Xiaomi Mi Mix Tanıtıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

Bana da alçaktan düşmüş gibi gelmedi ancak ekranın kenarlarında çerçeve olmadığı için çerçeveli telefonlara göre daha dayanıksız olacaı, düşünce paramparça olma ihtimalinin daha yüksek olduğu kesin. 

Ben de hasta oldum bu telefona ama işte çerçeve meselesi vazgeçiriyor alma isteğimden.

deri kılıfla geliyor telefon eğer buraya getirenler içinden parça çarpmazsa kılıfıyla çıkacak şükür. Aralıkta kredim bitiyor bakalım çökerim tepesine parası iyiyse :D

Harika düşünmüşler xiaomi'yi tebrik etmek lazım.

Peki fiyatı kesinleşti mi ? Bazı yerlerde 590 dolar olacak deniyor ama gerabest'te 750 dolardan koymuşlar. 

2k üzeri olacağı kesin de, tr'ye gelince 2500 lere çıkar mı ne dersiniz ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-mi-mix-getiriyorum-koray-selduman-359095221/detay

başka biryerden bulamazsam yazıcam adama

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

Bana da alçaktan düşmüş gibi gelmedi ancak ekranın kenarlarında çerçeve olmadığı için çerçeveli telefonlara göre daha dayanıksız olacaı, düşünce paramparça olma ihtimalinin daha yüksek olduğu kesin. 

Ben de hasta oldum bu telefona ama işte çerçeve meselesi vazgeçiriyor alma isteğimden.

deri kılıfla geliyor telefon eğer buraya getirenler içinden parça çarpmazsa kılıfıyla çıkacak şükür. Aralıkta kredim bitiyor bakalım çökerim tepesine parası iyiyse :D

Peki fiyatı kesinleşti mi ? Bazı yerlerde 590 dolar olacak deniyor ama gerabest'te 750 dolardan koymuşlar. 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-mi-mix-getiriyorum-koray-selduman-359095221/detay

Güzel fiyat vermiş aslında ama Aralık ayına kadar beklemekte fayda var.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

Güzel fiyat vermiş aslında ama Aralık ayına kadar beklemekte fayda var.

aynen hem ilk feedbackler gelsin bir ona göre hareket edilir daha mantıklı olur. 

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Peki Mustafa telefonlarda seramik kasa kullanımındaki amaç nedir? Bana göre plastik kasanın bir tık ötesi. Metal kasa gibi olmayacaktır seramikte.

Ayrıca bu telefonda metal kasa var mi?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Komple seramik değil hocam öyle olsa tek düşmede ortadan kırılırdı. Sadece arka kapak seramik. Ancak izlenimlerime göre seramik her ne kadar premium his versede darbelere dayanıksız. Yere düşünce patlıyor bildiğin. 

Ama cam öyle değil. Çatlayıp kalıyor. 

Soruna gelecek olursak metal kapaklar çıkacaktır sonradan büyük ihtimalle. Mi 4'ler için Xiaomi kendi ahşap, deri, metal, taş (bildiğin granit) kapaklar çıkarmıştı. 

mkyb tarafından 07/Kas/16 00:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bence telefonları granit kaplama yapsınlar :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

mi4 ahşap kapak kullanıyorum gören herkesin dikkatini çekiyor:))) kullandığım kapak ise kapak resimleri paylaşan arkadaşın paylaştığı son resim:)

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-mix-6-4-citasiz-ekran-4-5g-16mp-256gb-6gb-ram-4400mah-bataryali-cep-telefonu-255779203

Türkiye'de resmi kayıtlı ve garantili olarak satışta.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Xiaomi marka bir telefon için 3700 tl (1050 dolar) çok fazla. Kaldı ki düşürünce ekranın hemen kırılma ihtimali var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Olm manyak mısınız lan ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 9080 Toplam Mesaj: 76
xiaomi