Yahudi Töresi Gereği.. Başbakan Erdoğana Suikast
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------melechesh bunu yazdı:
-----------------------------
demedi demeyin tayip suikaste kurban gidecek sonunda..
-----------------------------Sanmam.
-----------------------------Bencede bişi olmaz. Tayyeapden daha iyi bir hizmetçi bulabilirlermi ki? :)
-
melechesh bunu yazdı:
hiç bişi olmaz -
walla eğer böyle hizmet etmeye devam etmezde hizmetini aksatırsa direk eşşek cennettine postalarlar
-
kötüye bişey olmaz.
-
seadog bunu yazdı:
walla eğer böyle hizmet etmeye devam etmezde hizmetini aksatırsa direk eşşek cennettine postalarlar
-----------------------------seadog damlamıssın hemen:)): yahu o adama cıddı bıse olmuo o soz dogru sanırım kotuye bısey olmaz!!
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
açtıı iki konuda yaptıı hatalardan Filiz malı olduunu annadım ztn :B
aynen lan :S kefili benim diye korktum aq :D -
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------Aynen katılıyorum ama bu suikastlerin kimler için yapıldığı da belli.
-
Şimdi ben bi olayı yeniden anımsatmak istiyorum.
" Uzun zaman önca bir köyde yaşlı bir çifçi yaşarmış. Ve bu ihtiyar çiftçinin dokuz tana çocuğu varmış. Bu çocuklarının hepsinin kötü huyları varmış. Yani anlayacağımız çocuklarından en iyisi gidip g*t veriyormuş."
Bizimde siyasetçilerimizin içinden en iyisi tayyip. Oda maalesef g*tünü veriyor.
Sorayım size tayyipten başka biri gelseydi başa her şey düzelecek miydi?
-
Basbakanımıza ıktıdar oldugu gunden bugune kadar 13 tane suıkast duzenlenmıstır ve hepsı bı sekılde onlenmıstır...
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------Basbakanımıza ıktıdar oldugu gunden bugune kadar 13 tane suıkast duzenlenmıstır ve hepsı bı sekılde onlenmıstır...
-----------------------------tabi bi tanesini ben evimde "boyu posu devrilsin" düzenledim az daha ölüyodu koruması önüne geçti koruma komalık oldu tayyip kurtuldu.
Kim ne zaman düzenlemiş 13 suikasti ya? bir de o değil bu değil 13, niye 13 acaba? Bi sırrı, şifresi var mı?