Vucut Geliştirmede Ek Besinler
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
bende senin gibiydim bi zamanlar sadece 2ayda 2 paket gainer içmen yeterli =) protein tozu değil bak. "gainer" ben bunu kullandım http://www.nitrofullnutrition.com.tr/urun_detay.asp?CatID=34&SubCatID=&ProdID=268 çikolata aromalısını tavsiye ederim gittigidiyorda biraz daha uygununu bulabilirsin. birde balık yağı hapı aldım öle bizim eczanelerdeki türk malı olanlarından değil ama amerikadan ithal olanlarından aldım :D http://urun.gittigidiyor.com/SAPPHIRE-OMEGA-3-6-9-BALIK-YAGI-200-JEL-KAPSUL_W0QQidZZ27502844#aciklama mesela bunun gibi.. bunlarlar takıl istediğin kiloya geleceksin.. balık yağından sabah ve akşam alırsın hem kalbe göze beyine dolaşımada faydalı.. eskisi gibi kötü de kokmuyor.
-----------------------------Aldım arkadaşlar 5 kilo kovada Hardline Proginer Aldım..çogu kişi bununla kilo almış... içiyorum mutlaka kilo aldırır dediler.....sonucu görecez bakalım
NOT:son 10 günde yanikonuyu açtıgımdan bugune diyeyim ilk defa 3 kilo aldım kendime güvenim geldi :D ilk başta bi kaç gün kendimi aç bıraktım cezalandırdım.sora verdim gözüne yemeğin yediklerimi tekrar saymayım malum biliniyor zaten :D ama tartıya çıkınca neşemyerine gelidi..
-----------------------------hocam işe yarıyorsa bende alıcam :D
-
hocam biraz bekle bir iki hafta kadar.. neticeyi burdan paylaşacagım.ozaman karar verirsin.ben şuanda olaya tamamen yoğunlaştım gerçekten aldıracakmı aldırmayacakmı takipteyim.anladın sen..
-
ekmeğe makarna dür ye 1 ay boyunca her akşam ayı gibi bişey olursun.
-
siyahbereli bunu yazdı:
kilo almak için eczanelerde satılan sütle karıştırılan besinlerden alacağım.en hızlı hangisi kilo aldırır..arkadaşlarşunu soyleyim.yok alma bol bol protein al vs diyenler olacaktır.beni düşündüğünüz için saolun ama günde 3 yumurta 1 tabak kadayıf şekerpare,kalburabastı,yaşpasta.300gr tavuk 5 adet sırf et köfte yada biftek 2 litre süt 3,4 tane çikolata,en az iki litre portakal suyu 1 tabak çerez yiyorum ekmekleri vs standart yediklerimi saymadım.akşama kadarda bilgisayar başındayım neredeyse.akşamdasporsaoluna gidiyorum sigara içimiyorum.ama kilo alamıyorum..yapıcı bi kaç özel sporcu besini tavsiyesi alabilrim.:)
hyr onlardan almayacaksın:)onlar basit şeler.
optimum karbonhitra t alacaksın sana bir seferde 1750 enerji verecek bu senin zaten günlük yaktığın şey sonra ne yersen ye sana + oalrak kilo aldıracak
-
siyahbereli bunu yazdı:
hocam biraz bekle bir iki hafta kadar.. neticeyi burdan paylaşacagım.ozaman karar verirsin.ben şuanda olaya tamamen yoğunlaştım gerçekten aldıracakmı aldırmayacakmı takipteyim.anladın sen..
-----------------------------tamam takipteyim
-
hocam sporu bırak mümkün olduğunca pc başında dur o saydığın yemekleride her gün ye, alırsın artık yani
sizin gibilerede şaşıyorum ya yiyorlar yiyorlar hiç kilo almıyorlar :W:W kurt fln vardır senin midede bi doktora görün
-
Bunları yiyip maraton koşarsan herhalde kilo almazsın.Bence bu kadar yemiyorsun.
Ben senin yediğin kadar yiyorum ve kilo alıyorum.
Uyandığımda +5kilo olmuyorum ama,hafta da 0,5-2 kg alıyorum yani .. .
Tavsiye:o saydıklarını gerçekten ye . .
-
o yazdıklarına ilaveten kahvaltıdan önce arı sütü bi kaşık.
makarnayı ekmekle ye
gece yatmadan önce de bişeyler ye
-
siyahbereli bunu yazdı:
kilo almak için eczanelerde satılan sütle karıştırılan besinlerden alacağım.en hızlı hangisi kilo aldırır..arkadaşlarşunu soyleyim.yok alma bol bol protein al vs diyenler olacaktır.beni düşündüğünüz için saolun ama günde 3 yumurta 1 tabak kadayıf şekerpare,kalburabastı,yaşpasta.300gr tavuk 5 adet sırf et köfte yada biftek 2 litre süt 3,4 tane çikolata,en az iki litre portakal suyu 1 tabak çerez yiyorum ekmekleri vs standart yediklerimi saymadım.akşama kadarda bilgisayar başındayım neredeyse.akşamdasporsaoluna gidiyorum sigara içimiyorum.ama kilo alamıyorum..yapıcı bi kaç özel sporcu besini tavsiyesi alabilrim.:)
abicim ben bişe merak ettim sen simdi bunları yiyosun ya bukadar sey hadi kilo alamıonda abicim bukadr enrji veren madde adamı duz duvara tırmandırır sadece o çikolatalar bunu yapmaya yeter peki bu durumda ne yapıon yani ben bide bunu merak ettim :D
-
Lathedarkman bunu yazdı:
ekmeğe makarna dür ye 1 ay boyunca her akşam ayı gibi bişey olursun.
-----------------------------hoca senin tavsiyede kocakarı ilaclarını aratmıyo :)) bence bol bol bira ic hem gobek yaparsın hemde kafan guzel gezersin :)) ama özellikle köpügünü iç