Xiaomi Mi Mix Tanıtıldı
-
Ufak ekran zor artık. Firmalar hitap ettiği müşteri sayısı az diye ufak ekranlı telefonlarla uğraşmıyor. Bi Sony birde Apple ufak ekranlı insani boyutlarda telefon üretiyor. iPhone Se ve Xperia Compact serisi. iPhone Se 2 gelecektir Nisan ayında büyük ihtimalle.
-
Adamlar tasarımda devrim yapmış. Paralel ithalatla gelirse elimdeki mi5'i satıp bunu alırım çok hoş telefon yapmışlar.
-
VEXTA bunu yazdı
ön kamera nerde lan :S nerden kayıt yapıyor çözemedim :D
Kamera altta hocam.
-
DadasAdam bunu yazdı
Adamlar tasarımda devrim yapmış. Paralel ithalatla gelirse elimdeki mi5'i satıp bunu alırım çok hoş telefon yapmışlar.
satarsan pm at
not : ölücüyüm :D
-
hocam telefonun sar değeri çok yüksek olduğu için fiyatı bu kadar ucuz diyorlar kanser yapıyormuş diye duyum aldım tercih etmeyin dedi arkadaşım hocam bir bilginiz var mı bu konu hakkında
-
ne zaman çıkar ne zaman gelir acaba :D
-
Haydarberk bunu yazdı
hocam telefonun sar değeri çok yüksek olduğu için fiyatı bu kadar ucuz diyorlar kanser yapıyormuş diye duyum aldım tercih etmeyin dedi arkadaşım hocam bir bilginiz var mı bu konu hakkında
Kim demişse çok pis götünden sallamış. Xiaomi telefonların sar değeri yüksek ama yasal değerin altında.
-
Telefon cok guzel ama kullanimi rahat olmaz gibi dusunce falan ekran dagilir.
-
Dh deki popu yorumlarin bazıları diğer firmalar a iyi giydiriyordu. Telefonu alirim
Hayaldi gerçek oldu
DrKill tarafından 26/Eki/16 08:27 tarihinde düzenlenmiştir -
peki bize ne zaman gelir bu paralal ithalat vs ?