folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ya Siz Devletin Başında Olsaydınız Napardınız?

Ya Siz Devletin Başında Olsaydınız Napardınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

egitim müfredatının altını üstüne getirirdim

ana kaynak google olan bir egitim sistemini gençlere ne gibi bir yararı olabilir ki.

şu an ilk ögretim de okuyan bir çocugun okul masrafı

pc

yazıcı

internet

meslek ve meslek yüksek okullarına önem verirdim

1.istihtam ı arttırıcı önlemler

vergi de kolaylık,indirim arsa saglanması faizsiz uzun vadeli kredi vs vs vs

2. üreteni el üstünde tutardım.

çiftciye üretmesi için teşvik eder, tarım ve hayvancılıgın sorunlarını ele alır ve açil çözümler üretirdim

3.terörü destekleyen ülkelerle sınırlarımı çizer ve ona göre hareket ederdim.

eger hristiyan bir ülke olmuyacaksam avrupa birliği denilen 50 yıllık masalı ve getirdiği olumsuz yükleri derhal kaldırırdım

4. daha demokratik bir ülke için askeri darbelerin çocugu anayasayı büyütürdüm

basın yayın  da tekelleşmeyi ve yabancılaşmayı durdurur isvicre vs ülkelerde oldugu gibi her basın kuruluşunda devlet hissesi bulundururdum

5. içki sigara vs lüks tüketime üstüne vergi vururdum

ama gıda vs deki direk ve endirek verdileri olabildigince indirirdim

ilk seçimlerde görüşmek üzre

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

buraya sığmaz..

geceler boyu düşünür her şeyi sıra sıra dizer sonra emin adımlarla uygulamaya koyardım...

çok büyük kalkınma hamleleri yapardım fln fln..

sığmaz işte.

O da yok.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

İlk önce Gelir - Gider dengesine bakarsın. Büyüyoz büyüyoz da gider deliği (yani cari açık) nasıl inanılmaz artıyor onu çözmek lazım.

Yani gelir ve giderlere ayar çekersin.

Ağırlıklı Eğitim,hukuk ve sağlık alanında radikal değişiklikler yaparsın.

Son basamak Üretimi diğer devletlerle kapışabilir hale getirmek olur.

Tabi iki üç cümlede yazmak kadar kolay değil...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

thomas more- utopia okuyun .

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

eğer şu an ki hükümetin yolunda gidecek olursam hiç uzatmazdım direk satardım ülkeyi...

eğer Atatürk'ün yolunda gidecek olursam(bu yolu seçerim) ilk başta; özellikle şu anki hükümetin ve sonraki hükümetlerin sıçtığı bokları temizlemeye çalışırdım. sonra Atatürk'ün amacından sapmayarak eğitime,bilime odaklanırdım imam hatip liselerini kapatırdım. doğuda alabildiğince okul... malum küçük yaşta eğitim şart! ülkenin ekonomisini düzeltmeye çalışırdım fg gibi cemaatlerin anasını fenasi...

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

HaRuKa bunu yazdı:
    -----------------------------

enes bunu yazdı:

Devletimizin Getirdiği Yasalara,Kanunlara,Zamlara Halkımız Yeri Geldiğinde Grevlerle,Protestolarla,Siyaset Konuşmalarıyla Cevap Veriyor Kimisi Bilinçsiz Kimisi Bilinçli Kimisi Atıyor Tutuyor Kimisi Bişiler Bildiğini Zannediyor...Herkes Devletin Başı Batsın Böle Devlet Olmaz Olsun Diye Bazen Günlerce Medyadan Düşmeyen Haberlere Afiş Olan Hareketler Yapıyor...

Peki Ya Siz,Siz Devletin Başında Olsaydınız Ne Gibi Çözümler Yapardınız? Herkesin Ağzını Kapamak Ülkesine,Halkına,Milletinize Devleti Sevdirmek İçin Napardınız?

Not:Bu Konu Ne Siyaset Tartışması Nede Olabilecek Tartışmalara Konu Olsun Diye Açılmadı...Bu Konu Fikir Ve Görüşlere Açıktır...LÜTFEN Konuyu Geyiğe Çevirmeden Cevaplar Atınız...

öncelikle türkçe'nin ağzına sıçanları sınır dışı ederdim... bu ne lan? bütün harflerin baş harfi büyük? kaç yaşındasınız hocam siz? cidden... bu yazım tekniği nedir allah aşkına? neyse ne...

devletin başında olsaydım herkesi sıraya dizerdim. her başa gelenin yaptığı gibi bende iplemezdim? yok yok iplerdim... ama yapacak bi'şey yok lan... borç gırtlağa dayanmış herkes herkes becerme peşinde kültürel ahlaki yozlaşma başlamış dilimize bile sahip çıkamamışız böyle bir devletin başına geçmek istemem dostum .ötüme 72.5 milyon insanın şeyinin girmesini istemem... ondandır düzen nasıl gider elbet birgün biri gelir onu .iker o .ikenide başka birisi gelir bağırta bağırta .iker bu da böyle zincirleme gider... düzen bu karşı çıkanı bip bip...

konuya mesaj yazmayacaktım fakat, senin gibi dalkavuk birisini daha önce görmedim. her konuda dikkat çekecek kadar aptalca mesajların var.

mesajlarından küfür eksik olmuyor, ezikliğini kapatmak için kullanıyor gibisin ama malesef kapatamıyor.

ayrıca harflerin değil kelimelerin baş harfi büyük. onu da geçtim türkçe dersi vermeye çalışacak kapasiten yok, dön önce imlâ hatalarına bak.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Ama harbi tüm kelimelerin baş harfi büyük okurken nasıl dikkat etmedim:|

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hicbir savasi kaybetmicegimi bildigim icin savasir dunyadaki her istedigim yerin sahibi olurdum.

la liberte ne meurt jamais.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

Ama harbi tüm kelimelerin baş harfi büyük okurken nasıl dikkat etmedim:|

Demekki Herkes Türkçeyi Senin Gibi İyi Biliyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mercan
    mercan's avatar
    Erkek

ben olsaydım devleti soymaya devam ederdim.

ihaleye fesat karıştırırdım.

terörü desteklerdim.

ülkeyi kaosa sürüklerdim.

ülkeyi dışa bağımlı hale getirirdim.

çiftçinin üretmesini engellerdim.

heryeri özelleştirirdim.

vergileri yükseltirdim.

seçim zamanı beyaz eşya dağıtırdım.

kömür yardımı yapardım.

SONUÇTA HERŞEY OY İÇİN.

Toplam Hit: 5437 Toplam Mesaj: 38