Yahudi Töresi Gereği.. Başbakan Erdoğana Suikast
-
" bu günlerki kabadayımı,yargı mensubumu,siyasetçimi,iftiracımı,yalancımı sahtekarmı hainmi satılmışmı,olduklarını kestiremediğimiz insanların bildirilerinin sonrasında devlet mekanizmasının çalışmadığına hepimiz şahidiz... ve bu olay olsa olsa yine yahudi oyunudur..."
Gelişmelere yön vermek için kritik dönemlerde devlet adamlarına ve toplum liderlerine siyasi amaçlı suikastlar tertiplemek ırkçı Yahudi zihniyetinin tarihi kadar eski bir meşum geleneğidir. Yahudiler, kestirmeden bir radikal çözüm yöntemi olarak gördükleri siyasi suikastlardan hiç bir zaman vazgeçmemişlerdir.
Özellikle ihanet eden işbirlikçilerini en elim şekilde öldürtmeleri kelimenin tam anlamıyla hiç değişmeyen bir Yahudi töresidir. Mason localarındaki tekris törenlerinde boğaza dayatılan kılıçlar gölgesinde yapılan üyeliğe kabul ritüelleri ihanetinin bedeli kellendir ikazını ifade etmektedir.
Kendilerine gönderilmiş peygamberleri bile öldürmekten çekinmeyerek Hz. Zekeriya’yı testere ile kesen, Hz. Harun ve Hz. Yahya’ya etmediklerini bırakmayan bu menhus Yahudi zihniyeti Hz. İsa’yı da çarmıha germek suretiyle öldürme girişiminde bulunmuştur.
Hz. İsa’yı öldürdüklerini iddia eden Yahudilere karşın; bir mucize olarak Yüce Allah onu öldürülmesine fırsat vermeden bedeni ile birlikte canlı olarak katına çıkardığını Kur’an-ı Kerim’de bildirmektedir. Bir kısım Hıristiyanların da Yahudiler gibi düşündüğü bu tarihi kadim tartışma bugün de hala devam etmekte, konuya ilişkin kitaplar yayınlanıp filmler yapılmaktadır. Ancak tartışmasız kesin husus Yahudiler tarafından Hz. İsa’ya suikast girişiminin yapılmış olduğudur.
Son Peygamber Hz. Muhammed (sas)’e de Hayber’de bir Yahudi kadın tarafından yemeğine zehir katılmak suretiyle suikast yapıldığı tarihi bir vakıadır. Hatta Hz. Muhammed (sas)’in bu zehirlenmenin etkisiyle nihayet hastalanıp şehit olarak vefat ettiği rivayetleri de vakidir.
Büyük Osmanlı Padişahı Sultan Fatih’in de Yakup Paşa adlı Yahudi doktoru tarafından içeceğine tedrici olarak arsenik katılması suretiyle suikast sonucu şehit edildiği de bilinmektedir. Hatta bir Alman bilim heyetinin hassas cihazlarla Fatih Türbesindeki kabrinde yaptığı incelemelerde arsenik tespit ettiklerini Erbakan’dan dinlemiştik.
İstanbul’u fetheden Sultan Fatih Konstantiniye’nin fethedileceğine dair müjdeyi içeren hadis-i şerifin bir başka versiyonuna da muttali kılınmıştı. Buna göre hadis-i şerif Letuftehannel kustantaniyetani… şeklinde; yani her iki Konstantiniye de fethedilecektir… diye başlıyordu. Bu ise Roma’nın da fethedileceği anlamına geliyordu. İstanbul’un fethi kendine müyesser olan Sultan Fatih bu niyetle Roma’ya da bir sefer hazırlığına girişti…
Bu amaçla Gelibolu Yarımadası Anadolu yakasına karargâhını kurdu ki Hıristiyan dünyası Doğuya bir sefer yapacağını zannedip tedbir almasın… Ancak Yahudi asıllı doktoru Yakup Paşa niyetini sezdiği büyük padişahı zehirleyerek tarihin akışını değiştirmek istedi.
Doğu Roma’nın başkenti Konstantiniye (İstanbul) Sultan Fatih’ten sonra ahir zamanda MEHDİ tarafından tekbirlerle ikinci kez fethedilecek şeklindeki hadis rivayetlerinden; Batı Roma İmparatorluğunun başkenti olan, bugünkü Hıristiyan Dünyasının en büyük merkezi Vatikan’ın bulunduğu Roma’nın da fethedileceği anlamı çıkartılmaktadır. Neyse bugünkü konumuz, Yahudi töresi siyasi suikastlar…
Yakın geçmişte Yahudi töresi gereği yapıldığı çok net ve açık şekilde ortaya çıkan siyasi suikast girişimi Başbakan Turgut Özal’a yapılanıdır. Turgut Özal, görevi başında iken Başbakan olarak suikastta elinden aldığı kurşun yarası ile sağ kurtulurken tetikçi Kartal Demirağ yara almadan ele geçirildi. Devletin selameti gerekçesiyle resmen açıklanmayan suikast bütünüyle aydınlandı.
Eski İçişleri bakanlarından ve ANAP’ın kurulmasında en yakın destekçisi olan kardeşi Prof. Korkut Özal bir canlı televizyon programında Başbakan Turgut Özal için “Ağabeyim, kendisine yapılan suikast girişiminin arkasındaki kişinin Hürriyet’in sahibi Erol Simavi olduğunu bana söyledi.” şeklinde açıklamada bulundu ama başçavuşun beygirinin yellenmesi kadar önemsenmedi!
Keza, Semra Özal da “Eşim Cumhurbaşkanı Turgut Özal Çankaya köşkünde suikast sonucu öldürüldü” şeklinde avazı çıktığı kadar her vesile ile haykırdı ama o da hiçbir şekilde ciddiye alınmadı…
Hürriyet’in eski sahibi Erol Simavi, kendi gazetesinde mason olduğunu övünçle açıklayan bir Sabetayist Yahudi olarak hala hayattadır. Suikast öncesinde sahibi olduğu gazetenin sürmanşetinde Başkan Turgut Özal’a ÇOMAR diye hitap ederek tehdit ettiği de Hürriyet’in arşivinde öyle durmaktadır!
Suikastın gerekçesine gelince… Turgut Özal ile kardeşi Korkut Özal birlikte 12 Eylül 1980 sonrasında Erbakan’a ihanet ederek ABD Yahudi Cemaati ile işbirliği içerisinde Millî Görüş kadroları ve tabanı sayesinde ANAP’ı kurdular. Darbe yönetiminin Milli Güvenlik Konseyinde veto edilen partiler içerisinde olmasına rağmen ANAP’ın 1983 seçimine katılması da bir ABD Yahudi heyetinin 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’i ziyareti sonunda sağlandı. Sonra Turgut Özal iktidara gelip Başbakan olunca diyet ödemek yerine Yahudi’ye dirsek çevirip Kenan Evren ile işbirliği yapınca bu ihanet olarak değerlendirildi ve Yahudi töresi uygulandı!
Tayip Erdoğan da 28 Şubat 1997 post modern darbe sürecinde Erbakan’a ihanet ederek ABD Yahudi Lobisi ve içerideki uzantısı Sabetayist Cemaat unsurları ile işbirliği içerisinde AKP’yi kurup o destek sayesinde iktidar yaptı. Ancak milletvekili seçilip Başbakanlık koltuğuna oturamadı.
Çünkü 12 Eylül’ü kontrolüne alan Millî Derin Devlet 28 Şubat’ı da kontrolüne geçirmişti. Sonuçta Tayip Erdoğan da Turgut Özal gibi Millî Derin Devlet’e boyun eğip teslim olarak Başbakanlık koltuğuna oturdu ve Yahudi’ye diyet ödemek yerine dirsek çevirmek zorunda kaldı.
Gerçi Antalya’daki uluslar arası Lions Kulüpleri konferansına Başbakan olarak gidip katılırken Ben Millî Görüş gömleğini çıkardım attım, kim giyecekse giysin dedi ama sonraki icraatları hiç de bu sözünü doğrulamadı.
Açıkçası: Tıpkı Turgut Özal gibi… Millî Görüş’e ihanet ederek Yahudi işbirlikçiliği sayesinde parti kurup iktidar olan ve ödemesi gereken diyeti ödemeye gözü kesmeyince Millî Derin Devlet kucağına kendini atan Başbakan Tayip Erdoğan, Yahudi’ye ihanetinin bedeli ödettirilmek üzere Yahudi töresinin hedefindedir…
Önceki suikast olayını tetikçi Kartal Demirağ hikâyeleriyle milletin dikkatinden kaçırmayı başaran şanlı Türk Medyası bu suikast girişimini ise balyoz retoriği ile demagojiye boğmuştur.
Ancak Millî Derin Devlet artık Millî Devlet olup resmiyet değilse bile legalite kazandığına göre bazı gelişmeler beklenebilir. -
yanlış yere konu açmışsın ayrıca yazıyı biraz okudum ama inan hiç birşey anlamadım ayrıca kaynak belirtmemişsin sen mi yazdın?
-
ne israil ne abd tayyeapsse bi şey yapmaz ne de olsa din kardeşi onlar.
-
açtıı iki konuda yaptıı hatalardan Filiz malı olduunu annadım ztn :B
-
tayip erdoğana suikast mi yapıldı yapılsa dahi bu bahsedilen gelenekten farklı bi amaçla da olabilir turgut özal nakşibendi tarikatıyla içli dışlıydı nasıl oluyo da aynı zamanda yahudi işbirlikçisi oluyor çok dallanıp budaklanmış anlatılan başlıkla neredeyse alakası yok
-
Tayyibin ölümü HD olarakmı yayınlanacak :|
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
keşke siyah beyaz izlemeye de razıyız. -
Yahudi’ye diyet ödemek yerine dirsek çevirmek zorunda kaldı
Ben Millî Görüş gömleğini çıkardım attım, kim giyecekse giysin dedi ama sonraki icraatları hiç de bu sözünü doğrulamadı.
---------------------------
bu 2 cümleye katılmıyorum. çünkü yahudilere dirsek cevirmemiş aksine iyice kucaklarına oturmustur ve yaptıgı icraatların
hiçbiri milli görüş çizgisinde değildir. tamamiyle milli görüşe zıt şeylerdir
-
FireX bunu yazdı:
:-)) -
melechesh bunu yazdı:
demedi demeyin tayip suikaste kurban gidecek sonunda..
-----------------------------kesin Türk ün biri yapar..
-
melechesh bunu yazdı:
demedi demeyin tayip suikaste kurban gidecek sonunda..
-----------------------------Sanmam.