folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Wikileaks Sitesi

Wikileaks Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

"GOP çerçevesinde arapların sosyo-ekonomik yapıları kapitalist ilişkilere dönüştürülmesi planlandığından onlara Türkiye modeli uygun görüldü"

GOP ne la

Büyük orospu çocuklugu projesi

geniş ortadogu projesi

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

http://www.haberturk.com/dunya/haber/575739-kim-bu-adam

adamı tebrik ediyorum... sen kaçalk Adb nin savunma sistemlerine gir. gizli belgeleri çal. çalmakla kalmayıp onları dünyanın kamoyuna sergile.... tebrik ediyorum.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    derin devlet is basinda. amerikanin izniyle adam belgeleri yaymistir ve medya tikir tikir calismaktadir. isteseler adami aninda öldürürlerdi. Irana saldirmak icin ellerinden geleni yapacakalr.

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

"GOP çerçevesinde arapların sosyo-ekonomik yapıları kapitalist ilişkilere dönüştürülmesi planlandığından onlara Türkiye modeli uygun görüldü"

GOP ne la

Geniş Ortadoğu Projesi = Büyük Ortadoğu Projesi

ohalla :D gazi osman paşa diye algıladım, siyasetten bayağa kopmuşum helal olsun bana.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

Pisibaliqi bunu yazdı:

GOP ne la

Geniş Ortadoğu Projesi = Büyük Ortadoğu Projesi

Büyüktü la o ne zaman genişledi :D Gop benim bildiğim gaziosmanpaşa hacı

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

bu dünyada tek amerika yok en iyi istihbarat en iyi kriptoloji abd den habersiz kuş uçmaz herkes yok olsa abdnin burnu kanamaz bu evrende diye de birşey yok bu kadar belge abd nin bir oyunu üzerine çıkmış olabileceği gibi

sahada ki bir başka oyuncuda bu ipliği pazara sermiş olabilir bunu da ey millet ben şu ülkenin istihbaratıydım felanıydım filanıydım yayınlıyorum die çığırtkanlık yapmasını beklemiyorsunuz herall Abd o siteyi hacklese o bilgiye ulasını kessede farketmez bilgi pazarda ha o site yayınlamazda diğeri yayınlar bukadar basit şayet bu işi sahadaki diğer oyuncu yaptıysa abd nin ve diğerlerinin vay haline sonraki günlere bakmak lazım 21 yy da kimin yok olacağı için

güç gücü olanın güçlü oldugunu heryerde ve her alanda ifa etmesiyle ve birçok kişinin biad etmesiyle belirlenmez alaşagı ederler adamı,

önce çin'e havale ettiler olayı 18 dk dediler tüm veriler ordan geçti abd'nin şimdi belgeler noluyor bu yürüyen deveye aksarken bile ses cıkarmıyor&çıkaramıyor ya bilerek tökezledi yada saglam bir güç tökezletiyor gerekirse tükezleteceğini ima ediyor o kadar.

18 dk tüm veriler ordan geçti eminmisin 18 dk olduğundan :) ya çin'in bu işten bir haberi varmıydı gerçekten onlarmı yaptı bilerek yada bilmeden  :) yada güçlü oldunu sanan zatı muhterem hayrola noldu ki de bu konuda sessiz kaldın rte gibi tırstın mı mevzu uzar ..

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

http://www.milliyet.com.tr/ahmedinejad-a-gore-wikileaks-belgeleri-komplo-/dunya/sondakika/29.11.2010/1320009/default.htm

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bazı medya organları olayın adını çok güzel koymuşlar. "diplomasinin 11 eylülü"

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Wikileaks’in yayınladığı belgeler .... sanki dünya gündemini belirleyen bir havaya giriyor. Geçin bu saçmalıkları ..Ben inanmıyorum abd izni olmadan yayınlanmasına . gizli belgeymiş olayın komikliğine bakın.. onların gizli belgeleri ortaya çıkıncaya dek bizim kırmızı kitabımız mozambikli çocukların ellerinde olur .popüler devlet olmak istemelerinin siyasi magazin düzmecesi sadece.

yorum sizin yinede. bekleyip göreceğiz

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

acikistihbarat bunu yazdı:

bazı medya organları olayın adını çok güzel koymuşlar. "diplomasinin 11 eylülü"

aynen bu dediğini bayagı bi sıkça gördüm. artık hayatımıza yön veren yeni sistem wiki :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 6391 Toplam Mesaj: 44