Xiaomi Mi Mix Tanıtıldı
-
çok teşekkür ettim hocam siparis verdim kendim denicem yapmayı
-
Teşhir ürününü inceleyen bi müşteri telefonu el hizasından ahşap masaya düşürmüş ve sonuç :
-
mkyb bunu yazdı
Teşhir ürününü inceleyen bi müşteri telefonu el hizasından ahşap masaya düşürmüş ve sonuç :
Bizde teşhire koymazlar bunu zaten :D
gelecek mi buraya ya almak istiyorum ocak gibi.
-
mkyb bunu yazdı
sol üstteki darbe hiç el hizasından ahşaba düşmüş gibi değil
-
Seramik malzeme hocam. Cama göre daha dayanıksız. Cam düşse bile çatlayıp kalıyor. Seramik ise bildiğin patlıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Seramik malzeme hocam. Cama göre daha dayanıksız. Cam düşse bile çatlayıp kalıyor. Seramik ise bildiğin patlıyor.
doğrudur ancak bu fotoğraf öyle masaya düşmüş gibi gelmiyor.Sol üstten darbe almış gibi içe doğru
-
Bana da alçaktan düşmüş gibi gelmedi ancak ekranın kenarlarında çerçeve olmadığı için çerçeveli telefonlara göre daha dayanıksız olacaı, düşünce paramparça olma ihtimalinin daha yüksek olduğu kesin.
Ben de hasta oldum bu telefona ama işte çerçeve meselesi vazgeçiriyor alma isteğimden.
-
DadasAdam bunu yazdı
Bana da alçaktan düşmüş gibi gelmedi ancak ekranın kenarlarında çerçeve olmadığı için çerçeveli telefonlara göre daha dayanıksız olacaı, düşünce paramparça olma ihtimalinin daha yüksek olduğu kesin.
Ben de hasta oldum bu telefona ama işte çerçeve meselesi vazgeçiriyor alma isteğimden.
deri kılıfla geliyor telefon eğer buraya getirenler içinden parça çarpmazsa kılıfıyla çıkacak şükür. Aralıkta kredim bitiyor bakalım çökerim tepesine parası iyiyse :D
-
İçini merak edenlere :
http://www.gizmochina.com/2016/11/02/xiaomi-mi-mix-gets-teardown-treatment/
-
deja-vu bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
deri kılıfla geliyor telefon eğer buraya getirenler içinden parça çarpmazsa kılıfıyla çıkacak şükür. Aralıkta kredim bitiyor bakalım çökerim tepesine parası iyiyse :D
Harika düşünmüşler xiaomi'yi tebrik etmek lazım.
Peki fiyatı kesinleşti mi ? Bazı yerlerde 590 dolar olacak deniyor ama gerabest'te 750 dolardan koymuşlar.
2k üzeri olacağı kesin de, tr'ye gelince 2500 lere çıkar mı ne dersiniz ?