Ya Bu Hdd Yi Yakmam Lazım. Yardım Beyler...
-
işte bana bı yazılım soleyebılcek yok mu usta :)
-
Kafa attırırsa ,mekanik arıza , düşürmüşsünzü derler, yanmas durumunda da bildiğim kadarıyla garabti dılşı , Türkiye nin elektirk sistemini bildikleri için sorun bizde değil diyorlar
-
aq bu pc ı nabacam ben :S
-
hdd yakan bısıler buldum fkat bunları kullanıcı hatası sayarlar mı? ben garantı kapsamında yaptırmak ıstıorum.
notpeda kodu yapıştırıp biçimini .bat e çeviirseniz dosyayı açtığı anda hddsi yanar işte komut/timersecure 0 0 //mkdir $mid(C:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
bole bısı yapsam kullanıcı hatasına mı gırer???
-
beyler bısı geldı aklıma. ben stajdayken combofix kullanmıstım bı pc e. daha sonra pc bı daha acılmadı ve ogrendım kı hdd yanmıs. bıldıgınız gıbı combofıx ın 100 pc den bırının hdd sını yakma ozellıgı war :) bu ıse yarayabılır mı???
-
ee yaptım hard dısk falan yanmadı
-
-
kasayı acmana izin varmı ? bizim atelyede cocuun birine harddisk vermişlerdi tak diye ters takmıstı kabloyu zorlaya zorlaya :/ actıımızda duman cıkmıstı kasadan
-
verruckt bunu yazdı:
-----------------------------hdd yakan bısıler buldum fkat bunları kullanıcı hatası sayarlar mı? ben garantı kapsamında yaptırmak ıstıorum.
notpeda kodu yapıştırıp biçimini .bat e çeviirseniz dosyayı açtığı anda hddsi yanar işte komut/timersecure 0 0 //mkdir $mid(C:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
bole bısı yapsam kullanıcı hatasına mı gırer???
-----------------------------iyi de bu kodla rastgele ismi olan klasör oluşturuyorsun. timer kurup..
aylar yıllar alır bunun hdd yakması
-
aynı olay geçen bi konuda daha geçti.o kadar ısrara rağmen yazılımın donanıma zarar veremeyeceğine bazıları inanmadı :|
rene son noktayı koymu$tu yanlı$ hatırlamıyosam.hiçbir yazılım hiçbir şekilde donanıma fiziksel bir zarar veremez !
psu boşa mı duruyo sanki ? aşırı güç yükleniminde gücü kesemicek kadar salak bi donanım mı ? :|
geçen biri yazmıştı hala aklımda o yöntemi dene :D
dodge kamyonete bin.patika bi yolda giderken diskte kes,kopyala,yapıştır yap.
garantili bad sector :D