folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Vücut Geliştiren Müridlerden Tavsiyeler

Vücut Geliştiren Müridlerden Tavsiyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Yaklaşık bir haftadır body'e başladım. Ancak her yerim inanılmaz derecede ağrıyor, kas gevşeticiler falan hak getire. Neyse konumuz bu değil, bodyci müridler bodynin yanısıra nasıl takviyelerde bulunuyor vücutlarına? Misal besin, hap, bol su, spordan önce 1 saat uyku falan gibi tavsiyeler?

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

peynir altı suyu yani protein tozu kas kısımlarını ve ekstra enerji takviyesi yapar işini görür + setlere göre calış kafana göre degıl hocam 

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Açtığım konudan devam etseydin la keşke :F neyse,ben de bakarım burdan.

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sabah 4 yumurta beyazı, akşam yatmadan da laktozsuz 1 bardak sıcak ballı süt, ve gün içinde bol miktarda su içmelisin. yeni başladıysan protein tozuna girme, o olay 3 4 ay sonra işe yarar zaten.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

benimde omurgam biraz yamuk ve duruşumda birazcık kötü ne yapmam gerek spor salonunda ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Gozkopat; peynir mi ıyk :X
    Wasd; hanimiş o konu?
    IRET; laktozsuz olmasını nasıl sağıyoruz?
    U235; tamamen bilinçsiz bi yaklaşımla, barfiks işine yarayabilir gibime geliyor belki twister falan. Sacmaladim belkide..

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

benim naçizane önerim 4 5 ay sonra hala spor yapıyorsan bu konuyu o zaman aç

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hoca her markette satılır laktozsuz süt... vücudu 2 kat hızlı dinlendirir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca her markette satılır laktozsuz süt... vücudu 2 kat hızlı dinlendirir.

-----------------------------
    Eyvallah abi sagolasin en baba tavsiyelerden

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Bak dostum efsane bir vucüdum yok, piramit çalışmadım çalıştırıp şişirmedim, çünkü hızlı şişirirsen ve genetiğin uygun değilse hem hızlı inme riski var hem derinde çatlak oluşma riski var, öncelikle bu işin bilimini bileceksin, protein nedir amino asit nedir, kas hücrelerinin yapısı nasıldır, endomitoz, esansiyel aminoasit, nükleik asiltler ve kaynakları gibi, sonrasında çalışma temponu ayarlayacaksın, kası öyle bir aralıkta çalıştırman gerekiyor ki, ne amelelik yapmış ol, ne de overtraine girip kasları yık, duyunca çok zor gelebilir ama değildir, bu tempoyu deneyerek yakalayacaksın, doğru zorlama noktasını bulduğunu anlaman için kendini dinleyeceksin, sporu yaptığın gün uzayda hareket ediyormuşcasına bir his olur ancak ağrı yok veya çok azdır, ikinci gün özellikle uykudan sonra iyi bir ağrı olması lazım, tatlı bir ağrı mesela göğüs bastıysan, bastırınca sızımsızım sızlayan bir ağrı, öbür gün geçer zaten, ancak burası çok önemli, çalıştığın kas grubu öbür gün kitlenmişse, kol basmıssan mesela kanguru gibi uyanırsın, bu demek oluyor ki, kasların aşırı çalışmaktan ürettiği lastik asit hücreleri parçalamış, yani eksidesin demek, zor değil bir kaç iyi antreman sonrası anlarsın ne demek istediğimi, ikinci değinmek istediğim nokta vurdurma noktası, yani hepimiz taşınırken falan ameleleri görürüz, iyi vucutları vardır bir çoğunun ancak hiçbirinin öyle salonlarda gördüğümüz gibi vucudu yoktur, bunun nedenlerinden biri de vurdurmaktır, mesela göğüs için benchpress yaparken eğer tam göğüsünüzü tatlı tatlı yakacak açıyı yakalayamazsanız o antremandan adam gibi verim alamazsınız, tam o kasa vurcak şekilde çalışmanız gerekiyor, önkol için çektiğiniz barfikste mesela vucudun yerle yaptığı açı 90 derece olmazsa ağırlık omuza biner, ha omzum da gelişir fena mı dersen, bu kafayla bir yere varamazsın, bölge bölge çalıştıracaksın, taşıtabileceği son noktayı taşıtacaksın, bu kasta hacim sağlar, biraz hacim sağladıgında 12taneX3SET gibi giderek artmayan setlerle kuvvet çalışacaksın, ardından şişirmek için 12x10kg 10x12.5kg 8x15kg 6x17.5kg basacaksın, tekrar azalıp ağırlık artacak bu da kası şişirecek, sonra 12taneX3Set yapacaksın parçalayacaksın, yazacak o kadar çok şey var ki anlatamam, oturup araştıracaksın kortizol nedir, neden antreman sonrası ağır kardioya girilmez, antreman sonrası hafif kardio ne işe yarar, alt karın çalıştırmak, yağ oranını düşürmek, kasa su göndermek, her şeyi bir kenara bırakırsak, uzun soluklu bir uğraş olduğunu ve disiplinsiz bir işe yaramadığını aklına kazı, aklına takılan bir şey olursa burdayım. Hadi kolay gele

Protein7.comdan ucuza ürün sağlayabilirsin, defalarca yaptığım alışverişte en küçük bir yamuk yapmadılar. Vanilyalısından alma çikolata veya çilek iyidir, ben spora girmeden 1.5 saat önce yarım porsiyon+yarımlitreyağsız süt içerek giriyorum, spor çıkışında da aynısından atıyorum, yatmadan 1.5 saat önce yarım porsiyon daha içiyorum sebze tüketimine dikkat et, endomitozla kaslarında oluşan mitokondri ribozom ve çekirdek için gereken adenin gibi yapıtaşları sebzelerde bol bulunur. Spordan önce karbonhidratlı protein tozu almak adama 10kg fazla ağırlık kaldırtır veya benimki psikolojik bişi =D Son tavsiyem ağırlıgın altında kalırsan bozuntuya verme, kimse yoksa kaldırdığın demiri eğerek sağına veya soluna düşür, erkek varsa yardım iste bu rezil oluncak bir şey değil ben sürekli kalırım altında bi kere 5 dk bekledim =D Ama bayan varsa ve güzel bir bayansa o zaman sike sike kaldırcan o ağırlığı yoksa rezil olursun =D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Bende başlamayı düşünüyorum konu ilgimi çekti gözümü korkuttun lan :) daha başlar başlamaz :)

Toplam Hit: 6670 Toplam Mesaj: 42