Xiaomi Marka Telefon Almayı Düşünüyorum.(Güncellendi)
-
d3lete bunu yazdıadamhakli bunu yazdıd3lete bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Xseller'e baktım da garip şekilde ucuz cihazlar, neden acaba :)
Hocam direkt kendın aliexpress ten alırsan ordan daha ucuz , xseller cihazları turistlerle getırtıyor kıbrıstan buraya nasıl alkol getırtıyorlarsa oyle , hem turıst hem xeller cuzi bir komisyon alıyor sistemlerı bu , ben böyle biliyorum.
Nasıl getirteceğiz hocam. Alışveriş deneyiminiz varsa yardımcı olursanız sevinir. :)
Note 3 pro 3g/snapdragon olan için 210 dolar fiyat cektı hocam satıcıdan daha önce de alşverişim oldu şimdiye kadar bir sorun cıkmadı
http://tr.aliexpress.com/store/816360
Gumrukden nasıl geccek hocam bu
-
Ziraatci bunu yazdıd3lete bunu yazdıadamhakli bunu yazdıd3lete bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Gumrukden nasıl geccek hocam bu
Aynen hocam. Ayrıca madem o kadar ucuz ben direk mi5'e bakayım satıcıdan.
Edit: Mi5-64 GB Siyah fiyatını da sorar mısın sana zahmet. Bide ne kadar sürede gelir cihaz? :)
adamhakli tarafından 10/Ağu/16 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam verdiğim linkten satıcıya mesaj yoluyla sorabilirsiniz , mağazasında lenovo marka dışında telefon yok ama mesaj yoluyla ıletısıme gecersenız xiamoi de satınalabilirsiniz , değişik birşekilde yolluyor gümrüğe takılmadı daha aldığım telefonlar.
İmei verirseniz kendisi imei değiştiriyor ücretsiz.
-
d3lete bunu yazdı
Hocam verdiğim linkten satıcıya mesaj yoluyla sorabilirsiniz , mağazasında lenovo marka dışında telefon yok ama mesaj yoluyla ıletısıme gecersenız xiamoi de satınalabilirsiniz , değişik birşekilde yolluyor gümrüğe takılmadı daha aldığım telefonlar.
İmei verirseniz kendisi imei değiştiriyor ücretsiz.
Biraz baktım da satıcı Türk mü ne? :)
-
Nasıl ya şimdi ben şok :) Aliexpress'ten Türkiye'ye gümrüğe takılmadan cep telefonu geliyor?
-
Konuyu gizledim. Haberiniz olsun :)
-
Hocalar detayli anlatinda mi 5 64gb sahibi olalım
-
Ziraatci bunu yazdı
-
adamhakli bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
satıcı ile konuşmalarım :)
kiokhan tarafından 11/Ağu/16 14:42 tarihinde düzenlenmiştir -
kiokhan bunu yazdıadamhakli bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
satıcı ile konuşmalarım :)
Zuk z2 Pro telefonu için alış yapıp açıklama kısmına mi5 64 Black yazacağız. Bütün numara bu mu :)