Xiaomi Marka Telefon Almayı Düşünüyorum.(Güncellendi)
-
adamhakli bunu yazdı
Xseller'e baktım da garip şekilde ucuz cihazlar, neden acaba :)
Hocam direkt kendın aliexpress ten alırsan ordan daha ucuz , xseller cihazları turistlerle getırtıyor kıbrıstan buraya nasıl alkol getırtıyorlarsa oyle , hem turıst hem xeller cuzi bir komisyon alıyor sistemlerı bu , ben böyle biliyorum.
-
-
d3lete bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Hocam direkt kendın aliexpress ten alırsan ordan daha ucuz , xseller cihazları turistlerle getırtıyor kıbrıstan buraya nasıl alkol getırtıyorlarsa oyle , hem turıst hem xeller cuzi bir komisyon alıyor sistemlerı bu , ben böyle biliyorum.
Nasıl getirteceğiz hocam. Alışveriş deneyiminiz varsa yardımcı olursanız sevinir. :)
-
@baristbt - Bunları izledim hocam önceden. Ama telefona bu kadar işkence yapılması bana tuhaf geldi. Evet mantık olarak büyük darbelere karşı dirençli olan telefon diğer telefonlara göre küçük darbelerde dayanıklı olur. Lâkin bu testleri belirleyici bir unsur olarak görmüyorum.
-
baristbt bunu yazdı
hepsi tırt çıktı aq
1 senedir mi4 kullanıyorum elimden o kadar çok yere çakıldıki anlatamam.. simdi telefonu gör dün mü aldın dersin.. o kadar iyi durumda.. yani sağlam cihaz.. gidip üzerinde zıplayıp çakmakla yakmadığın sürece sıkıntı yaşamazsın.
-
adamhakli bunu yazdı
@21li , @PEAK - Mi4 bu kadar memnun ettiyse sizi Mi5 kim bilir nasıl bir şeydir. :)
hocam cihaz o kadar hızlı ve sağlam ki bu bozulmadan telefon almam herhalde:)) şayet olaki değiştirdim cihazı yine xiaomi alırım.. powerbankını kullanıyorum yetmedi bi de 100 tl ye kulaklığını aldım.. inan 200 tl lik kulaklıktan almadığım performansı sundu bana.. yani fiyat + kalite + performans diyenlerin xiaomiden şaşmaması gerek.
-
@21li - Hocam öyle anlatıyorsun ki Çin'e gidesim geldi :)
-
Kulaklığım, powerbank ım, led lambam ve şimdi de telefonunu aldığım marka Xiaomi.
Hiç pişman etmedi, gerçekten adamlar işlerini kaliteli yapıyor.
Artık büyük ihtimalle xiaomi den şaşmam.
-
benimde aklımda varda 128gb seramik modelide güvenilir bir yer bulamadım açıkcası.
-
adamhakli bunu yazdıd3lete bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Nasıl getirteceğiz hocam. Alışveriş deneyiminiz varsa yardımcı olursanız sevinir. :)
Note 3 pro 3g/snapdragon olan için 210 dolar fiyat cektı hocam satıcıdan daha önce de alşverişim oldu şimdiye kadar bir sorun cıkmadı
http://tr.aliexpress.com/store/816360