Xiaomi Mi Mix Tanıtıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=U4oUBP3JvJs

Beyazıda çıktı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

videodaki telefon donuyor :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Ne oldu şimdi bu telefonun akıbeti, 3.5-4 milyar falan denilio şaşırmış mı olm bu millet

Biz bu tür markalar samsunga öldürücü darbeyi vurur, fiyat performans olarak ilerler dioduk bu fiyatlandırma ne böle

Ürünün bu fiyatı markadan ötürümü yoksa bizim öpücülerden ötürümü bilgisi olan var mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Ne oldu şimdi bu telefonun akıbeti, 3.5-4 milyar falan denilio şaşırmış mı olm bu millet

Biz bu tür markalar samsunga öldürücü darbeyi vurur, fiyat performans olarak ilerler dioduk bu fiyatlandırma ne böle

Ürünün bu fiyatı markadan ötürümü yoksa bizim öpücülerden ötürümü bilgisi olan var mı

dolarla geliyo doların halide mevcut. üstüne de bizimkilerin durumu var.2800 tlye satılan iphone 3300 tl oluyor tr'de. kaldı ki 2800e satılan iphone'da da vergi var.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Bizim öpücüler + az üretim. Adamlar ayda 10k üreticez dedikleri için baya pahalıdan gidiyor telefon. Artı çok talep olunca ilk kapanın elinde kalıyor fahiş fiyata satıyorlar

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

3500 - 3700tl ye gittigidiyor ve n11 resmi 2 yıl garanlitisini satıyorlar hocam.

kayıtsız olanlarda var. onlar daha uygun haliyle. ön sipariş ile satıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tamam telefon güzelde 3 bin ve üstü paralara değmez. Ekranı zaten tek düşürmelik bi düşürdün mü ayvayı yedin. Yan sanayi ekranıda yok, paralel ithalat garantide takacak ekran bulamaz telefon çöp. 

İphone 7 bile şuan 2800-2900. 

mkyb tarafından 06/Oca/17 15:00 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 9073 Toplam Mesaj: 76
xiaomi