Vucut Geliştirmede Ek Besinler
-
Hocam bende kilo alamamaktan şikayetçiydim ne yersem yiyeyim kilo alamıyodum fazla.Ama taaa ki kız arkadaşımla her gün pizzacıya gidip tek başıma orta boy menü yiyene kadar :| Şimdi aldığım kiloları vermek için uğraşıyorum. Bu yöntemi dene kesin kilo alırsın,her gün öğlen yada akşam pizzacıya gidip orta yada büyük boy pizza ye =)
-
Eğer üşenmeyip diyetisyene yada en azından herhangi bi doktora gidersen sağlıklı bir program önerebilir sana. Buna kasmazsan, yediklerin kadar yememen gerekenlere de dikkat etmeni öneririm. Şöyle ki:
- Çay kesinlikle içme. Kafeinli içecekleri de.
- Peynirden uzak dur. kibrit kutusu kadar bile yeme. sütü de az iç.
- Tuzlu şeylerden uzak durmaya çalış.
- Günde bir kilo yoğurt yemeye çalış. Yiyemezsen ayran olarak (tuzsuz) zorla.
- Hamurişi bol tüket. Özellikle baklava öneririm.
- Fındık-fıstık kilo aldırır. Tavsiye ederim.
Bi de kandaki demir (hemoglobin) oranını ölçtür. Demir yetersizliği varsa kilo alamazsın. Demir ilacı kullanman gerekir.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
afedersin de hocam : bok ye |:
:D o nasıl bir midedir yahu ?
5 yıldızlı otellerin büfesinde o kadar cesit gıda yoktur lan o.O
-----------------------------Walla Andrei hocama katılmamak elde diil
-
bi diyetisyeen görün ama ilaç kimyasal zimbirtilar(doğal deselerde değiller pek) falan alma haci metabolizmanı yavaşlatırsanda bu sefer bi süre sonra kilo problemin olabilir o yüzden doğal takıl derim
-
hepsinden önce midende açılan o büyük deliği kapatsınlar birader. bu kadar yemek ve kilo almama ya da alamama çok esrarengiz bir durumun var. ya da engiz'i fazla bir durumun var. bilemiyorum :D
-
denenmemiş bişeyi dene, azaltabildiğin kadar azalt yemeyi kes. bir hafta öyle takıl metabolizman yavaşlasın. sonra bi anda yüklen yiyebildiğin kadar ye bakalım kilo alabilecekmisin :)
-
o saydıklarınıın yarısını yesem 1 haftada 10 kilo alırım ayrıca şeker komasına girerim aq nasıl bir miden var anlamadım
metebolizman yada vücudunda bakteri olabilir veyahut şeker hastası olabilirsin.Bence doktora git kesinlikle şeker varsa bu yediklerinden sonra götü havaya dikersin.Bu işler öyle evde yiyeebildiğim kadar yiyim sonra şıçmayayım kilo alırım la olmaz git bi doktora gözük o sana zaten çözüm sunar
-
bende senin gibiydim bi zamanlar sadece 2ayda 2 paket gainer içmen yeterli =) protein tozu değil bak. "gainer" ben bunu kullandım http://www.nitrofullnutrition.com.tr/urun_detay.asp?CatID=34&SubCatID=&ProdID=268 çikolata aromalısını tavsiye ederim gittigidiyorda biraz daha uygununu bulabilirsin. birde balık yağı hapı aldım öle bizim eczanelerdeki türk malı olanlarından değil ama amerikadan ithal olanlarından aldım :D http://urun.gittigidiyor.com/SAPPHIRE-OMEGA-3-6-9-BALIK-YAGI-200-JEL-KAPSUL_W0QQidZZ27502844#aciklama mesela bunun gibi.. bunlarlar takıl istediğin kiloya geleceksin.. balık yağından sabah ve akşam alırsın hem kalbe göze beyine dolaşımada faydalı.. eskisi gibi kötü de kokmuyor.
-
büyük ihtimalle metabolizmayla alakalı bazı kişiler çok az yediği halde yakmadığından vücudu öküz gibi oluyo seninki doktorluk o zmn
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
bende senin gibiydim bi zamanlar sadece 2ayda 2 paket gainer içmen yeterli =) protein tozu değil bak. "gainer" ben bunu kullandım http://www.nitrofullnutrition.com.tr/urun_detay.asp?CatID=34&SubCatID=&ProdID=268 çikolata aromalısını tavsiye ederim gittigidiyorda biraz daha uygununu bulabilirsin. birde balık yağı hapı aldım öle bizim eczanelerdeki türk malı olanlarından değil ama amerikadan ithal olanlarından aldım :D http://urun.gittigidiyor.com/SAPPHIRE-OMEGA-3-6-9-BALIK-YAGI-200-JEL-KAPSUL_W0QQidZZ27502844#aciklama mesela bunun gibi.. bunlarlar takıl istediğin kiloya geleceksin.. balık yağından sabah ve akşam alırsın hem kalbe göze beyine dolaşımada faydalı.. eskisi gibi kötü de kokmuyor.
-----------------------------Aldım arkadaşlar 5 kilo kovada Hardline Proginer Aldım..çogu kişi bununla kilo almış... içiyorum mutlaka kilo aldırır dediler.....sonucu görecez bakalım
NOT:son 10 günde yanikonuyu açtıgımdan bugune diyeyim ilk defa 3 kilo aldım kendime güvenim geldi :D ilk başta bi kaç gün kendimi aç bıraktım cezalandırdım.sora verdim gözüne yemeğin yediklerimi tekrar saymayım malum biliniyor zaten :D ama tartıya çıkınca neşemyerine gelidi..