Wow Oynayanlar?
-
furkanettin bunu yazdı
burning legionda oynayanlar Eskiler guildine başvurabilirler.yeni baslayanlarıda burning legiona bekleriz zaten en cok türk burda war
buda benim evlat http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Mythbusterr/simple
alliance o.O For the hooorde !
-
rogue rulz the game. dude.
askerden sonra geri dönüş yapacağım. gelene kadar lok-tar!
-
Heycanlıydık be :) Tank oynardım , Huerfanos - Kazzak
http://www.youtube.com/watch?v=nvV80anJvBw
Huerfanos tarafından 08/Oca/13 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdı
abi dungeon videosu nedir bea :D
-
oyun toplamda 5 paket. tek tek alırsanız pahalıya geliyo ama 5 paket birden + 30 günlük süre 110 liraydı bi yerde.
bende oynuyorum.
dunemaul serveri. horde. 72 lvl feral tauren druid oynuyorum. ayrıca aylık 13 avro değil. 20 lira veriyoruz.
dunemaulda varmı başka oynayan?
crimeangel tarafından 08/Oca/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir -
konuyu hortlatıyorum ama, yeni konu açıp konu kirliliği yapmayayım dedim.
feral cat druid kasmış, yada sağlam bilgisi olan biri lazım bana. dps e sinir oldum. bilen birileri bana nerde yanlış yaptığımı gösterse iyi olur.
satıcam acc yi az kaldı.
-
crimeangel bunu yazdı
feral cat druid kasmış, yada sağlam bilgisi olan biri lazım bana. dps e sinir oldum. bilen birileri bana nerde yanlış yaptığımı gösterse iyi olur.
satıcam acc yi az kaldı.
Hocam druid den iyi healler oluyor. Senin lvl inde birisinin portresine sag tiklayarak inspect yap. Bak skilleri falan neye vernis, itemleri neler falan. O sekilde kendini ilerlet. Yada google a druid feral specs falan yaz mesela. wowhead den cikar bir suru sey.
-
crimeangel bunu yazdı
satıcam acc yi az kaldı.
armory linki, su anki dps ve izlediğin rotasyon bilgilerini verirsen daha kolay yardım edilebilir.
-
85 dk vardı burning legionda :) horde akar.
Bakarsınız gelip bastan kasarım. Lolden nefret etmeye başladım wildstarı beklerkende oyun lazım :)
-
ulquiorra bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
satıcam acc yi az kaldı.
armory linki, su anki dps ve izlediğin rotasyon bilgilerini verirsen daha kolay yardım edilebilir.
http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Hayaletkurt/simple
buyur armory linkini.
wowhead den tut, ask mr robota, nixx.com a icyveine kadar tüm siteleri inceledim. söylenen şekilde dps yapıyorum zaten. banada mantıklı gelen oydu. bunlara bakmadan benzer dps yapıyordum. ama ne hikmetse, 60-70k dps anca oluyo. millete bakıyorum 200k dps yapan var. tamam class lar farklı olabilir ama en azından bi 100k yapmam lazım diye düşünüyorum. ama oda yok.
@castaway : kardeşim baktım hep. itemlerim, enchante larım, gemlerim herşeyim doğru. pri statım zaten agi. kolay yatmıyorum. o konuda sağlam çar. 10m lerde v.s. genelde tank falan yattıktan sonra en son yatanlardan biriyim. ama dps e bi çözüm bulamadım hala. akşamdan beri, talent ağacını değiştirip duruyorum. reforge ile itemlerin üzerinde oynuyorum. yok yok yok. ya bu çarı healera döndürcem, yada satıcam gidicek. sıfırdan başlıcam :)
90 lvl full epic 509 ilvl var. nasıl hala 60-70k da kalıyorum anlamadım. epicleri düzmeden, ilvlim daha düşükken yapıyordum ben zaten o dpsi.