Windows 7 Beta (Hala Dağıtımı Başlanmadı)
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------sanırım diskin hızı yavaş bu windows 7'ye göre
hocam harddisk 7200rpm hızında 16mb önbellek var :S o kadar puan arasından bi tek hard diskten puan kırmış.vista da böyle bir sorun çıkarmıyordu.sorun ya FAT32 kullandığımdan ya da chipset i tanıtamadığımdan :|
ayriyetten kuracaklar için söylüyorum.vistaya göre görsellikte oldukça değişme var =)
-
bana sorarsan NTFS'ye geçmelisin hem hızlı hem güvenli
-
hocam orada sorun vermemiski sadece test sonuclarini gostermis.. kuruluma devam etmiyor mu simdi? orada takili mi kaldi?
1 den 7,9 kadar degerden 2.9 almisın sadece :|
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------hocam orada sorun vermemiski sadece test sonuclarini gostermis.. kuruluma devam etmiyor mu simdi? orada takili mi kaldi?
1 den 7,9 kadar degerden 2.9 almisın sadece :|
yok hocam driver ların birini tanımadı die düşünüorm.o yüzden sorunsuz olmadı dedim yoksa bi problem yok.bu arada daemon tools vs.. gibi programları kuramıyorsunuz.
-
pit10din bunu yazdı:
yahuu hanginizde ingilizce war amk :) sabredin bi türkçesi çıksın xp'nin tadını çıkarın şekerler :)
-----------------------------kimde ingilizce olup olmadigini biliyorsun demek.
say lenn say gorelim bakalim, kimler ingilizce biliyomu$ ;)
-
heacker61 bunu yazdı:
ben Win 7 yi Virtual Box'ta kurmama rağman performans acısından vistaya göre daha oturaklı olmuş diye düşünüyorum...bir de merak ettigim bişey var microsoft yeni bir dosya sistemi kullanacakmıs 7 de bu dogrumudur ????
-----------------------------WinFS den bahsediyorsun sanırım :) Windows Future Storage yani Windows Depolama Birimi Aslında bunu herifler Zamanında milletin ağzındanhiç düşmeyen Longhorn da kullanilmak üzere geliştirlen birşeydi ama sonra NTFS üzerinde çalisan bir depolama motoru sistemine çevirdiler..WinFS aslında gerçek bir dosya sistemi olarak asla uygulamaya geçmedi zira daha çok temel bir dosya sistemine bağlı olarak çalışan ilişkisel bir dosya sistemidir :) Geçenlerde gördüm bu konu ile ilgili bir döküman bulursam yeni bir konu olarak eklerim birazdan :)
-
arkadaslar ben microsoftun sitesinden betayı indirdim ama dosya aspx formatında indi :S blog da iso formatını dvd ye kaydedin tarzı seyler yazıyo ben bu aspx formatlı dosyayı nasıl dvd ye kaydedicem?İndiren arkadaslardada bu formattamı indi acaba?
-
SWAT bunu yazdı:
arkadaslar ben microsoftun sitesinden betayı indirdim ama dosya aspx formatında indi :S blog da iso formatını dvd ye kaydedin tarzı seyler yazıyo ben bu aspx formatlı dosyayı nasıl dvd ye kaydedicem?İndiren arkadaslardada bu formattamı indi acaba?
-----------------------------eğer boyutu doğruysa, aspx uzantısını iso yap, Nero ile Kalıbı yazdır'ı seçerek iso'yu seç ve yazdır..
Veri Diski'ni seçip iso'yu direk atayım deme
-
Az önce kurdu arkadaş. Bana göre vistayla kıyaslandığında çok daha hızlı gibi geldi.Bakalım biraz kullanalım görecez neler yapılmış.
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------SWAT bunu yazdı:
-----------------------------eğer boyutu doğruysa, aspx uzantısını iso yap, Nero ile Kalıbı yazdır'ı seçerek iso'yu seç ve yazdır..
Veri Diski'ni seçip iso'yu direk atayım deme
boyut dogru da aspx i iso ya nasıl cevirebilirim?edit:cevirdim isoya sorun halloldu :) tesekkur ederim