Ya Bu Hdd Yi Yakmam Lazım. Yardım Beyler...
-
tüm yorumları okumaya calıstım ama gozumden kactı ıse kusura bakma hdd nın markası ney yada pc ye garantı veren fırma hangısı? ben benım 500gb lık tasınaabılır hddın hdd ınını 2 kere değiştirdim vatan pc ye hemde senın sorunun benzerı vardı okumuyodu acılmıodu falan...Git adam akıllı konus olmazsa tekrar getırcegını baslarının agrıyacagını falan sole genelde değiştiriyolar..
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------
tüm yorumları okumaya calıstım ama gozumden kactı ıse kusura bakma hdd nın markası ney yada pc ye garantı veren fırma hangısı? ben benım 500gb lık tasınaabılır hddın hdd ınını 2 kere değiştirdim vatan pc ye hemde senın sorunun benzerı vardı okumuyodu acılmıodu falan...Git adam akıllı konus olmazsa tekrar getırcegını baslarının agrıyacagını falan sole genelde değiştiriyolar..
-----------------------------4 sayfadakı en mantıklı cevap.
-
amele_2 bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------aynı olay geçen bi konuda daha geçti.o kadar ısrara rağmen yazılımın donanıma zarar veremeyeceğine bazıları inanmadı :|
rene son noktayı koymu$tu yanlı$ hatırlamıyosam.hiçbir yazılım hiçbir şekilde donanıma fiziksel bir zarar veremez !
psu boşa mı duruyo sanki ? aşırı güç yükleniminde gücü kesemicek kadar salak bi donanım mı ? :|
geçen biri yazmıştı hala aklımda o yöntemi dene :D
dodge kamyonete bin.patika bi yolda giderken diskte kes,kopyala,yapıştır yap.
garantili bad sector :D
-----------------------------ben yazdıydım onu. dodge değil bmc kamyonet :D
öyle kalmı$ aklımda :D:D
-
ver woltajı hdd felan kalmaz =)