Vücutta Biriken Statik Elektrik
-
torpedo_XL bunu yazdısandman02 bunu yazdı
Hocam avuç içinle duvarları ara ara elle olmazsa evine bir iki bitki al toprakla ne kadar muhatap olursan o kadar az elektrik birikir ayrıca kuru havada az da olsa nemlenir. vücudunu telefon gibi düşün dışarıdaki etkenleri (stres kuru hava vb) de sarj aleti. Yukarıda belirttigim çözümü de şarjı kopek gibi tüketen teldeki wifi özelliğini açmak gibi düşün. yani şarjin dolmadan wifi aç kardes :)
Sakısadaki toprakla topraklama yapılmaz :D
Konuda da bilgisi olmadan fikir sahibi olan birsürü arkadaş türemiş yine.
Cevaplar için verdiğim 2 linki tam olarak okursanız kafanızda soru işareti kalmaz:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Statik_Elektrik
http://www.emo.org.tr/ekler/cf64379eb6f29a4_ek.pdf?dergi=167
bunları bana uzman doktor söyledi kardeşim yanlış bilgiyse affola
-
statik yuklenme iki haftadir(iki haftadir oluyor demissin) giydigin birseyden kaynaklaniyordur,
mont, evdeki hali (bununla ayakkabinin surtunmesi) kazak vs birsey sebep oluyordur. Bu statik, elektronik aletleri bozabilecek duruma dahi gelebilir.
-
bende de olurdu ama şeyle alakalı, priz vardı sanıyorum kaçırıodu vücudumda biriktiğinden, ve gitmediğinden bi yere dokununa çıtırt ederdi.. :D ve sürekli bot giydiğimde olur.
-
Yunlu kiyafet yaparmi acaba
-
toğrağa saplanmış boyasız metali tut bir süre
ama bu tabi ki çözüm değildir,
sebebi bulmak lazım
mesela fuara katıldığımız zaman sürekli elektirik çarpılıyorum yerdeki halılardan
yeni halı vs bişeymi aldın
-
DestinatioN bunu yazdı
toğrağa saplanmış boyasız metali tut bir süre
ama bu tabi ki çözüm değildir,
sebebi bulmak lazım
mesela fuara katıldığımız zaman sürekli elektirik çarpılıyorum yerdeki halılardan
yeni halı vs bişeymi aldın
Hayır hocam. Mont aldım yeni ama ondan öncede çarpıyordu sanırım.
-
Kuru toprakta değilde nemli olan toprakta bir müddet gezmenizi tavsiye ederim.
-
Bende nemlendirici krem kullanmanı tavsiye ederim Nıvea soft olur. Çok sıcak suda yıkanma,yünlü kıyafet çok giyme
cptprice tarafından 01/Oca/16 23:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam herseyden once beyin frekanslarina bir ayar çekmen lazim. Stress v.s uzak dur.
-
Giydigin ayakkabida cok onemli hocam. Kaucuk ayakkabilar cok neden oluyor boyle seylere diye biliyorum. Bi dockers al gecer :p