Vücut Geliştirme(Yardım)
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------
güzel, çizik atayım uygularım :)
----------------------------- -
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------
Beslenme konusunu sormayı unuttum arkadaşlar.Çalışmadan önce çalışmadan sonra ne şekilde besleneyim.Çünkü boyuma göre biraz zayıf kalıyorum.Vücudumu geliştirirken ayriyetten kiloda almak istiyorum..
-----------------------------proteini bol seyler ye'ki bisey yakabilsin vücüdün..
-
çızık :D
-
çizik
-
uzman tv ye bak hacı detaylı anlatımlar var ben uyguladım faydasını da gördüm....
-
Yaşın 16 sanırım. Yaşın en az 18 e gelmeden hiç bir şekilde ağırlık antremanlarıan girme. Kemik ve kas uzunlugu artışının en yuksek oldugu donemde kasları gelistirmeye calısmak gelişimini yavaslatır.Vucud olarak en yuksek genetik seviyene gelmen için ergenlik bitene kadar kas calısmamanı tavsiye ediyorum.Vucuduna aldıgın proteinler büyüme yerine calıstırılan kasların onarımı için harcanırsa ilerde sıkıntı yasarsın.Ama yapcam diyosun hafif çalış.Kasların gelişmeye basladıkça arttırma :) genelde hep oyle olur.Ama yapma sen sabit devam et.Düzgün bir gelişim olsun.
-
çentik atayım
-
Hocam protein tozu almadan önce en sağlıklısı 1 yıl naturel olarak çalışmak. Ben 4 yıldır uğraşıyorum sadece son senemde kullandım ama 3. senenin sonunda da gayet güzel bir vücudum vardı. Sadece bilekler ve kamburluk içinse evde çalışman kafi ama tüm vücut diyorsan spor salonu daha uygun olacaktır.
-
hocalar ben protein tozu kullan demiyorum. doğal protein al diyorum
-
yemek yedikten sonra caliski yediklerin yarasin. protein alirsan yemekten sonra ic proteini sonra calis.