folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Windows 7 Beta (Hala Dağıtımı Başlanmadı)

Windows 7 Beta (Hala Dağıtımı Başlanmadı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    tLG bunu yazdı:
    -----------------------------
    attackatak bunu yazdı:

sanırım diskin hızı yavaş bu windows 7'ye göre 

hocam harddisk 7200rpm hızında 16mb önbellek var :S o kadar puan arasından bi tek hard diskten puan kırmış.

vista da böyle bir sorun çıkarmıyordu.sorun ya FAT32 kullandığımdan ya da chipset i tanıtamadığımdan :|

ayriyetten kuracaklar için söylüyorum.vistaya göre görsellikte oldukça değişme var =)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek
    bana sorarsan NTFS'ye geçmelisin hem hızlı hem güvenli

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

hocam orada sorun vermemiski sadece test sonuclarini gostermis.. kuruluma devam etmiyor mu simdi? orada takili mi kaldi?

1 den 7,9 kadar degerden 2.9 almisın sadece :| 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

hocam orada sorun vermemiski sadece test sonuclarini gostermis.. kuruluma devam etmiyor mu simdi? orada takili mi kaldi?

1 den 7,9 kadar degerden 2.9 almisın sadece :| 

yok hocam driver ların birini tanımadı die düşünüorm.o yüzden sorunsuz olmadı dedim yoksa bi problem yok.

bu arada daemon tools vs.. gibi programları kuramıyorsunuz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

pit10din bunu yazdı:
    yahuu hanginizde ingilizce war amk :) sabredin bi türkçesi çıksın xp'nin tadını çıkarın şekerler :)

kimde ingilizce olup olmadigini biliyorsun demek.

say lenn say gorelim bakalim, kimler ingilizce biliyomu$ ;)

nox...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek

heacker61 bunu yazdı:
    ben Win 7 yi Virtual Box'ta kurmama rağman performans acısından vistaya göre daha oturaklı olmuş diye düşünüyorum...bir de merak ettigim bişey var microsoft yeni bir dosya sistemi kullanacakmıs 7 de bu dogrumudur ????

WinFS den bahsediyorsun sanırım :)  Windows Future Storage yani Windows Depolama Birimi Aslında bunu herifler Zamanında milletin ağzındanhiç düşmeyen Longhorn da kullanilmak üzere  geliştirlen birşeydi ama sonra NTFS üzerinde çalisan bir depolama motoru sistemine çevirdiler..WinFS aslında gerçek bir dosya sistemi olarak asla uygulamaya geçmedi  zira daha çok temel bir dosya sistemine bağlı olarak  çalışan ilişkisel bir dosya sistemidir  :) Geçenlerde gördüm bu konu ile ilgili bir döküman bulursam yeni bir konu olarak eklerim birazdan :)

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben microsoftun sitesinden betayı indirdim ama dosya aspx formatında indi :S blog da iso formatını dvd ye kaydedin tarzı seyler yazıyo ben bu aspx formatlı dosyayı nasıl dvd ye kaydedicem?İndiren arkadaslardada bu formattamı indi acaba?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

SWAT bunu yazdı:
    arkadaslar ben microsoftun sitesinden betayı indirdim ama dosya aspx formatında indi :S blog da iso formatını dvd ye kaydedin tarzı seyler yazıyo ben bu aspx formatlı dosyayı nasıl dvd ye kaydedicem?İndiren arkadaslardada bu formattamı indi acaba?

eğer boyutu doğruysa, aspx uzantısını iso yap, Nero ile Kalıbı yazdır'ı seçerek iso'yu seç ve yazdır..

Veri Diski'ni seçip iso'yu direk atayım deme 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Az önce kurdu arkadaş. Bana göre vistayla kıyaslandığında çok daha hızlı gibi geldi.Bakalım biraz kullanalım görecez neler yapılmış.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    tLG bunu yazdı:

SWAT bunu yazdı:

eğer boyutu doğruysa, aspx uzantısını iso yap, Nero ile Kalıbı yazdır'ı seçerek iso'yu seç ve yazdır..

Veri Diski'ni seçip iso'yu direk atayım deme 

boyut dogru da aspx i iso ya nasıl cevirebilirim?

edit:cevirdim isoya sorun halloldu :) tesekkur ederim

Toplam Hit: 6990 Toplam Mesaj: 57