Vücut Geliştirme - Resimli Uygulamalar
-
bende hepsiburadadan mı nerden bi yerden 2 tane 6 kiloluk dambıl aldım 14 liraya kampanyadaydı hemde demir gibi olan şu eli acıtanlardan değil plastik dışlı olanlardan
-
hocam 8 kglık alıcamda tek mi alayım 2 li mi ? demir olucak plastik gibi eli acıtmayanlardan. nasıl bişey önerirsin marka vs link bundan al dediğin ? bunlarda işime yarar saolasn.
-
Sadece dambıl ile olmuyor arkadaşlar ya. Aslında kişinin elinde olacak ve böyle bir kaç çalışma aleti alacak öyle daha verimli olur. Dambıl ile çalıştım ve birazcık şişkinlikten başka faydası olmuyor. :)
-
valla resimdeki iki dimbildan var 10kg biri 10 kg biri
cillop gibi kas yapiyor
bunun disinda hic bir alete gerek yok
evdeki her esya bir alet koltuk sandalye
azim lazim
boy 185 kilo eski hali 67 falan yas 28 hafif kamburluga sariyordu
düzenli yapali bir ay olmadi omuz pazu ve gögüsde süper degisikler oldu eksikler var ama azimliyim bu sefer cok basladim bir hafta sonra biraktim
seneye yaza kadar hayvanlasmayi düsünüyorum eski halde komplexde baslamisdi hafif güvende yerine geliyor iyi bu aralar keyfim yerinde
bide su mina kodumun civarasini birakabilsem
her iste bir hayir vardir tesadüf is yerinde biriyle konusurken anabolika falan vuracam falan filan diyordu 160 cm boy 60 kg kendisi yasi 30 bir hirsla basladim valla
simdi boy aynida kilo 73 oldu allahin izniyle ceratin ve protein tozu ile haftada dört gün de evde abartmadan antreman aynanin karsisinda gelismeyi gördükce insan gaza geliyor
ama bilincli olarak yemegi zorluyorum afedersiniz kusma sinirina kadar tikiniyorum kuru yemis muz cig yumurta falan
#bu resimlerde kaymak gibi oldu dayi cok sagol
valla ben kilo almam saniyordum
demekki bilincli azimli bir sekilde oluyormus
valla ic dünyamin hali su anda bu uzun yazdim gibi biraz ama napiyim
-
çok saol ihtiyacım vardı tamda buna :)
-
bunları ben yapamam ama kilo almam lazım agalar paşalar
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------
bunları ben yapamam ama kilo almam lazım agalar paşalar