Wow Oynayanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

bi anlatın hele şu oyunu ya millet öve öve bitiremiyor

silkroad knight gibi mi yoksa dota vs gibi mi

Hocam bana kalırsa hiç başlama bilmiyorsan.

Çünkü zaten sıkılıcaksın bu ne biçim oyun diceksin.

En azından bilen biri ile başlaman gerekiyor. Oyun aldı başını gitti. Sadece yaratık kesersin öyle diyim.

Misal şöyle birşey.

http://www.youtube.com/watch?v=jt-GhnlVqoI

Branxian tarafından 28/Tem/13 19:53 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    ste1n bunu yazdı

çok fazla vakit almasın istediğim zaman takılayım, item vs sahibi olan oyunda kral olmasın sadece oyunculuğa baksın, aylık parada ödemim diyorsanız aradığınız oyun guild wars 2.

ben kendim oynuyorum 4 sene wow oynamış biri olarak diyebilirim ki bundan aldığım zevki wow dan alamamıştım.

Guild Wars 2 accountum var hocam ama oynamıyorum . arkadaşla almıştık ikimizde girmiyoruz artık :) casuale hitap ediyor oyun dediğin gibi

en son ne zaman oynadınız bilmiyorum ama oyunda baya bi iyileştirme yaptılar. ben de ilk çıktığında alıp başlayıp bırakmıştım ama yaklaşık 2-3 aydır oynuyorum ve gayet memnunum oyunun şuan ki durumundan. ayıca her 2 haftadır bir yeni içerik geliyor oyun sürekli güncel sıkmıyor yani.

ste1n tarafından 28/Tem/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

oyunda sürekli güncellemeler var. panda dan sonra world boss lar falan var. her hafta item diye diye gidip sıradan grup toplıcaz diye uğraşıyoruz. tarla ek biç oda güzel bir uğraşı :) oyunu hiç bilmeden başlandımı arkadaşların dediği gibi sadece mob keser durursun. bilen birileri olmayınca sıkıyo. ama bilen birileri ile daha eğlenceli.

benim soruma cevap verebilecek kimse yokmu hala?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 4233 Toplam Mesaj: 44