Yahudi Töresi Gereği.. Başbakan Erdoğana Suikast
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------
aq senin exca be boq sanıon kendni allan salağı
-----------------------------bu olay kızısır. rte ye gelınce bır bok olmaz ona. adamlar daha ıyı tuvalet kagıdını nereden bulacaklar. Hemçok emici hem cok dayanıklı....
Edüt: ayrıca hesaplı.... (bır kac ton komure ıs bıtırıyor!)
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------mndlna bunu yazdı:
-----------------------------Basbakanımıza ıktıdar oldugu gunden bugune kadar 13 tane suıkast duzenlenmıstır ve hepsı bı sekılde onlenmıstır...
-----------------------------tabi bi tanesini ben evimde "boyu posu devrilsin" düzenledim az daha ölüyodu koruması önüne geçti koruma komalık oldu tayyip kurtuldu.
Kim ne zaman düzenlemiş 13 suikasti ya? bir de o değil bu değil 13, niye 13 acaba? Bi sırrı, şifresi var mı?
-----------------------------eger haberlerı takıp etseydın bugune kadar yapılmaya calısılan suıkastları ve bunların zamanlarını fln acıklamıslardı...
-----------------------------onların hepsi kolpa haber..... çakma suikast
gerçekten öldürmek (suikast yapmak) isteyen adam yapar hiç merak etmeyin tayyipide efsaneleştirmeye çalışmayın
Allah aşkına yapmayın böyle çoluk çocuk muhabbetleri bunlar. yok suikast önlenmişte yok 13 taneymişte...peeeehhhhh
-
kankan düzgün olsun düzgün konişim lan:C adamına göre muamele
-
Konuyu açan arkadaş; artık şu köşe yazılarını vs şeyleri c/p yapmayı kesin. Bildiğiniz bişey varsa ispatlayın. Tayyip yahudi falan da değil. Sallamayın.
Tebrik ediyorum biri kuyuya bir taş atmış gene ve peşinden atlayan atlayana. Yok tayyip'i onlar başbakan yaptı falan. Bırakın bu aciz yalanları. Herkes gördü onu halk başbakan yaptı. O gün milyonlarca insan gitti oy verdi. Hee bi siz biliyonuz onun yahudi olduğunu ama Türkiye nin yarısı bilmiyo öyle mi? Ne kadar mantıklı.
İş köşe yazılarını c/p yapmaksa, marifet buysa bende yaparım. Hatta c/p ye gerek yok kendim de yazarım. Öyle iftira usulu de yapmam bu işi.
Biraz dikkatli, biraz tutarlı olun. !!!