Xiaomi Mi Mix Tanıtıldı
-
DadasAdam bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Bana da alçaktan düşmüş gibi gelmedi ancak ekranın kenarlarında çerçeve olmadığı için çerçeveli telefonlara göre daha dayanıksız olacaı, düşünce paramparça olma ihtimalinin daha yüksek olduğu kesin.
Ben de hasta oldum bu telefona ama işte çerçeve meselesi vazgeçiriyor alma isteğimden.
deri kılıfla geliyor telefon eğer buraya getirenler içinden parça çarpmazsa kılıfıyla çıkacak şükür. Aralıkta kredim bitiyor bakalım çökerim tepesine parası iyiyse :D
Harika düşünmüşler xiaomi'yi tebrik etmek lazım.
Peki fiyatı kesinleşti mi ? Bazı yerlerde 590 dolar olacak deniyor ama gerabest'te 750 dolardan koymuşlar.
2k üzeri olacağı kesin de, tr'ye gelince 2500 lere çıkar mı ne dersiniz ?
başka biryerden bulamazsam yazıcam adama
-
deja-vu bunu yazdıDadasAdam bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Bana da alçaktan düşmüş gibi gelmedi ancak ekranın kenarlarında çerçeve olmadığı için çerçeveli telefonlara göre daha dayanıksız olacaı, düşünce paramparça olma ihtimalinin daha yüksek olduğu kesin.
Ben de hasta oldum bu telefona ama işte çerçeve meselesi vazgeçiriyor alma isteğimden.
deri kılıfla geliyor telefon eğer buraya getirenler içinden parça çarpmazsa kılıfıyla çıkacak şükür. Aralıkta kredim bitiyor bakalım çökerim tepesine parası iyiyse :D
Peki fiyatı kesinleşti mi ? Bazı yerlerde 590 dolar olacak deniyor ama gerabest'te 750 dolardan koymuşlar.
Güzel fiyat vermiş aslında ama Aralık ayına kadar beklemekte fayda var.
-
DadasAdam bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıDadasAdam bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Güzel fiyat vermiş aslında ama Aralık ayına kadar beklemekte fayda var.
aynen hem ilk feedbackler gelsin bir ona göre hareket edilir daha mantıklı olur.
-
mkyb bunu yazdı
İçini merak edenlere :
http://www.gizmochina.com/2016/11/02/xiaomi-mi-mix-gets-teardown-treatment/
Peki Mustafa telefonlarda seramik kasa kullanımındaki amaç nedir? Bana göre plastik kasanın bir tık ötesi. Metal kasa gibi olmayacaktır seramikte.
Ayrıca bu telefonda metal kasa var mi?
-
Komple seramik değil hocam öyle olsa tek düşmede ortadan kırılırdı. Sadece arka kapak seramik. Ancak izlenimlerime göre seramik her ne kadar premium his versede darbelere dayanıksız. Yere düşünce patlıyor bildiğin.
Ama cam öyle değil. Çatlayıp kalıyor.
Soruna gelecek olursak metal kapaklar çıkacaktır sonradan büyük ihtimalle. Mi 4'ler için Xiaomi kendi ahşap, deri, metal, taş (bildiğin granit) kapaklar çıkarmıştı.

mkyb tarafından 07/Kas/16 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
bence telefonları granit kaplama yapsınlar :)
-
mi4 ahşap kapak kullanıyorum gören herkesin dikkatini çekiyor:))) kullandığım kapak ise kapak resimleri paylaşan arkadaşın paylaştığı son resim:)
-
Türkiye'de resmi kayıtlı ve garantili olarak satışta.
-
mkyb bunu yazdı
Türkiye'de resmi kayıtlı ve garantili olarak satışta.
Xiaomi marka bir telefon için 3700 tl (1050 dolar) çok fazla. Kaldı ki düşürünce ekranın hemen kırılma ihtimali var.
-
Olm manyak mısınız lan ?