Vucut Geliştirmede Ek Besinler
-
takipçisiyim :) benim tiroit fazla çalışıyo gerçi olsun :)
-
yiyebildiğim kadar yemek yiyorum.iştahım az olursa yani yiyemezssem meyveli yoğurt vs takviye.
günde en az iki defa sütle beraber Hardlie Proginer çektim vucuda. 6 kilo aldım arkler vatana millete hayırlı olsun.önceden karnımı sıkarak iş yapar yürürdüm,şimdi ıhınarak yürüyorum kemer falan sıkmaya başladı çok keyifli oluyo kendime biraz güvenim gelmeye başladı.dikte yürümeye başladım işte zaten vucut ta çalışıyorum.biraz kımıltı oldu..
hardline proginer 4.5 kg almıştım tavsiye edeiyorum.ama sporda yapıyorum.onu belirtiyim.çerez olsun diye içmiyorum yane
-
sitede gözüme carpan konularda coğu kez body hakkında bilgi verdim ..
ve uzunca sürede yaptım hocam .. bu aralar ara vermek zorunda kaldım
1.metobolizmanı sağlıklı tutabilmen için Süt ve süt ürünlerini bolca tüket..
2.Proteini yüksek gıdalar tüket ' yumurta benim vazgeçilmezim olmuştur her zaman tavsiyemdir .. !
3.Su bünyen için cok kuvvetli antreman yaparken sürekli yanında olsun 2 / 2.5 litre ve üstü ..
4.Zeytinyağlı yemekleri bolca tüket + tatlı gurubundan bal ( kaliteli bal al )
5.Kafein Lcarnitin ve Hidroksisitrik asit li ürünler yağ oranını dengeler .. bu tür sıvıları tüket .. ( 2 bardaktan fazla içme seni bayıltır susuzluktan )
6.benchpress üzerinde master'a :D yapıyorsan bol kalorili gıdalar .. makarna tavuk hindi ve ton balığı
antremanlardan sora bolca karbondirhat tüket.
7.bolca meyve tüket .. bir yandan vucudunun direncini koru.
Son olarak
bu etkinlikleri yaptıktan sora öğün sayını 3 ten 6 ya cıkar ama azar azar ye .. birden oturup sömürme .. !
nefes alışverişlerini iyi kontrol et
acıya duyarlı ol
ki bu kesinlikle uyacagın bir kural ! ! ! bir gün antreman bir gün dinlenmeyi kendine felsefe edin
ağırlık kac saat arayla antreman yaptıgını ya not et yada aklında tutmayı calış..
kafandaki bütün herşeyi at sakin olmaya calış..
umarım bu tavsiyelerim hem kilo yönünden hemde body yönünden sana acıklayıcı olmuştur hoca .
edit : @rstr617
hoca kafein kullanmayacaksın diye birşey yok ! aksine alacaksın 1 yada 2 bardak .. ! -
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
+ birde günde bir paket bebe bisküvisi ve iki günde bir fındık ezmesi nutella vs şişesini bitiriyorum markette giriyorum raflarda şekerli fıstıklı fındıklı ne varsa alıp ekmege sürüp yiyip yatıyorum.ama mide hala içeri çökük.küfredecem amk artık ya.hatta ediyorumda küfürden farklı bişeyler yapmam lazım.beyinde bi sorun var oturdugum yerden enerji yakıyorum farkındayım.ağır hareket etmeye çalışıyorum vs günde 1 saat ayakta kalıyorum falan nafile.
-----------------------------bence senin sağlam bi dayak yemen lazım sonra alırsın kiloyu :D
-
Ben bu gıdaları bayramdan bayrama belki görürüm belki görmem..
-
ülen ya .):))))))))))))
-
Hocam bende gidiyorum 4. ayım bu ay önüne geleni ye ama protein ağırlıklı beslenmen lazım misal 70kiloysan 350 gr protein alman lazım, kilonun yarısnı 10la çarpıcaksın.
Sana tek diyeceğim body ci adamın midesi çöplük gibi olucak : )
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------
evet buldum bundan al usta bak garanti veriyorum obez olacaksın
4x Hardline ProGainer 4,5 kg
-----------------------------yemekle alamıyorsan kilo, üsttekini denemelisin ve aynı o şekilde yemeye devam et 7 kilo garantidir.
-
millet kilo almaya calisir bende zayiflamaya anlamadimki :D