Wikileaks Sitesi
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
"GOP çerçevesinde arapların sosyo-ekonomik yapıları kapitalist ilişkilere dönüştürülmesi planlandığından onlara Türkiye modeli uygun görüldü"
GOP ne la
-----------------------------Büyük orospu çocuklugu projesi
geniş ortadogu projesi
-
http://www.haberturk.com/dunya/haber/575739-kim-bu-adam
adamı tebrik ediyorum... sen kaçalk Adb nin savunma sistemlerine gir. gizli belgeleri çal. çalmakla kalmayıp onları dünyanın kamoyuna sergile.... tebrik ediyorum.
-
derin devlet is basinda. amerikanin izniyle adam belgeleri yaymistir ve medya tikir tikir calismaktadir. isteseler adami aninda öldürürlerdi. Irana saldirmak icin ellerinden geleni yapacakalr.
-
ulquiorra bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
"GOP çerçevesinde arapların sosyo-ekonomik yapıları kapitalist ilişkilere dönüştürülmesi planlandığından onlara Türkiye modeli uygun görüldü"
GOP ne la
-----------------------------Geniş Ortadoğu Projesi = Büyük Ortadoğu Projesi
-----------------------------ohalla :D gazi osman paşa diye algıladım, siyasetten bayağa kopmuşum helal olsun bana.
-
ulquiorra bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
GOP ne la
-----------------------------Geniş Ortadoğu Projesi = Büyük Ortadoğu Projesi
-----------------------------Büyüktü la o ne zaman genişledi :D Gop benim bildiğim gaziosmanpaşa hacı
-
bu dünyada tek amerika yok en iyi istihbarat en iyi kriptoloji abd den habersiz kuş uçmaz herkes yok olsa abdnin burnu kanamaz bu evrende diye de birşey yok bu kadar belge abd nin bir oyunu üzerine çıkmış olabileceği gibi
sahada ki bir başka oyuncuda bu ipliği pazara sermiş olabilir bunu da ey millet ben şu ülkenin istihbaratıydım felanıydım filanıydım yayınlıyorum die çığırtkanlık yapmasını beklemiyorsunuz herall Abd o siteyi hacklese o bilgiye ulasını kessede farketmez bilgi pazarda ha o site yayınlamazda diğeri yayınlar bukadar basit şayet bu işi sahadaki diğer oyuncu yaptıysa abd nin ve diğerlerinin vay haline sonraki günlere bakmak lazım 21 yy da kimin yok olacağı için
güç gücü olanın güçlü oldugunu heryerde ve her alanda ifa etmesiyle ve birçok kişinin biad etmesiyle belirlenmez alaşagı ederler adamı,
önce çin'e havale ettiler olayı 18 dk dediler tüm veriler ordan geçti abd'nin şimdi belgeler noluyor bu yürüyen deveye aksarken bile ses cıkarmıyor&çıkaramıyor ya bilerek tökezledi yada saglam bir güç tökezletiyor gerekirse tükezleteceğini ima ediyor o kadar.
18 dk tüm veriler ordan geçti eminmisin 18 dk olduğundan :) ya çin'in bu işten bir haberi varmıydı gerçekten onlarmı yaptı bilerek yada bilmeden :) yada güçlü oldunu sanan zatı muhterem hayrola noldu ki de bu konuda sessiz kaldın rte gibi tırstın mı mevzu uzar ..
-
http://www.milliyet.com.tr/ahmedinejad-a-gore-wikileaks-belgeleri-komplo-/dunya/sondakika/29.11.2010/1320009/default.htm
-
bazı medya organları olayın adını çok güzel koymuşlar. "diplomasinin 11 eylülü"
-
Wikileaks’in yayınladığı belgeler .... sanki dünya gündemini belirleyen bir havaya giriyor. Geçin bu saçmalıkları ..Ben inanmıyorum abd izni olmadan yayınlanmasına . gizli belgeymiş olayın komikliğine bakın.. onların gizli belgeleri ortaya çıkıncaya dek bizim kırmızı kitabımız mozambikli çocukların ellerinde olur .popüler devlet olmak istemelerinin siyasi magazin düzmecesi sadece.
yorum sizin yinede. bekleyip göreceğiz
-
acikistihbarat bunu yazdı:
bazı medya organları olayın adını çok güzel koymuşlar. "diplomasinin 11 eylülü"
-----------------------------aynen bu dediğini bayagı bi sıkça gördüm. artık hayatımıza yön veren yeni sistem wiki :)