folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Marka Telefon Almayı Düşünüyorum.(Güncellendi)

Xiaomi Marka Telefon Almayı Düşünüyorum.(Güncellendi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

@21li , @PEAK - Mi4 bu kadar memnun ettiyse sizi Mi5 kim bilir nasıl bir şeydir. :)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

@21li , @PEAK - Mi4 bu kadar memnun ettiyse sizi Mi5 kim bilir nasıl bir şeydir. :)

mi5 ben de istiyorum açıkçası da almış olduğum ve daha kredisini ödediğim aptal bir telefonum var. Olmasa durmam, geçen müridin güvendiğim biri var dediği kişiden alırım valla. 

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

bro almadan bide ben fikir atıyım ortaya :)

kullandığın hat nedir ? misal avea ise bu telefonu alma :P

Vodafone. Araştırdığım kadarıyla vodafone 4g'de xiaomi sıkıntılıymış zaten. 800 mhz bandında yayın yapmıyormuymuş ne o yüzden 4g'ye bağlanmıyormuş. 😊 Gerçi benim için fark etmez şu aşamada 3g çok güzel işimi görüyor. 

Külliyen yalan. Ben de xiaomi kullanıyorum çatır çatır 4g ye bağlanıyor, kanıt isteyene merkeze gittiğim zaman speedtest capsi atarım. Ancak vodafone (her ilde farklı olmak koşuluyla) her yerde 4g çekmiyor. Bu telefonun suçu değil. Mesela Erzurum'da sadece şehir merkezinde 4g çekiyor. Semtlerde 4g yok.

+ Bant açma olayı var bu telefonlarda. Default ayarlarda bazı mhz bantları kapalı olarak geliyor, bu bantları manuel olarak açabiliyorsun. Belki avea hattı olanlarda işe yarar. Miui  forumda anlatımı var.

Band açma olayı varsa sorun yok demektir. Bende Erzurum'dayım. Aynen semtlerde 4g yok. Sadece şehir merkezi ve yakınındaki semtlerde var. Bu arada nasıl etsek ki sende ki mi5'e bakabilsem ben :))

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

mi5 ben de istiyorum açıkçası da almış olduğum ve daha kredisini ödediğim aptal bir telefonum var. Olmasa durmam, geçen müridin güvendiğim biri var dediği kişiden alırım valla. 

Kullandığınız cihaz ne ki hocam? O kadar canınızı sıkıyorsa fazla kullanmadan satıp borcunuzu kapatın. Sonra memnun olacağınız bir telefon alın. Tabiki bu işlemleri yaparken arada bir miktar para kaybına uğrayacaksınız. Ama memnun olduğunuz bir telefonun kullanılması uzun dönemde mutluluk salgılar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı
    baristbt bunu yazdı

bro almadan bide ben fikir atıyım ortaya :)

kullandığın hat nedir ? misal avea ise bu telefonu alma :P

Vodafone. Araştırdığım kadarıyla vodafone 4g'de xiaomi sıkıntılıymış zaten. 800 mhz bandında yayın yapmıyormuymuş ne o yüzden 4g'ye bağlanmıyormuş. 😊 Gerçi benim için fark etmez şu aşamada 3g çok güzel işimi görüyor. 

Külliyen yalan. Ben de xiaomi kullanıyorum çatır çatır 4g ye bağlanıyor, kanıt isteyene merkeze gittiğim zaman speedtest capsi atarım. Ancak vodafone (her ilde farklı olmak koşuluyla) her yerde 4g çekmiyor. Bu telefonun suçu değil. Mesela Erzurum'da sadece şehir merkezinde 4g çekiyor. Semtlerde 4g yok.

+ Bant açma olayı var bu telefonlarda. Default ayarlarda bazı mhz bantları kapalı olarak geliyor, bu bantları manuel olarak açabiliyorsun. Belki avea hattı olanlarda işe yarar. Miui  forumda anlatımı var.

Band açma olayı varsa sorun yok demektir. Bende Erzurum'dayım. Aynen semtlerde 4g yok. Sadece şehir merkezi ve yakınındaki semtlerde var. Bu arada nasıl etsek ki sende ki mi5'e bakabilsem ben :))

Çarşamba günü boş isen caddede buluşuruz hocam hem tanışırız hem telefonu incelersin :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

Kullandığınız cihaz ne ki hocam? O kadar canınızı sıkıyorsa fazla kullanmadan satıp borcunuzu kapatın. Sonra memnun olacağınız bir telefon alın. Tabiki bu işlemleri yaparken arada bir miktar para kaybına uğrayacaksınız. Ama memnun olduğunuz bir telefonun kullanılması uzun dönemde mutluluk salgılar :)

allah belasını versin ki htc one m8s. HTC den soğudum. 1.6k birde fiyatı ki hiç etmez. Hocam düştü alet elden çıkartıcam ama sol tarafında sim girişi yerinin hemen altında ezik var yani az derininden. Alacaklarını pek sanmıyorum yoksa bugün satar direk taksitle mi5 alırım hani.

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Mİ5 3000 batarya az bence

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Xiaomi Redmi note 3 Pro aldım bende.

Oneplus tan geçicem. Ayrılmak zor olacak ama geçecem sanırım :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

facede çin malı üzerie bi grup var takılmanı öneririm

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

facede çin malı üzerie bi grup var takılmanı öneririm

https://www.facebook.com/groups/X.Seller.Cin.Pazari

Toplam Hit: 8698 Toplam Mesaj: 78
xiaomi note şarj süresi mi5 redmi 3