi azalttım.

Sharp tarafından 22/Ara/15 10:45 tarihinde düzenlenmiştir

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    NaZi_ bunu yazdı

Tonla hatali sey yazilmis bir sey demeyecektim de bu cok ama cok fena hatali.

Sekerle karbonhidrat ayni seydir, "seker ve karbonhidrat" demek olmaz.

Demir eksikligi insana kendini yorgun hissettirir ama baska bircok seyin eksikligi de insana kendini yorgun hissettirir. Insani dinc tutan sey demirdir demek abesle istigal etmektir. 

Kafein, bitkisel kaynaktan alinan demirin emilimini yuzde 30dan fazla azaltir. Demir eksikligi olan insanin ennnn son yapmasi gereken sey cay kahve icmektir.

izzmarit tarafından 22/Ara/15 11:19 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

protein diyeti başla tavuk göğsü al onu ince ince yada küp küp kes fırına at yanına patates felan serpiştir 500gr tavuk yesen yeter tabi bunun yanında yağlı basın ekmek vb yememen lazım  protein ile beslen sadece yiyeceğin ürünün içeriğine bak önceden trabzon hurması tok tutar 2 tane yersin spordan önce enerji olur muzdan daha iyi bana göre yada enerji vermesi için spordan önce fıstıkda olabilir yağ yakmak içinde bişey kullanmana gerek yok sadece koş sabah akşam bişey içmenede gerek yok bence içtiğin bişeyin yağları eriteceğini düşünmüyorum bana saçma geliyor sporu tam yaparsan gerek kalmaz yağ yakıcı alırsan işe yarar sonuçta etkisi daha fazla oluyor konsantre olduklarından dolayı etkisi fazla senin içtiğin doğal besin yaramaz bile çökelek yiyebilirsin protein bakımından çok yüksektir unutmadan

TOMBLACK tarafından 22/Ara/15 11:55 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

cok sagolun sayenızde baya bır bılgı sahıbı oldum   

Toplam Hit: 3632 Toplam Mesaj: 33
spor