folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vucut Geliştirmede Ek Besinler

Vucut Geliştirmede Ek Besinler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

bende senin gibiydim bi zamanlar sadece 2ayda 2 paket  gainer içmen yeterli =) protein tozu değil bak. "gainer" ben bunu kullandım http://www.nitrofullnutrition.com.tr/urun_detay.asp?CatID=34&SubCatID=&ProdID=268  çikolata aromalısını tavsiye ederim gittigidiyorda biraz daha uygununu bulabilirsin. birde balık yağı hapı aldım öle bizim eczanelerdeki türk malı olanlarından değil ama amerikadan ithal olanlarından aldım :D http://urun.gittigidiyor.com/SAPPHIRE-OMEGA-3-6-9-BALIK-YAGI-200-JEL-KAPSUL_W0QQidZZ27502844#aciklama mesela bunun gibi.. bunlarlar takıl istediğin kiloya geleceksin.. balık yağından sabah ve akşam alırsın hem kalbe göze beyine dolaşımada faydalı.. eskisi gibi kötü de kokmuyor.

Aldım arkadaşlar 5 kilo kovada Hardline Proginer Aldım..çogu kişi bununla kilo almış... içiyorum  mutlaka kilo aldırır dediler.....sonucu görecez bakalım

NOT:son 10 günde yanikonuyu açtıgımdan bugune diyeyim  ilk defa 3 kilo aldım kendime güvenim geldi :D ilk başta bi kaç gün kendimi aç bıraktım cezalandırdım.sora verdim gözüne yemeğin yediklerimi tekrar saymayım malum biliniyor zaten :D ama tartıya çıkınca neşemyerine gelidi..

hocam işe yarıyorsa bende alıcam :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ultrAsker

hocam biraz bekle bir iki hafta kadar.. neticeyi burdan paylaşacagım.ozaman karar verirsin.ben şuanda olaya tamamen yoğunlaştım gerçekten aldıracakmı aldırmayacakmı takipteyim.anladın sen..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

ekmeğe makarna dür ye 1 ay boyunca her akşam ayı gibi bişey olursun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

kilo almak için eczanelerde satılan sütle karıştırılan besinlerden alacağım.en hızlı hangisi kilo aldırır..arkadaşlarşunu soyleyim.yok alma bol bol protein al vs diyenler olacaktır.beni düşündüğünüz için saolun ama günde 3 yumurta 1 tabak kadayıf şekerpare,kalburabastı,yaşpasta.300gr tavuk 5 adet sırf et köfte yada biftek 2 litre süt 3,4 tane çikolata,en az iki litre portakal suyu 1 tabak çerez yiyorum ekmekleri vs standart yediklerimi saymadım.akşama kadarda bilgisayar başındayım neredeyse.akşamdasporsaoluna gidiyorum sigara içimiyorum.ama kilo alamıyorum..yapıcı bi kaç özel sporcu besini tavsiyesi alabilrim.:)

hyr onlardan almayacaksın:)

onlar basit şeler.

optimum karbonhitra t alacaksın sana bir seferde 1750 enerji verecek bu senin zaten günlük yaktığın şey sonra ne yersen ye sana  + oalrak kilo aldıracak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

ultrAsker

hocam biraz bekle bir iki hafta kadar.. neticeyi burdan paylaşacagım.ozaman karar verirsin.ben şuanda olaya tamamen yoğunlaştım gerçekten aldıracakmı aldırmayacakmı takipteyim.anladın sen..

tamam takipteyim

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

hocam sporu bırak mümkün olduğunca pc başında dur o saydığın yemekleride her gün ye, alırsın artık yani

sizin gibilerede şaşıyorum ya yiyorlar yiyorlar hiç kilo almıyorlar :W:W kurt fln vardır senin midede bi doktora görün

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek

Bunları yiyip maraton koşarsan herhalde kilo almazsın.Bence bu kadar yemiyorsun.

Ben senin yediğin kadar yiyorum ve kilo alıyorum.

Uyandığımda +5kilo olmuyorum ama,hafta da 0,5-2 kg alıyorum yani .. .

Tavsiye:o saydıklarını gerçekten ye . .

-_-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

o yazdıklarına ilaveten kahvaltıdan önce arı sütü bi kaşık.

makarnayı ekmekle ye

gece yatmadan önce de bişeyler ye

All is well
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

kilo almak için eczanelerde satılan sütle karıştırılan besinlerden alacağım.en hızlı hangisi kilo aldırır..arkadaşlarşunu soyleyim.yok alma bol bol protein al vs diyenler olacaktır.beni düşündüğünüz için saolun ama günde 3 yumurta 1 tabak kadayıf şekerpare,kalburabastı,yaşpasta.300gr tavuk 5 adet sırf et köfte yada biftek 2 litre süt 3,4 tane çikolata,en az iki litre portakal suyu 1 tabak çerez yiyorum ekmekleri vs standart yediklerimi saymadım.akşama kadarda bilgisayar başındayım neredeyse.akşamdasporsaoluna gidiyorum sigara içimiyorum.ama kilo alamıyorum..yapıcı bi kaç özel sporcu besini tavsiyesi alabilrim.:)

abicim ben bişe merak ettim sen simdi bunları yiyosun ya bukadar sey hadi kilo alamıonda abicim bukadr enrji veren madde adamı duz duvara tırmandırır sadece o çikolatalar bunu yapmaya yeter peki bu durumda ne yapıon yani ben bide bunu merak ettim :D

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HitcH
    HitcH's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

ekmeğe makarna dür ye 1 ay boyunca her akşam ayı gibi bişey olursun.

hoca senin tavsiyede kocakarı ilaclarını aratmıyo :)) bence bol bol bira ic hem gobek yaparsın hemde kafan guzel gezersin :)) ama özellikle köpügünü iç

imzası olmayan gariban adam
Toplam Hit: 5088 Toplam Mesaj: 40