Vücutta Biriken Statik Elektrik
-
deja-vu bunu yazdı
Bizde de var ofisçek çarpılıyoruz ya çözemedik. 2 dk önce mutfağa geçtim omzum köşeye değdi çatırt! :D
sıkıntıyı çözemedim
giydiğin ayakkabının taban malzemesi ile yer kaplama malzemesinin muhabbetinden oluyor.
-
deja-vu bunu yazdı
Bizde de var ofisçek çarpılıyoruz ya çözemedik. 2 dk önce mutfağa geçtim omzum köşeye değdi çatırt! :D
sıkıntıyı çözemedim
benden de çarptıydı sana galiba:D
-
Genelde kisin olur, sebebi basit:
Cogu botlarin tabani genis ve yalitkan oldugundan, insan vucudunda toplanan elektrik topraga aktarilamiyor. Kisin giyilen montlar da tam bir statik elektrik uretme makinasi gibidir. Kapi kollari, arac kapisi en kolay yuksuz yuzeylerdir.
Cozumu ise, uzerimdeki elektrigi nasil aktaririm degil, elektrik uretmeyeyim seklinde olmalidir. O yuzden ciplak gezin. Hic elektrik uretmezsiniz. Zaten disa bagli bir ulkeyiz, uretsek ne olur, uretmesek ne olur. Konu da sapti gitti iyice.
-
çok tehlikeli olabiliyor. dikkat edin. kıyafetlerden kaynaklanıyor.
çakmak tetikleyicisi kadar etkili olabiliyor.
-
yunusdogan bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
sıkıntıyı çözemedim
giydiğin ayakkabının taban malzemesi ile yer kaplama malzemesinin muhabbetinden oluyor.
+1
-
Gömleğin üstüne yünlü kazak giymiştim. Eve gelince kazağı çıkartırken çatır çatır çarpıldım.

Sonra da kazağın üstüne ne kadar kağıt varsa yapıştırdım bakın düşmüyor diye evdekilere şov yaptım onlarda hayretler içinde izlediler milli sporumuz gibi bir şey.
Cayan tarafından 02/Oca/16 14:41 tarihinde düzenlenmiştir