folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vucut Geliştirmede Ek Besinler

Vucut Geliştirmede Ek Besinler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Hocam bende kilo alamamaktan şikayetçiydim ne yersem yiyeyim kilo alamıyodum fazla.Ama taaa ki kız arkadaşımla her gün pizzacıya gidip tek başıma orta boy menü yiyene kadar :| Şimdi aldığım kiloları vermek için uğraşıyorum. Bu yöntemi dene kesin kilo alırsın,her gün öğlen yada akşam pizzacıya gidip orta yada büyük boy pizza ye =)

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Eğer üşenmeyip diyetisyene yada en azından herhangi bi doktora gidersen sağlıklı bir program önerebilir sana. Buna kasmazsan, yediklerin kadar yememen gerekenlere de dikkat etmeni öneririm. Şöyle ki:

- Çay kesinlikle içme. Kafeinli içecekleri de.

- Peynirden uzak dur. kibrit kutusu kadar bile yeme. sütü de az iç.

- Tuzlu şeylerden uzak durmaya çalış.

- Günde bir kilo yoğurt yemeye çalış. Yiyemezsen ayran olarak (tuzsuz) zorla.

- Hamurişi bol tüket. Özellikle baklava öneririm.

- Fındık-fıstık kilo aldırır. Tavsiye ederim.

Bi de kandaki demir (hemoglobin) oranını ölçtür. Demir yetersizliği varsa kilo alamazsın. Demir ilacı kullanman gerekir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

afedersin de hocam : bok ye |:

:D o nasıl bir midedir yahu ?

5 yıldızlı otellerin büfesinde o kadar cesit gıda yoktur lan o.O

Walla Andrei hocama katılmamak elde diil

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoRn2beBaD
    BoRn2beBaD's avatar
    Erkek

bi diyetisyeen görün ama ilaç kimyasal zimbirtilar(doğal deselerde değiller pek) falan alma haci metabolizmanı yavaşlatırsanda bu sefer bi süre sonra kilo problemin olabilir o yüzden doğal takıl derim

Kısmette varsa uçmak engel değil,balık olmak !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LGA
    LGA's avatar
    Erkek

hepsinden önce midende açılan o büyük deliği kapatsınlar birader. bu kadar yemek ve kilo almama ya da alamama çok esrarengiz bir durumun var. ya da engiz'i fazla bir durumun var. bilemiyorum :D

Lçizgiçizgiçizgi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

denenmemiş bişeyi dene, azaltabildiğin kadar azalt yemeyi kes. bir hafta öyle takıl metabolizman yavaşlasın. sonra bi anda yüklen yiyebildiğin kadar ye bakalım kilo alabilecekmisin :)

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

o saydıklarınıın yarısını yesem 1 haftada 10 kilo alırım ayrıca şeker komasına girerim aq nasıl bir miden var anlamadım

metebolizman yada vücudunda bakteri olabilir veyahut şeker hastası olabilirsin.Bence doktora  git kesinlikle şeker varsa bu yediklerinden  sonra götü havaya dikersin.Bu işler öyle evde yiyeebildiğim kadar yiyim sonra şıçmayayım kilo alırım la olmaz git bi doktora gözük o sana zaten çözüm sunar

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

bende senin gibiydim bi zamanlar sadece 2ayda 2 paket  gainer içmen yeterli =) protein tozu değil bak. "gainer" ben bunu kullandım http://www.nitrofullnutrition.com.tr/urun_detay.asp?CatID=34&SubCatID=&ProdID=268  çikolata aromalısını tavsiye ederim gittigidiyorda biraz daha uygununu bulabilirsin. birde balık yağı hapı aldım öle bizim eczanelerdeki türk malı olanlarından değil ama amerikadan ithal olanlarından aldım :D http://urun.gittigidiyor.com/SAPPHIRE-OMEGA-3-6-9-BALIK-YAGI-200-JEL-KAPSUL_W0QQidZZ27502844#aciklama mesela bunun gibi.. bunlarlar takıl istediğin kiloya geleceksin.. balık yağından sabah ve akşam alırsın hem kalbe göze beyine dolaşımada faydalı.. eskisi gibi kötü de kokmuyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    büyük ihtimalle metabolizmayla alakalı bazı kişiler çok az yediği halde yakmadığından vücudu öküz gibi oluyo seninki doktorluk o zmn

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

bende senin gibiydim bi zamanlar sadece 2ayda 2 paket  gainer içmen yeterli =) protein tozu değil bak. "gainer" ben bunu kullandım http://www.nitrofullnutrition.com.tr/urun_detay.asp?CatID=34&SubCatID=&ProdID=268  çikolata aromalısını tavsiye ederim gittigidiyorda biraz daha uygununu bulabilirsin. birde balık yağı hapı aldım öle bizim eczanelerdeki türk malı olanlarından değil ama amerikadan ithal olanlarından aldım :D http://urun.gittigidiyor.com/SAPPHIRE-OMEGA-3-6-9-BALIK-YAGI-200-JEL-KAPSUL_W0QQidZZ27502844#aciklama mesela bunun gibi.. bunlarlar takıl istediğin kiloya geleceksin.. balık yağından sabah ve akşam alırsın hem kalbe göze beyine dolaşımada faydalı.. eskisi gibi kötü de kokmuyor.

Aldım arkadaşlar 5 kilo kovada Hardline Proginer Aldım..çogu kişi bununla kilo almış... içiyorum  mutlaka kilo aldırır dediler.....sonucu görecez bakalım

NOT:son 10 günde yanikonuyu açtıgımdan bugune diyeyim  ilk defa 3 kilo aldım kendime güvenim geldi :D ilk başta bi kaç gün kendimi aç bıraktım cezalandırdım.sora verdim gözüne yemeğin yediklerimi tekrar saymayım malum biliniyor zaten :D ama tartıya çıkınca neşemyerine gelidi..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 4844 Toplam Mesaj: 40