folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Beta (Hala Dağıtımı Başlanmadı)

Windows 7 Beta (Hala Dağıtımı Başlanmadı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Insallah hizli olur vista 'dan :S Keske XP gibi olsa ne guzel olurdu ya .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Benim şuanki düşüncem şu.. Microsoft Nt tabana yanlış hatırlamıyorsam 2000 senesinde geçmişti o zamanlarda windows 2000 me çıktı ve bu bi geçiş süreciydi insanlar için ve herkez gene lanet okuyordu ve kimse kullanmadı o işletim sistemini ama daha sonra Windows Xp çıktı ve insanlar suanda bırakamaz duruma geldiler xp yi çok beğendiler bence vistada suanda 2000 in rolunu oynuyor ve  eminim windows 7 de xp gibi unutulmaz birşey olcak çünkü 2 gündür deniyorum ve gercekten hız bakımından , donanımlar ile uyumluluk bakımından ve geri uyumluluk olarak gercekten çok başarılı tabi ilerki günlerde üzerinde kasmaya başlayınca çok daha iyi anlaşılcak... Ama ümidim var bu  7 den :)

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek

Nury bunu yazdı:
    -----------------------------

DJ_Alper bunu yazdı:
    vista gibi her program a izin vermezse tutulmaz buda

vistanın tutulmama sebebi bu mu hahha :D 

Eğer arkadas UAC dan bahsediyorsa Windows 7 de uac seviyesini ayarlayabiliyorsunuz yani ota boka çalistrimmi , izin veriyormusun falan filan diye sormuyor... İsterse sordurta bilirsiniz yani size kalmiş  ayarliyabiliyorsunuz... 

Eğer Eski programlarin çalişmamasıysa olay geri uyumluluksa  benimde ilk düşüncem oydu ve o yüzden  Office 2003 yükledim  msn 8.5 gibi xp zamanının programlarını kurdum ve hiçbiri sorun çkartmadi hiçbirinde uyumsuzluk hakkında bir mesaj almadim suana kadar :)  Sonra yeni programlari deniyim dedim Adobe Creative Suite Cs4 ü falan onu kurdum daha sonra ondada gerghangi bir sorun almasdım ancak... 

Sadece Photosgop ta 3D çizim menüsünde OpenGL ayarlarinda sorun çkartti  bi onu tanımadı.. :) Başka sorun yok şuanda 

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buffy
    Buffy's avatar
    Erkek
    bunu kim açmış yaww:S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    benım kullandım bilgisayarın emekli olcağı yoq  xp kaldırıo donma tarzı sorunda yok idare edioruz o benı zora sokuo ben onu geçinoruz kısacası .

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 7493 Toplam Mesaj: 57