Wow Oynayanlar?
-
The_Cure bunu yazdı
bi anlatın hele şu oyunu ya millet öve öve bitiremiyor
silkroad knight gibi mi yoksa dota vs gibi mi
Hocam bana kalırsa hiç başlama bilmiyorsan.
Çünkü zaten sıkılıcaksın bu ne biçim oyun diceksin.
En azından bilen biri ile başlaman gerekiyor. Oyun aldı başını gitti. Sadece yaratık kesersin öyle diyim.
Misal şöyle birşey.
http://www.youtube.com/watch?v=jt-GhnlVqoI
Branxian tarafından 28/Tem/13 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Easx bunu yazdıste1n bunu yazdı
çok fazla vakit almasın istediğim zaman takılayım, item vs sahibi olan oyunda kral olmasın sadece oyunculuğa baksın, aylık parada ödemim diyorsanız aradığınız oyun guild wars 2.
ben kendim oynuyorum 4 sene wow oynamış biri olarak diyebilirim ki bundan aldığım zevki wow dan alamamıştım.
Guild Wars 2 accountum var hocam ama oynamıyorum . arkadaşla almıştık ikimizde girmiyoruz artık :) casuale hitap ediyor oyun dediğin gibi
en son ne zaman oynadınız bilmiyorum ama oyunda baya bi iyileştirme yaptılar. ben de ilk çıktığında alıp başlayıp bırakmıştım ama yaklaşık 2-3 aydır oynuyorum ve gayet memnunum oyunun şuan ki durumundan. ayıca her 2 haftadır bir yeni içerik geliyor oyun sürekli güncel sıkmıyor yani.
ste1n tarafından 28/Tem/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
oyunda sürekli güncellemeler var. panda dan sonra world boss lar falan var. her hafta item diye diye gidip sıradan grup toplıcaz diye uğraşıyoruz. tarla ek biç oda güzel bir uğraşı :) oyunu hiç bilmeden başlandımı arkadaşların dediği gibi sadece mob keser durursun. bilen birileri olmayınca sıkıyo. ama bilen birileri ile daha eğlenceli.
benim soruma cevap verebilecek kimse yokmu hala?
