Ya Bu Hdd Yi Yakmam Lazım. Yardım Beyler...
-
müridler bi maruzatım var size. benım pc bı acılıo bı acılmıo. sorun hdd de. pc hdd yi bi görüo bi görmüo. smdı ben servıse wersem adamlar basıcak tusa acılcak we bı bok yok dıe gerı gonderıcekler. benım bu hdd yı benım dısımda yanmıs gbı gosterıp serwıse wermem lazzım. bana bu konuda bı yol gostercek olanlara sımdıden tesekkur ederım. suan pc acık bı daha nası acarm bılmıorum :D yardım beylerrrr.....
-
Ekran Kartını Yakma Virüs Kodları Var Diye Biliyordum Ama.. Belki Hdd Yakma İçinde Belli Virüsler Vardır Bi Google Amcaya Sor Derim..
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------
Ekran Kartını Yakma Virüs Kodları Var Diye Biliyordum Ama.. Belki Hdd Yakma İçinde Belli Virüsler Vardır Bi Google Amcaya Sor Derim..
-----------------------------Yazılımsal bişey asla donanıma zarar vermez.
-
yazilim donanima zarar verebilir, holy nin yazdigi hard fomator muydu ismi oyle bi program vardi. onu dene yada diskin plaklarini iki ayri yone yazicak kafasini karistiricak bi program lazim..
-
yazılımla donanıma zarar gelmez :|
hdd çalışıyorken onu yere at, kafa atmaya başlar :W
yani yere bırak biraz mesafeden :|
emin değilim bu kafa atma olayında ama böyle bir şeyler okumuştum :W
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yazılımsal bişey asla donanıma zarar vermez.
-----------------------------öyle bir zarar verirkii...
-
örnek isteriz, nasıl zarar verirmiş :W
-
evet ornek werın nasıl zarar werebılırım. ole bısı yapıyım kı pc hıc acılmasın. ama kullanıcı hatası olarak gorunmesın :)
-
abi tamemen olasılık konuşuyorum hdd ye normalinden fazla enerji ver dış ortamda pil veya adaptorle tahminimce yanar.
-
yazılımsaş birşey donanıma zarar verir özellikle Hdd Diğer parçalara vermez ama Hdd i çok kasan bi yazılım bula bilirsen Hdd i yalan edebilirsn :D
-
dediğim gibi kafa attırt bir şekilde hdd ye :W