folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ya Siz Devletin Başında Olsaydınız Napardınız?

Ya Siz Devletin Başında Olsaydınız Napardınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Bu devirde ''devletin başı'' diye birşey yoktur. Günümüz cumhuriyet ve demokrasilerde çeşitli güç paylaşımları yapılmak zorundadır. Günümd ''devletin başı'' olursanız sizi bütün dünya diktatör ilan eder.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

o dediklerinin hepsi için baya bi g...... sağlam olaması lazım o zaman hepsini birden yaparım  bide helikoptere binmem sokağa çıkmam kürsüye çıkmam ilaç kullanmam vs vs.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efendimiz
    efendimiz's avatar
    Erkek

ilk işim ülkeyi satmak olurdu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Konuda Geyik Ve Bok Etmenin Yollarını Arayan Ve IQ Sunun Çok Yüksek Olduğunu Sanan Geri Kafalı Arkadaşlarım...Herkesin IQ Su Sizinle Aynı Olmadığı İçin Hala Yaptığım Gibi Her Kelimenin BAŞ Harflerini Büyük Yazıyorum...Benim Kişiselleştirme Hatalarımdan Çok Bok Ettiğiniz Konuya Saygı Duyun....

Bu Arada Herkesin Fikri Ve Düşünceleri Güzel :D Yanlız Hitap Ve Konu Başlığı Yanlış Olmuş Olabilir Kusura Bakmayın...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

TBT yi gov.tr yapardım

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:
    -----------------------------

TBT yi gov.tr yapardım

aynen gerisi corap sokugu gibi gelirdi.ne eğitim. ne ekonmi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaRuKa
    HaRuKa's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

HaRuKa bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

Devletimizin Getirdiği Yasalara,Kanunlara,Zamlara Halkımız Yeri Geldiğinde Grevlerle,Protestolarla,Siyaset Konuşmalarıyla Cevap Veriyor Kimisi Bilinçsiz Kimisi Bilinçli Kimisi Atıyor Tutuyor Kimisi Bişiler Bildiğini Zannediyor...Herkes Devletin Başı Batsın Böle Devlet Olmaz Olsun Diye Bazen Günlerce Medyadan Düşmeyen Haberlere Afiş Olan Hareketler Yapıyor...

Peki Ya Siz,Siz Devletin Başında Olsaydınız Ne Gibi Çözümler Yapardınız? Herkesin Ağzını Kapamak Ülkesine,Halkına,Milletinize Devleti Sevdirmek İçin Napardınız?

Not:Bu Konu Ne Siyaset Tartışması Nede Olabilecek Tartışmalara Konu Olsun Diye Açılmadı...Bu Konu Fikir Ve Görüşlere Açıktır...LÜTFEN Konuyu Geyiğe Çevirmeden Cevaplar Atınız...

öncelikle türkçe'nin ağzına sıçanları sınır dışı ederdim... bu ne lan? bütün harflerin baş harfi büyük? kaç yaşındasınız hocam siz? cidden... bu yazım tekniği nedir allah aşkına? neyse ne...

devletin başında olsaydım herkesi sıraya dizerdim. her başa gelenin yaptığı gibi bende iplemezdim? yok yok iplerdim... ama yapacak bi'şey yok lan... borç gırtlağa dayanmış herkes herkes becerme peşinde kültürel ahlaki yozlaşma başlamış dilimize bile sahip çıkamamışız böyle bir devletin başına geçmek istemem dostum .ötüme 72.5 milyon insanın şeyinin girmesini istemem... ondandır düzen nasıl gider elbet birgün biri gelir onu .iker o .ikenide başka birisi gelir bağırta bağırta .iker bu da böyle zincirleme gider... düzen bu karşı çıkanı bip bip...

Ya uyelik aliminda kriterleri genisletmek lazim :))) Mesela ozel bir iq testi yapalim. Evvela cumle baslarinda  kelimeler buyuk harf olur. ikincisi Turkce kelimesi buyuk harf ile baslar. Amma osuruk beyinli adammissin )))) Adami yeriyorsun ama daha beter hatalari sen yapiyorsun eferim ))))))

Egitim sart diyorum ben. :)

senden önce elamanın tekide aynı şeyi söylemiş onunkini de alıntı yapıp ortamı boğmak istemedim ondan sana patladı. şimdi senin ıq anlayışına tüküreyim ben :))) ciddiyim lan... cevap kelimesinin bile baş harfini büyük yazan biriyle cümle içinde birkaç imla hatası yapmış kişinin yazım anlayışı aynı mıdır?maloviç? :))) (ayrıca sözlüklerde fazla takılınca insanın eli alışıyor büyük harfle başlatmıyorlar ondan elim kaymış... bunu da geçtim)

benim yazdığımın hata olduğu açıkça belli dikkat etmeden yazmışım ama bu elamanın özellikle her harfe dikkat edip büyük yazması sence yanlış mı? hata mı? bilinçli lan bilinçli... tarz olsun diye yazıyor... senin beynine tüküreyim...varsa eğer... nöronlar çalışıyorsa tam gaz (:

şaka mısınız olum siz? bir de burada ergen veletler gibi tartışma çıkaramam ama tipler ortada :)))

hepsini geçtim elamanın teki M.Kemal'in yaptığı yapardım demiş.

al işte mantığa bak... lan zaten o yüzden bu haldeyiz... o'nun yanlış ülke içi politikalarından ötürü... ayrımı başlatan adamdır kendisi ondandır bu sancılar. bir yandan rusya'ya dayanıyordu bir yandan diğerlerine peşkeş çekiyordu... ee biz bu politikaya zaten yabancı değildik ki? yabancı mıydık?  hayır. sanırım abdülhamit de aynı politikayı ondan önce izlemişti. adı da denge politikasıydı. ee nerde kaldı önderlik? (:

amaç çamur atmak mı hayır. ama politikaları yanlıştı o yüzden 21.yüzyıldayız ve taa kaç yüzyıl önceki kafa yapısını aynen kopyala+yapıştır yapmak saçma olur... üretin lan üretin. eskiyi kopyalamak zarardır. ziyandır.

Simeranya...
Toplam Hit: 5757 Toplam Mesaj: 38