Vücutta Biriken Statik Elektrik
-
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda (özellikle son 2 haftadır) vücudumda inanılmaz bir statik elektrik birikiyor. Nereye dokunursam dokunayım çok fazla çarpıyor. Hatta bu çarpma kol uyuşmasına kadar gidiyor. Resmen çarpıldıktan sonra kolum uyuşuyor. Arabadan inerken anahtarı düşürdüğüm oldu. Ciddi anlamda sağlam çarpılıyorum.
Çıplak ayakla toprakta gezdim bir çözüm olmadı. Zaten hergün duş alan birisiyim, duşta problemimi çözmedi. Başka fikri olan var mı? Bu problemi nasıl çözerim?
-
bahçen varsa inip toprağa bas yalın ayak
edit:onu yapmışsın pardon
Realist tarafından 01/Oca/16 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
tolgasen bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda (özellikle son 2 haftadır) vücudumda inanılmaz bir statik elektrik birikiyor. Nereye dokunursam dokunayım çok fazla çarpıyor. Hatta bu çarpma kol uyuşmasına kadar gidiyor. Resmen çarpıldıktan sonra kolum uyuşuyor. Arabadan inerken anahtarı düşürdüğüm oldu. Ciddi anlamda sağlam çarpılıyorum.
Çıplak ayakla toprakta gezdim bir çözüm olmadı. Zaten hergün duş alan birisiyim, duşta problemimi çözmedi. Başka fikri olan var mı? Bu problemi nasıl çözerim?
Aynısı bende var.
-
Aktar elektiriğini demire üstat, 3-5 kere ardı ardına çarpıl bi şeyin kalmaz ne varsa vücutta gider demire metale,
-
havalarda mı bişi var acaba ben ve çevremdekilerde de var bu sorun.
otururken sandalye çarpıyor bacağımı.
-
bütün vücuduna vazelin sür yada komple latex giy
-
-
Yorumlar için teşekkür ediyorum arkadaşlar.
RockZs bunu yazdıYün giyme dediler, kıyafetleri değiştirdik yine çözüm yok hocam. Sanki havadan çekiyorum elektriği. :)
-
hocam yasadıgın yerle cok alakalı bır durum. Hava bıraz nemlıyse pek sorun olmaz ama kuru havada statik elektrıklenme daha fazla oluyor sanırım. Sıkıntı yaratacak derecede ise anti-statik mi ne oyle ayakkabılar var. Topuktan metal yardımıyla yere verirsin elektriği. Birde halıda falan terlıkle gez yalınayak gezme.
-
Bizde de var ofisçek çarpılıyoruz ya çözemedik. 2 dk önce mutfağa geçtim omzum köşeye değdi çatırt! :D
sıkıntıyı çözemedim
-
Duş al hocam yalın ayak .)