Wikileaks Sitesi
-
bu dünyada tek amerika yok en iyi istihbarat en iyi kriptoloji abd den habersiz kuş uçmaz herkes yok olsa abdnin burnu kanamaz bu evrende diye de birşey yok bu kadar belge abd nin bir oyunu üzerine çıkmış olabileceği gibi
sahada ki bir başka oyuncuda bu ipliği pazara sermiş olabilir bunu da ey millet ben şu ülkenin istihbaratıydım felanıydım filanıydım yayınlıyorum die çığırtkanlık yapmasını beklemiyorsunuz herall Abd o siteyi hacklese o bilgiye ulasını kessede farketmez bilgi pazarda ha o site yayınlamazda diğeri yayınlar bukadar basit şayet bu işi sahadaki diğer oyuncu yaptıysa abd nin ve diğerlerinin vay haline sonraki günlere bakmak lazım 21 yy da kimin yok olacağı için
güç gücü olanın güçlü oldugunu heryerde ve her alanda ifa etmesiyle ve birçok kişinin biad etmesiyle belirlenmez alaşagı ederler adamı,
önce çin'e havale ettiler olayı 18 dk dediler tüm veriler ordan geçti abd'nin şimdi belgeler noluyor bu yürüyen deveye aksarken bile ses cıkarmıyor&çıkaramıyor ya bilerek tökezledi yada saglam bir güç tökezletiyor gerekirse tükezleteceğini ima ediyor o kadar.
18 dk tüm veriler ordan geçti eminmisin 18 dk olduğundan :) ya çin'in bu işten bir haberi varmıydı gerçekten onlarmı yaptı bilerek yada bilmeden :) yada güçlü oldunu sanan zatı muhterem hayrola noldu ki de bu konuda sessiz kaldın rte gibi tırstın mı mevzu uzar ..
-------------------------------------
Sağlam yorum olmuş dostum.:) Hiç bu açıdan düşünmemiştim hele mantıklı olabilirliği var..
-
Wikileaks belgeleri elde etmiyor. İnsanlar wikileaks'e belge teslim ediyor!
-
Belge belge diye yırtındılar, dün sabaha kadar bu zırvalıkları okudum, kendi yetiştirdikleri ve istedikleri ülkelerin yönetimlerine getirdikleri insanları kendilerinden değilmiş gibi göstermeye çalışıyorlar, yok şu adam tehlikeliymiş hem çalışkanmış hem işkolikmiş aynı zamanda dindarmış falan... bir siktirin gidin yahu bu takımı başa getiren siz değil misiniz? Hepsi herşeyi doğruluyor yok üzgünüz yakalandık ah keşke yakalanmasayıdık flan çekiyor paso düzmece bu işler... Alttan alta bu partileri destekleyen insanlar uyanmaya başladı, mavi marmara olayı gibi bu da yüceltici bir çalışma... zamanında saddam hüseyini de usama yı da abd yaratmıştı, şimdi yeni bir diktatör yaratıyorlar ve elbette onu da zamanı gelince kendileri indirecekler. Bütün bunların dışında tüm dünyada internete korkunç bir sansür girişimi başlıyor, bu günlerin tadını çıkarın bir kaç sene sonra şu anda yazdıklarınızın büyük kısmını yazamayacaksınız, enter tuşuna basarken tereddüt edeceksiniz.